zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
dani - ved jasne, my sme boli na 14 dni v bulharsku a to bol pre mna des bes :-S
jaaj uz sa tesim na fotecky x-)
ok jani, sak keby nieco tak nic :-D :-p
Jej, kukuricu ti zavidim, Dani ;-) Ja davam nasim do poradku pocitac, za chvili budu formatovat disk a reinstalovat system. Prace tak do pulnoci. Aspon u toho budu hackovat Maxovi cepici :-D
caute, caute.... ja som tu vcera vecer vynimocne nebola, lebo som sa desila poctu Ip - 3/4 dna som vysvetlovala dvom pizdam fotografkam preco sa nemozu propagovat vo fotoblogu.... vsetko by bolo ok, keby neboli take, ze po tom ako som im 20min.nedopisala pisali: muzete mi odpovedet?......odpovi mi nekdo?... a potom maily: nikdo z vasich adminu mi neodpovida..... to jsem si mohla myslet, ze mi neodpovite.... toto je chovani....
na kazdu jednu Ip a mail som jej odpisala a potom ked sa mi ona neozvala hodinu tak som jej pisala, ze ako by sa to pacilo jej keby som jej teraz zacala vypisovat, ze preco neodpoveda.... mam na koni 30 Ip, predpokladam, ze drviva vacsina bude od nich
Market och zuby, to nezavidim, my sme kazdy jeden Ellin zub prezili :-S
Jani to nezavidim, milujem take uzivatelky oni si vsetci myslia ze sme na strankach od 6.00 do 24.00 nonstop a musime im odpovedat do 10 minut ]-( 8-(
tak tych 30 Ip bolo chvalabohu vacsinou od vas adminiek, takze pohoda :-D no a ta uzivatelka co mi tolko vypisovala, ze co jej neodpisujem, tak ona je asi fakt chora.... v 1 Ip mi pisala ako si máme zamiest pred vlastnym prahom, ze buzerujeme, terorizujeme a pod., no a o par hod. neskor pisala, ze sa velmi ospravedlnuje za to, co napisala, ze to tak nemyslela :-N
hej, ja som si tiez dnes vypocula jak niekomu nadrzame a ze konik uz nieje to co byvalo 8-( to je nejaka nova vlna alebo sa vam takto stazovali stale??
latvia :-D :-D :-D :-D ono to není, co to bývalo, už od začátku asi :-D :-D :-D to je pořád ;-)
a rozhodně jsi na někoho zasedlá, jinému nadržuješ, neměříš stejným metrem, dostala jsi moc, tak toho zneužíváš atd. atd. :-p
Holky, taky vam furt vypisuje ta Ivetinka? Ze ji pry furt mazeme album s hackovanim a jinym ho nechavame :-N Ja ji ho smazla jednou, s nazvem Hackovanicko na zakazku. Jo, ale kdyby to bylo Hackovanicko na zakazicku, to by byla jina :-D :-D
Hlaste statistiky, kolik Ip jste ohledne Brumdinky dostaly? Ja jsem na 10 od 6 uzivatelek. Ony si, nevim proc, myslely, ze jsem ji blokovala ja. Protoze ja jsem ji nekolikrat i verejne varovala.
Karkul, jo, ze se primlouvaji a ze ona se polepsi, ze tohle bude brat jako klepnuti pres prsty. Ja si naopak musim sedet na rukach, abych jim napsala, ze bych ji ty prsty rada utala :-D Pisu jim, ze byla varovana mockrat, i verejne a at mi spocitaji, kolikrat ji byly smazany prispevky jako "Neurazej, neprovokuj." Ty, co na to jeste odepsaly, napsaly "Ok, to chapu." :-)
za brumdinku orodovali 2.... jedna mi potom odpisala, ze ok, chape, akceptuje a druha to nepochopila, brala to tazko :-D v piatok som si konecne nasla cas aby som brumdinke odpisala na mail, tak som zvedava ci odpisala.... ale dakovna Ip mi neprisla ziadna... skoda... ked som blokla rimmel, tak tych dakovnych Ip bolo veru dost - takych dakovaciek som nedostala za cely cas adminovania ako vtedy v priebehu tyzdna :-N
a pisala mi uz aj strouzek, ze sa ospraveldnuje, ze sa nechala uniest v 1 teme vo fore a asi aj v Ip..... a dalej som radsej necitala... ale zacinalo to: Mile adminky :-D zrazu sme mile.... kurnik, preco si kazdy mysli, ze ked sa zahraju na vlezdoprdelky tak na vsetko zabudneme?
ivetinka podla nicku nic, podla albumu mozno.... ze hackovanicko :-D to ma podrz.... ze tak este nik nezdrobnil modrykonik na modruckykonicek alebo teda modrouckykonicek :-D
domi, co si robila na streche? ja strechu ostatne 2 tyzd. nestiham skoro vobec.... dnes som tam nakukla, vidim flag od majky, viac nist, ziadne ine flagy :-N
Hm, tak podle poctu Ip ohledne Brumdinky aso vedu. Zrejme jsem jeji nejznamejsi odpurkyne :-D
Strouzka neodblokovavat. To bychom musely brumdinku taky. Strouzek se teda nenechala unest jen v jednom tematu 8-(
ahoj OMLOUVÁM SE ZA TEN VČEREJŠEK DOST JSEM UJELA, JAK V DISKUZI TAK V IP, dá se nějak znovu odblokovat? slibuju že už nebudu na MK nikoho urážet, měla jsem poslední dny fakt nervy i doma takže jsem prskala všude kolem sebe.sice nebyl by problém se přihlásit na jiném počítači a s jiným jménem ale nechci přijít o kontakty v IP a hlavně ne o album,takže pokud mi přístup znovu nepovolíte prosím můžu si někde aspOň okopčit svoje těhulkovský album? měla jsem tam nějaký věci (popisky,data a fotky) které jsem neměla zálohovaný, takže šlo by mě třeba nastavit že nemůžu přispívat do diskuzí ale dostanu se ke svýmu albu??
velmi mi to pripomenulo brumdinku :-p az mi ich po case bolo luto jak sa vedia kajat :-D nuz, ale debila zo seba robit nebudem, sak im jasne pisem ze nerada by som ich blokovala a strouzek este podrypne ze ona ma kopec kompov a bude sa just prihlasovat? :-p
mala som mindraky ci ju bloknut, kedze som nevedela ci to bol jej prvy velky preslap, ale ked si pisala ze sa nenechala uniest len v tejto teme tak mi odlahlo :-N
latvia, zeptej se janky, jak jí týden nadávala molicova, a pak najednou obrátila a napsala jí tak "milý" mail, že by tě z toho rozbolely zuby :-D to je normoš, nejdřív jsou strašný hrdinky a kopou kolem sebe, a pak když je fakt blokneš, tak se jim zhroutí svět a prosí :-D
abych vám trochu narušila diskusi, tak jen hlásím, že jsme měli v noci skoro výjezd, ale ve 4 ráno, po vaně to ustalo. kurňa, už jsem v tý vaně vymýšlela, jak budeme ráno rozesílat smsky :-D
Aha, jeste navic porusila pravidlo "Nepis velkymi pismeny" :-D Priznam se, ze blokace strouzka je mi lito, protoze v tematu, kam chodim, byla zdrojem nasi zabavy. Proste vzdycky nektera prisla s odkazem "Prectete si Strouzkovou" :-D Napriklad jeji prohlaseni, ze ona kojit nebude, protoze prsa jsou na sex a ne na dojeni :-N
Jako klidne bych ji nechala odbloknout... Jenze odblokneme ji a budem muset odbloknout brumdinku, prestoze ta mi prijde teda horsi! Ja byla uz proti odbloknuti Soldi a spol. kvuli te "afere s profilovyma fotkama." A odblokly jsme je a chovaji se jako hejno kuru domaciho 8-(
mne by nevadilo odblokovanie rimmel, dobre sa s nou "hadalo" v prikrmoch :-) strouzkovu som objavila az nedavno, ale stihla sa pochvalit kozami aj v umelych mliekach, ale to bolo teda vyjadrovanie :-x