Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Agu, ty jo, tak extravagantni saty s kozackama maji v caxa.cz, jsem mela odtamtud saty taky (stejne jako Alcatko), ona si je vetsinou majitelka sije sama, toz ti i vyjde vstric. Je to u Olmika, to nemas daleko, ne? Kasli na to, co rodina rekne. Myslim, ze jsi je uz svyma piercingama musela trochu pripravit. Me rodina zdrbla, ze jsem si ten v nose nechala :-D :-D :-D A i kdyby ne, vzdycky si nekdo neco najde :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Caute ja len, ze idem k Mudr. a pak na nechty, tak tu asi pol dna nebudem, tak obcas pls kuk aj na svadbu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007, @ooo, @emjee , @latvia, @danu - uz funguje adminclub na novych verziach ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk, @krista , @ikarkulka , @nikka.vo, @aguaverde @kalerat - uz funguje adminclub na novych verziach ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hmm, snad som skopcila vsetko podstatne do blokovanych aj napomenutych :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiez dufam :-D inak je to take divne, ze som na svadbe a kliknem na admin a som na koni
Odpovedať
Profilova fotka
a prispevky v tomto admine sa mi rataju k svadbe ci ako? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 nie, nerataju sa ti k svadbe... preco by mali? =-) rataju sa ti z tade, odkial si to napisala =-) idem vyskusat, napisem sem z fairelanoce, tak ze ci sa mi ten prispevok zapocita tam alebo kam =-)
Odpovedať
Profilova fotka
takze teraz som na fairelanoce.fr , zatial tu nemam ziadne prispevky.... tak uvidime ci bude po tomto svietit cislo 1
Odpovedať
Profilova fotka
nic.... nepise sa, ze som pridala prispevok.... ze by sa prispevky v admine vobec nepocitali? :-N idem testovat
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jani, mne to praveze nepocita nikde, preto sa pytam =-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
takze som na CZ koni, mám 2704 prispevkov... zmeni sa pocet ked odoslem tento prispevok? sorry za spam, testujem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nezmenil sa :-p
Odpovedať
Profilova fotka
mne tiez nie, stale mam 1072
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 domi veru nepocitaju sa.... nebudem dalej testovat z ostatnych jazykovych verzii, stacila CZ, F, US....
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka som to hned hovorila! :-D :-p a ako je to s tym svadobnym adminom?
Odpovedať
Profilova fotka
ja pomaly letim domov, potom nakuknem, ze co je tu nove ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
prispevky v adminclube sa vam do poctu napisanych prispevkov nerataju
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@domika007 aj mne to odratalo :-N uz nemam 2704 ale 2701 domi ako so svadobnym adminom - starym adminom ako pisacim alebo starym adminom kde sa vyhladavali temy, blokovali uzivatelia a tak? ten vyhladavaci funguje, pisaci sa presunul sem...
Odpovedať
Profilova fotka
pisaci som myslela ;-) ok to som chcela vediet, uz teraz naozaj letim :-p
Odpovedať
Profilova fotka
zas mi odratalo :-o
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja chcem vediet, ci mi odrata... moment... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mala som 272 a mam stale 272. :-D
Odpovedať
Wow :-) Na tohle nez si zvyknu :-) To mi unikne i spousta svateb znamych na brms :-D Holciny, inzeraty se daji odbloknout? Pise mi nejaka holubik.
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo maji, teraz mas 259 :-D @mmmk market, jasne, ze sa daju inzeraty odbloknut..... kliknes na inzerat -> odblokuj
Odpovedať
Supéééééééééééééééééééééééééééééééééér, už nebudu třeba furt tak pozadu, i když nevím no :-N
Odpovedať
@janocka Jdu na to, Jani :-) To vis, ja do bazaru vubec nefusuju :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?