Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Jo, jenze Rimmel byla jako Lenin - byla vsude, vsude hlasala svoji dokonalost, provokovala, hadala se. Strouzkova je v tomto smeru relativne bezproblemova, jen proste blba :-)
Odpovedať
Mazec, ted mi navrhl FB jako "Lidi, ktere muzete znat" Brumdinku :-N Pritom s ni nemam zadne spolecne pratele 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
:-D
Odpovedať
Profilova fotka
market - to je osud :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
idem len pozdravit KALIMERA :-D :-D zavislost je silnejsia, musela som urobit kuk :-D je tu uzasne, kvantum jedla, pitia, super
Odpovedať
Profilova fotka
dani caf, som rada, ze sa mate dobre x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ste brali so sebou notebook?
Odpovedať
Profilova fotka
nie na recepcii maju nety, idem kuknem v piatok, caute ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
idem prvykrat v zivote vytvorit na koni neadminsku temu.... ufff, normlane mam stres, uz ju pol hod. editujem :-D drzte mi palce nech to zvladnem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ufff, tak som to dala.... normalne sa klepem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a teraz som ako nervozna uzivatelka, ze nik tam nepise :-D a ja chcem vediet odpoved :-D jeeeej, 10101. prispevok v teme :-p
Odpovedať
Profilova fotka
:-D som si pretrela oci ci vidikm dobre, uz som chcela hladat duplu, ale reku ze janocka, to isto duplu nema :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
caute. jani, pozerala som tie topanky a podla mna budu aj pre chodiace deti. ani na ich stranke nepisu, ze to je len pre deti, co zacinaju chodit. maju aj cislovanie az do 24mesiacov, tak teoreticky by to tak malo byt. a maju na fotkach aj take vacsie chodiace deti. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
detom do 2 rokov sa formuje noha, takze by mali nosit topanocky, v ktorych nieje noha ako vo zveraku.takze myslim ze su vhodne. ale zisti si, ci jej mama a okolie nemaju este stare nazory na to, ze by dieta malo nosit pevnu vysoku obuv s ortopedickou vlozkou, lebo ak sa nedaju presvedcit ze take trendy uz pominuli, tak ich zbytocne kupis :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ja to tu v poslednej dobe flakam, takze neviem taketo zakladne veci, ale uz si vedia aj normalny uzivatelia opravit prispevok? =-) http://www.modrastrecha.sk/forum/tema...
Odpovedať
Profilova fotka
=-) to pochybujem....to by mohli aj zmenit cely prispevok,nie? =-)
Odpovedať
jani a jaké jsi založila téma? ooo, latvia, nemyslí tím spíš to, že se jim zobrazuje oprava pravopisu, když píšou příspěvek? mně se v textu podtrhávají špatně napsaná slova, nebo slova nespisovná, neznámá apod.
Odpovedať
Profilova fotka
kaji, tak ale to snad uz pocitacovo gramotny clovek vie, ze to nie je zalezitost nejakej konkretnej stranky... alebo to bezny uzivatel pc vacsinou nevie?
Odpovedať
Profilova fotka
no prisam vacku, ze to tam je. ked das novy prispevok - testla som to v sukromnej teme, tak sa zobrazi dole pod prispevkom, ze opravit preklepy. =-)
Odpovedať
já tam nic nemám =-)
Odpovedať
Profilova fotka
kaji, ono to tam je asi len nachvilu. len viem, ze dnes som napisala na streche prispevok a ked som tam pozrela neskor, tak to tam nebolo.
Odpovedať
Profilova fotka
teda, ja som vedela, ze sa nieco take chysta ale nevedela som, ze uz to urobili.... ako som uz viackrat spominala, casto sa nieco dozviem nahodou, od uzivatelov alebo si domyslim a ked sa develeperov pytam, ze to kedy spravili, tak oni, ze: jaaaaj, to vy neviete? noo, asi sme vam (mne + kukovi co sme v inej kanc.) to zabudli povedat :-D napr. to, ze sa da premenovat sukromna skupina aj zakladatelovi skupiny som sa dozvedela od uziv. aleachim - presviedcala som ju, ze to sa neda ked mi ona zrazu napisala, ze asi sa to da,kedze ona skupinu premenovala :-N latvia - ja som si sakra dala zalezat na tom ci taka tema na koni nie je, lebo to by bol dobry trapas keby som zalozila dupla temu :-D S tymi topankami som si nebola ista, lebo napr. liliputi maju tiez cislovanie do 2r. a to su topanky na prve kroky alebo potom namiesto tych papuc.... Linda mala ako prve topanky clenkove, zn. Rak... boli uplne nahovno lebo ked lozila zavadzali jej, vyzuvali sa, mali uplne tvrdu podrazku.... potom jej kupili Elefanten s makkou podrazkou ale ze kedze boli bola svagrovcov velmi drahe - cca 20 eur - tak potom jej kupovali uz len take hociake s tvrdou.... a teraz zo vsetkych vyrastla, tak jej s drahym chceme kupit poriadne dake
Odpovedať
Profilova fotka
menilo sa zase nieco na MK.sk???? nabehlo mi tam take divne usporiadanie a vobec tam nieje zobrazit podla najnovsich tem a otazok =-) blbne mi komp alebo som zaspala prechod na novsiu verziu??
Odpovedať
Profilova fotka
latvia - neblbne ti comp, lebo potom by musel aj mne :-N tiez to mam nejake ine =-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi, ja hlavne neviem najst, ako sa daju zoradit temy a otazky podla najnovsich, aby som ich vedela pozamykat....nemas tam nejake tlacitko? :D mozno som len slepa :-p teraz mi vyhadzuje temy a otazky len podla najnovsieho prispevku
Odpovedať
Profilova fotka
pockaj skusim ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale ved tak to bolo aj predtym ci nie? :-N lebo mne tam len nejake ikonky vyraznejsie svietia, inak sa mi to zda byt rovnake...
Odpovedať
Profilova fotka
ee, predtym som mohla vyhladat otazky a temy bud podla najnovsieho prispevku, alebo najnovsej temy, tera zmi to nejde
Odpovedať
Profilova fotka
ach tak
Odpovedať
Profilova fotka
nemas janku na skype?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?