zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
jaaj a nakakana som sama na seba, v BA na letisku, v tom novom terminale/y je Duty free, som si tam vyhliadla versaceho parfem 50 ml za 25€ a ja koza som si ju nekupila, ze sak kupim po ceste domov a tam ju uz potom samozrejme nemali ]-( tak, ale sesterka o 2 tyzdne leti do GR tak mi ju kupi :-) to budem mat darecek k meninam :-D
domi tak super, ze bolo super.... ja som pisala, ze malo mora ste fotili, ze vacsinou bazen, nepisala som, ze ziadne more :-D a ked bol odliv a odkracali by ste si to teda do vody, aj tak sa plavat nedalo?
36 stupnov je pohoda, myslela som, ze tam bude tak okolo 45 :-N a kedy je egypt mimo sezony? lebo tak co som pocula, ludia tam chodia hufne na jar, pomenej v lete - kvoli teplu, hufne na jesen a aj v zime... ze tam sa da stale kupat..... takze dovolenka ako sa patri...
ja by som tiez uz chcela vypnut :-N
a ako u cukrovkarky si pochodila?
ale tak ako som pisala na tej vedlajsej plazi sme sa kupali len parkrat, aj kvoli tomu, ze tam neboli lezadla, tak sme radsej bazenovali :-p
noo mimo sezony povedzme v januari, lebo tak vtedy tam nie je az tak horuco...
a ad cukrovkarka - mi zobrala krv, pak som vypila glukozu (skoro som sa povracala :-. ) a pak mi zobrala krv znova a zajtra mam volat za vysledky...ak to bude ok, tak mi da len papier a ak daco najdu, pojdem na dalsie vysetrenia a tak
domi vyzera ze ste sa mali super, mne by more chybalo, ale zase 7 bazenov vynahradi :-) uz sa tesim kedy pojdeme my, zajtra ideme zaplatit dovolenku a v sobotu letime x-) x-) x-)
ahoj holky, nedočítám, jen v rychlosti hlásím, že dnes jsem tu nic neudělala (kromě jedné kšeftařky v bazaru), ale to jste si asi všimly ;-)
a zítra asi taky nebude čas, možná večer.
dneska jsem byla na kontrole v porodnici, 3 hodiny, vyplašili mě, pak jsem z toho měla celé odpoledne (asi) poslíčky, spala jsem, nebylo mi dobře. víc napíšu kdyžtak zítra.
naštěstí všechno v pořádku, ale náladu mám mizernou.
tak se omlouvám, dneska a zítra se moc nezapojím.
mějte se hezky.
kaji a preco ta vystrasili? to by nemali robit... desit tehotne zeny....
ja mam nervy furt... uz ta nasa dovolenka vyzerala nadejne, vcera sme sli platit letenky, system zahlasil neocakavanu chybu.... potom tie letenky uz neboli, boli ine o 150 eur na osobu drahsie..... tak som pozerala dnes a zas tam boli tie letenky, kt. vcera zmizili.... osm to sla platit, volala drahemu, ze idem teda na to a on, ze ne, lebo ze fakt realne hrozi, ze nebudeme moct ist, ze konecne po 3/4 roku nervov a odriekania by mal ten biznis vyjst..... lenze to nie je iste, ze prave vtedy ked máme byt prec sa zmluvy budu podpisovat.... kua, to su stresy toto.... keby sme mali ist cez CK alebo len tak na vlastnu past tak ok, nestresovala by som, lenze tá mamina kamoska, u kt. máme byvat kvoli tomu odlozila svoju vlastnu operaciu, program si zmenila... tak po tom ako ju 2 mes. nechtiac natahujeme s datumom prichodu jej nemozem povedat, ze "sorry, mi ale neprideme".... ale ja dovolenku uz naozaj potrebujem, chcem zazit 2 tyzdne bez toho aby som sa stresovala ci nahodou golej nepise do mailov svoje pindy.... ostatne 3 tyzd. je prilis aktivny... hajzel... mal by ist na dovolenku - a uz sa nevratit 8-(
nie som si ista ale zda sa mi, ze som omylom vymazala prispevok v teme o stopnutych inzeratoch na MS/BRMS..... ak ano tak velky pardon..... minimalne raz za 2 tyzd. si poviem, ze nic nebudem robit v noci lebo vsetko dosereme, no spomeniem si na to predsavzatie az ked som nieco dosrala :-x
brej den...
dani - ako ja som tiez myslela, ze mi bude more chybat, ale tak zvladli sme to, a ako hovorim, parkrat sme sa v nom aj okupali ;-)
juuj sa vam to krati x-) ja by som tiez este niekam sla :-N :-D
koncom augusta si este beriem poslednu dovo, tak mozno daco spachame
jaaj tesim sa, zajtra idem ku kozmeticke, musim povedat, ze po veeeeeelmi dlhej dobe :-x :-N si u nas jedna pani otvorila salon, tak idem skusit, vcera u nej bola sesterka a bola spokojna, tak idem skusit aj ja...
a mam aj vysledky od diabetologa - ze vsetko je ok, mam prist len po papier pre Mudr. na gyndu x-)
ja som bola v sobotu u kozmy - tiez po dlhej dobe - po 1,5 mes.... a hned som sa objednala aj na na poslednu aug. sobotu na cistenie a potom 2x v sept. na licenie, co idem na svadby.... by som mala mat kartu staleho zakaznika.... ked nie ja, tak kto potom? ved ja tam chodim cca 14r. Prvykrat som tam bola ako 14r. pred koncom skolskeho roka na depilalcii predkolenia :-D to je asi jedina vec, kt. v PD funguje tak dlho a stale na tom istom mieste....
tak brumdinka vraj bude posluchat :-D to by som mala dat asi skor do humornych prispevkov.... ved ona uz provokuje rok/y =-)
Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit o znovupuštění na stránky Modrého koníka třeba i pod jiným nickem. Slibuji, že už opravdu nebudu provokovat. Jen bych se chtěla vrátit do uzavřených diskuzí k holkám - vážně to vůči nim není fér a nerada bych tímto přišla o tyto kamarádky. Za to co jsem psala na diskuzi o tělesných trestech se omlouvám. Jen prosím né kvůli mě, ale kvůli holkám pust´te mne do těch 3 uzavřených diskuzí --- první miminko po svatbě, ukecené nevěsty, povídací a těch pár ostatních co sem měla v oblíbených a neprovokovala tam - však by stačilo mi zakázat vstup jen do té jediné diskuze, která rozpoutala tolik vášní. Moc prosím kvůli holkám. Děkuji Jana (brumdinka)
dani, ona bola na BRMS a CZ koni, liezla na nervy mnohym uzivatelkam.... a viem, ze viacere adminky sme ju uz napominalai, mazali prispevky a pod.... ona bola "ceska" diddi :-D
ano, ano... obrat o 180 stupnov - ze ony uz budu posluchat a bla a bla.... no naletela som parkarat ale uz nenaletim.....
ozaj domi, ked ta mam na linke - pisala mi mail ta singapur2011 - ze na svadbe pise len ako sukormna osoba, nie ako salon.... pozerala som par jej prispevkov a zdali sa mi byt ok.... inzerat som nasla 1, ze kupim.... robila predtym neplechu? =-)
jani - to mala rovnako aj predtym, ze prispievala normalne a potom zacala vkladat inzeraty so satami toho salonu aj do fora o tom pisat, tak som tomu chcela hned zamedzit =-)
caute, caute... ja len na skok..... mne sa zda aj 10 dni na dovolenke strasne malo, 2 tyzd. je tak na hrane, optimalnu dovolenku si predstavujem 2,5 tyzdna :-D byt v zahranici, pri mori, veget na plazi, behanie po vyletoch x-)
dnes tu moc nebudem kedze som v ostatnom case viac riesila Ip ako maily, tak sa z toho vyklul celkom pekny pruser no :-x ak by ste mali nieco surne, viete kde ma hladat :-p