Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jani, som na admine cez strechu, tak preto tych 272 :-)
Odpovedať
Kde všude kecáte, mám v tom bordel teď :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista teri, hahaha :-D kecame iba tu, v (ex)adminkach a v docasnom admine dobiehaju dake diskusie - zlozite? :-D :-p
Odpovedať
@janocka chtěla jsem se zeptat nešlo by v adminu založit nějaký téma kam by si nám třeba psala nějaký nový důležitý novinky nebo věci na který se tě třeba často ptám(e) protože nemám(e) tolik času dočítat??? Že by to nebylo diskutující téma, ale vyloženě jen sdělující, já jsem vždycky vykulená když je nějaká novinka, vím že většinou se to v nějakým tématu napíše, ale nestíhám koukat do všech... nebo jestli tu už nějaký takový je a tohle by byla zbytečnost?
Odpovedať
@janocka prý iba tu a tu a tu :-D no ale kdo to má stíhat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista teri, taka tema tu je: http://www.modrykonik.sk/forum/tema/n... lenze sem-tam sa stane, ze sa nieco dozviete skor ako ja - ako ostatnykrat ked @ooo majka zistila, ze sa uz daju editovat prispevky.... pokojne ale mozes zalozit temu FAQ a spisat tam casto kladene otazky (mne momentalne nic nenapada ale viem, ze si sa ma uz nieco parkrat pytala) a ked budem vediet, odpoviem =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo ach taaaak, tak ano, potom to sedi
Odpovedať
@janocka mě by se právě líbilo to téma často kladené otázky :-N momentálně mě nic nenapadá :-N nebo bude asi jednodušší když si zřídím složku v PC a budu si to tam vypisovat :-x ať nejsem moc pohodlná ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ja zase idem frflat. :-D neda sa nejak spravit, aby mi zobrazovalo, ze ma niekto spomina tu v admine? lebo ja som na admine cez strechu a predpokladam, ze ty si cez kona a ked ma spomenies, tak to, ze kto ma spomina mi ukaze len na konovi. teraz mi tu na streche ukazalo, ze si ma spomenula len, co si pisala, ze: ach taaaak, tak ano, potom to sedi pisem ako hotentot :-D
Odpovedať
ty jo holky, tak teď jsem se totálně zblbla...! jak ještě nejsem zvyklá, že jsou admin témata tady na koni, tak jsem si myslela, že tohle téma je ta soukromá exadminská diskuse, a hrozně jsem se divila, že tu není můj příspěvek z rána :-N :-D :-D no nic, tak já to jdu napsat do té soukromé, to, co jsem chtěla ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zjednodusene som chcela napisat, ze ked mi pises sem do adminu cez kona, tak aby mi to ukazovalo aj na streche, ze si ma spomenula niekde tu v admine. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo maji, rozmiem.... nooo, tie spomienky sa idu zlucovat - aby sa to zobrazovalo aj na SK aj CZ verzii - ked ta niekto spomenie na CZ, tak sa ti to zobrazi aj na SK, ale ci sa to ide zlucovat aj takto, to netusim... zistim niekedy ked programovaci zlucovania vyzdraveju
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@janocka tak az tak blbo nepisem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo maji uplne chapem uz z prveho prispevku co si chcela.... sak si to napisala zrozumitelne....
Odpovedať
Profilova fotka
neviem ci som slepa alebo sa nieco menilo ale: mam taky pekny kluc pri nazve adminclub... sa mi vidi, ze pred par minutami to tak nebolo... ci bolo? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@janocka predtym tam bol zamok
Odpovedať
Profilova fotka
tak nie som slepa a viem co tam bolo predtym - esteze mam otvorenych milion kariet - bol taky sedy visiaci zamok, teraz je pekny zlty klucik
Odpovedať
Profilova fotka
jeeeeeeeeeeej, mame novu ozdobuuuuu :-D normalne ze sme pokrokoviii x-) 8-) pekne to urobili, veru
Odpovedať
@janocka Jani, kdyz to takhle pekne vylepsili, neslo by treba jeste preskrtnou nebo nejak vyrazneji oznacit zamcene diskuze?
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk to je v plane, no ako som uz viackrat spominala, adminske vylepsenia su vzdy az v poslednom rade :-N
Odpovedať
Jůůů, jsem nakoukla a takové změny, paráda, že nemusim přes beremko, tady je to přehlednější 8-) A jinak zdravim, jdu dočíst melouny a zase jdu. @janocka Jani, zatím adminování fakt nedávám :-. , tak strpení, nějak se zaběhnu, doma se zabydlíme a zase se na to vrhnu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikka.vo nikus jasne, v pohode, chapem.... strechu pozeram tak parkrat za tyzden a ziadne prevratne veci sa tam nedeju... inak paradne si napisala ten clanok... cakala som, ze kedy napises ako to vlastne cele prebiehalo, lebo vsetko som mala len tak sprostredkovane cez FB :-D
Odpovedať
Krásné nové klíče jsou u zamčených diskuzí x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si asi nezvyknem :-D je to take divne :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 domi, co je divne? mas stastie, ze nie si normalna uzivatelka, lebo na pripomienky typu: je to divne.... nezvyknem si.... je to skarede.... vratte naspat straru verziu reagujem vzdy az po niekolkominutovom predychani a upravovani prispevku, hryzeni si do jazyka :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka neviem, tazko pomenovat...proste je to nezvyk, ked som klikla na stary admin, tak som bola na svadbe, ale teraz klik a uz som na koni :-N :-D :-p ale to neries, som dneska mimo :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 jaaaaaj jasne, uz chapem.... mne to viac vyhovuje tu, kedze stare stranky, na kt. chodim su iba 2 a nove 4 :-p jak miimo, preco mimo?
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka tak ty hej, ako mne sa kon aj strecha pacia, ale tak svadba bola stale taka "stara" a tam som sa pohybovala najviac.... ale neviem,taka divna som, to bude tym pocasim
Odpovedať
Profilova fotka
aha, aku mam modrinu na ruke :-p viem, ze je to divne fotit si modriny ale tak co, ja som divna pozadie si nevsimajte :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?