zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@krista noo MS som samu od seba, dostala len v januari odvtedy jej musime pomahat :-N naposledy som ju mala v juni, preto som mala prist v auguste k Mudr. tak, ale nebola tam, tak zase v septembri, lebo ona robi normalne v nemocnici, sem chodi len na 2 tyzdne do ambulancie ;-)
@domika007 aha já mám teĎ taky nějakej blbej cyklus, zrovna jsem si stěžovala janocce, dneska 35DC a nic 8-( ale vám bych teda tu mrchu přála ještě víc, já jí nepotřebuju až tak moc, jen si musím podle toho začít brát prášky a taky se bojím aby mi to nevyšlo na operaci v tom říjnu, no uvidíme, hlavně aby někdy došla :-x :-x
dobré ránko :-)
jak vidíte, tak jsem si tipla blbě :-D se picnu!
@krista, teri, a ty takovou ženštinu nazýváš svojí kamarádkou? bych se na ní dávno vyprdla. já mám dvě vtěrky, jak píše @aguaverde. ale nějakým zázrakem už se mi je asi podařilo odlifrovat.
včera jsme jednu potkali u obchodu, nakládala do auta děti, tak naštěstí zrovna neměla čas nás odchytit. a my kolem ní jenom rychle prošli a pozdravili.
vtipný bylo, že když jsme se vraceli z nákupu, tak ona tam ještě pořád byla, sice už seděla za volantem a jakože startovala, ale mám pocit, že se tam zdržovala schválně. tak jsme rychle skočili do auta a odjeli. míla jí taky nesnáší :-D
@domika007, domi, ty máš diabetes? =-)
I have a question - do you see the conversations in the private groups? So I don´t think they are writing something awful, but what if they do? Does this matter to us? Do we have a possibility of interfere in the private groups somehow?
@latvia because we have for example the group "black brides" and I have the fear - not with the members now, but maybe a bit later that this could drift in a very dark maybe not really nice direction.. Do you have such groups too?
@aguaverde nic :-D ale co dostal moj maly: vedierko+lopatka+hrablicky+formicky do piesku, loptu, oblecenie, a hracky (take jednoduche, pohladam ti obrazky)....inac kamosky svojim detom kupovali nakladne auta (tatrovky), a trojkoly so strieskou, tie teraz ficia (mne sa to zda byt zbytocne)
@janocka ked ma spomenu nasi zahranicni kolegovci, nezobrazi sa mi to v Kto ma spomina....bude to v blizkej dobe nejak upravene? necitam adminclub pravidelne, tak aby si niekto nemyslel, ze ho ignorujem :-N
@latvia vsetky nejake taketo technicke otazky pis pokojne sem http://www.modrykonik.sk/forum/tema/faq/ - aby to tam bolo pokope ;-) pytala som sa iba na SK a CZ, to sa zlúči, zistim teda, ci sa to bude zlucovat celkovo medzinarodne....
@claire_100 I see conversations in private groups, but I don't read them..... I read that discusions only if some users have suspect that other user have more than 1 nick, or user is vulgar to the other users.... I read it only if someone asked me to solution that problem
sorry for my english.... i will try to be better :-p
@krista moja jedna kamoska je tiez velmi starostliva o dieta.... ma rocnu dceru, ona jej chcela kupit tu detsku prilbu, ze co ak sa nahodou buchne.... nastastie som jej to vyhovorila... a ked malá zacala lozit, kupila jej chranice na kolena.... akoze podla mna je to totalne zbytocne.... ved dieta nelozi nejako rychlo aby si kolena spalilo... a linda nemala problem lozit aj po betone a po kamenoch a bez chranicov.... fuha, 2r. dieta a 19 kg? to je dako vela :-N
@aguaverde no to je teda riadny debil, ze zmlatit zenu po porode a ona tiez blba, ze si ho vzala :-o
Ahojte Ladies ;-) I have a question regarding the "privacy setting" of albums in the Fotoblogs - a question that just arose on Brautpunkt here: www.brautpunkt.de/forum/thema/fotoblo... .
The user asks if it's possible to have a setting so that only registered users can see her album - because she does not want that her future husband has the possibility to see her wedding dress. On the other hand she would not like to "hide the album" completely as she would like to show her dress to other Brautpunkt-users.
But if I understand correctly this option "Album only visible to registered users" does not exist... What is the answer you would give to this question? D'akujem velmi pekne! :-)
@latvia dík x-) my pro Chár potřebujem něco složitějšího :-N =-) ona je hodně inteligentní a nebaví ji hračky u kterých nemusí přemýšlet :-N včera sme jí na vánoce koupili volant co je od 18měs no a ona si s tím v košíku hrála jako by to už v ruce měla...prostě během 5min přišla na to co a jak.... :-N =-) 8-( a to jí je 8měs :-N ve vývoji je tak na rok, v něčem na rok a půl 8-(
@samuelito ahoj Sam ;-) it's not possible yet..... but is on (in? :-N ) plan - every user will have friends and then will user can set that album, private message or article only for friends or for everyone....
@latvia, @mmmk alebo niekto kto ste tu, tak som to napisala ako debil, tak ma opravte a dopiste to, pls... mala som na mysli toto:
V blizkej buducnosti kazdy uzivatel bude mat nieco ako priatelov a potom si bude moct vo fotoblogu nastavit, ci chce mat konkretny album, clanok, kratku spravu viditelnu iba pre priatelov alebo pre vsetkych
@ceresnam: D'akujem ti, Kirsche! ;-) Will talk to them then and look forward to this new feature! ;-) Was just wondering what the admins answered so far to such a question...
@aguaverde na sapito.cz maju pekne didakticke hracky, tak mozno odtial vyberies.... my sme odtial kupili neteri na prve narodeniny tu rybu a dokaze sa s tym celkom fajn zahrat... a ked to mala v rukach prve hodiny, tak nechapala princip sucheho zipsu - ze ked tam nalepi male rybky (akoze plutvy) tak to drzi, no ked si tam nalepi prst alebo nieco ine, tak to nedrzi :-D
@janocka díky kouknu...Chár moc dobře chápe třeba zips, knoflík nebo zapínání na autosedačce.......to furt strká do sebe ale ještě nemá takovou sílu to zacvaknout :-N ona i ví že červceným tlačítkem se vypíná tv a že tím křížkem to posouvá a bliká (přepíná programy) :-N a taky máme stropní ventilátor a ona ví že se to zapíná vypínačem u kuchyně =-) =-) vždy po něm cvaká aby se to zaplo x-) :-D