zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Jo, jenze Rimmel byla jako Lenin - byla vsude, vsude hlasala svoji dokonalost, provokovala, hadala se. Strouzkova je v tomto smeru relativne bezproblemova, jen proste blba :-)
caute. jani, pozerala som tie topanky a podla mna budu aj pre chodiace deti. ani na ich stranke nepisu, ze to je len pre deti, co zacinaju chodit. maju aj cislovanie az do 24mesiacov, tak teoreticky by to tak malo byt. a maju na fotkach aj take vacsie chodiace deti. :-D
detom do 2 rokov sa formuje noha, takze by mali nosit topanocky, v ktorych nieje noha ako vo zveraku.takze myslim ze su vhodne. ale zisti si, ci jej mama a okolie nemaju este stare nazory na to, ze by dieta malo nosit pevnu vysoku obuv s ortopedickou vlozkou, lebo ak sa nedaju presvedcit ze take trendy uz pominuli, tak ich zbytocne kupis :-|
ja to tu v poslednej dobe flakam, takze neviem taketo zakladne veci, ale uz si vedia aj normalny uzivatelia opravit prispevok? =-)
http://www.modrastrecha.sk/forum/tema...
jani a jaké jsi založila téma?
ooo, latvia, nemyslí tím spíš to, že se jim zobrazuje oprava pravopisu, když píšou příspěvek? mně se v textu podtrhávají špatně napsaná slova, nebo slova nespisovná, neznámá apod.
kaji, tak ale to snad uz pocitacovo gramotny clovek vie, ze to nie je zalezitost nejakej konkretnej stranky... alebo to bezny uzivatel pc vacsinou nevie?
teda, ja som vedela, ze sa nieco take chysta ale nevedela som, ze uz to urobili.... ako som uz viackrat spominala, casto sa nieco dozviem nahodou, od uzivatelov alebo si domyslim a ked sa develeperov pytam, ze to kedy spravili, tak oni, ze: jaaaaj, to vy neviete? noo, asi sme vam (mne + kukovi co sme v inej kanc.) to zabudli povedat :-D napr. to, ze sa da premenovat sukromna skupina aj zakladatelovi skupiny som sa dozvedela od uziv. aleachim - presviedcala som ju, ze to sa neda ked mi ona zrazu napisala, ze asi sa to da,kedze ona skupinu premenovala :-N
latvia - ja som si sakra dala zalezat na tom ci taka tema na koni nie je, lebo to by bol dobry trapas keby som zalozila dupla temu :-D S tymi topankami som si nebola ista, lebo napr. liliputi maju tiez cislovanie do 2r. a to su topanky na prve kroky alebo potom namiesto tych papuc.... Linda mala ako prve topanky clenkove, zn. Rak... boli uplne nahovno lebo ked lozila zavadzali jej, vyzuvali sa, mali uplne tvrdu podrazku.... potom jej kupili Elefanten s makkou podrazkou ale ze kedze boli bola svagrovcov velmi drahe - cca 20 eur - tak potom jej kupovali uz len take hociake s tvrdou.... a teraz zo vsetkych vyrastla, tak jej s drahym chceme kupit poriadne dake
menilo sa zase nieco na MK.sk???? nabehlo mi tam take divne usporiadanie a vobec tam nieje zobrazit podla najnovsich tem a otazok =-) blbne mi komp alebo som zaspala prechod na novsiu verziu??
domi, ja hlavne neviem najst, ako sa daju zoradit temy a otazky podla najnovsich, aby som ich vedela pozamykat....nemas tam nejake tlacitko? :D mozno som len slepa :-p teraz mi vyhadzuje temy a otazky len podla najnovsieho prispevku