zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@ooo Majko, prave taky hodne zapominam. Pouzivam to fakt jen na trhu, kde prodavaji Italove zeleninu a ovoce a syry. Oni s Nemcama nesmlouvaji, jen s Italama. Samozrejme na me poznaji, ze nejsem Italka, ale kdyz mluvim po jejich, dostanu velice priznive ceny :-D
Franinu jsem mela na gymplu, ale nevim totalne nic. Uz snad jen cist :-N
@krista No jo, jenze kdyz v tom zijes, je to automatika.
@mmmk ja som sa taliansky naucila pri mojom byvalom. a potom som sa tomu este trochu venovala, ale pokial clovek nema s kym rozpravat, tak to nema ani zmysel. co som bola prekvapena, tak je to velmi lahka rec. teda ked som bola mladsia, tak mi to tak pripadalo. :-D
co to? co to? zrazu ake vykecavacky, ze nemam sancu teraz docitat - asi prvykrat v historii mojho adminovania, ze nestiham docitat vykecavaciu diskusiu spred 2h :-N sa mi paci ake je to tu teraz multikulti.... len ked mam pisat po anglicky, tak som cela cervena a potim sa - mam z toho stres :-p
@aguaverde vybrala si z toho modroocko.cz? ta firma mala kedysi davno, asi pred rokom reklamu na koniku, zaujala ma ich ponuka, tak odvtedy raz za cas pozeram co pekne maju.... paci sa mi, ze tam maju hracky, kt. nieco naucia a nie su plastove.... chcela som neteri odtial kupit veci na minule vianoce, no nevedela som co a drahy frflal, ze blee, drevneee a drahe, tak sme jej kupili v klasickom hrackarstve taky plastovy vozik, ktoreho sa pridrziavala ked zacinala chodit... to malo obrovsky uspech
teraz uz drahy nefrfle a sam tiez pre nu vybera ekologickejsie materialy.... tak snad mu to vydrzi aj ked budeme mat vlastne dieta
fuuuu, vdaka za Kto ma spomina, inak by som sa nedozvedela, ze niekto reaguje na moj prispevok :-p
@janocka jj děkuju vybrala jsem toho hafo :-D :-N já miluju dřevěné hračky x-) x-) chci sehnat takové ty dřevěné kostky co jsme kdy malí míva (jak z každé strany byl jiný obrázek-třeba se musela poskládat červená karkulka a nebo z druhé strany sněhurka)
@aguaverde take kocky som mala aj ja velmi rada.... a mala som ich niekolko druhov.... s tym som sa dokazala zahrat, lebo ked som neskladala obrazky, tak som stavala veze z nich a pod.
@aguaverde Ali, zkus Moravskou ustrednu nebo Detoa nebo jak se to jmenuje. Tam maji spoustu takovych tech "ceskych" specialitek :-) Ty kostky s obrazkama mame jeste po nas, taky jsme si s nima skvele vyhrali.
@domika007 domi ja fakt sorry, nevidela som to tam.... ty si to oznacila na fotku alebo na blog? lebo fotky som oflagovane vymazala a tvoj flag tam nebol...a ani potom som ho nevidela....
@ikarkulka, @nikka.vo, @kalerat, @mmmk - vy ste boli nedavno tehotne, (kaja teda este je) - potrebujem vediet co by bolo v bazari v kategorii Tehotenske oblecenie + potreby - oblecenie, to mi je jasne... potrebny som navrhla doplnit kvoli epi-no.... lenze co by tam bolo este okrem toho? nemam tusenia....
@ikarkulka@mmmk
dakujem vam x-) ja som sa opakovala, pisala som to aj sem, aj do Skupinky, mala som pocit, ze to nik neprecital, tak som to napisala este raz, aj s oslovenim konkretnych ludi ;-)
diky moc.... tak, uz nebudu obavy, ze podkategoria by bola prazdna - vzdy ked ma vzniknut nova (pod)kategoria, sa to rozobera zprava, zlava, ze co tam bude, ci to nebude prazdne.... tak som cucala do bazaru a dumala, ze co tam asi tak bude.... zachranili ste ma - aj podkategoriu ;-)
@janocka, do exadminek jsem k tomu původně chtěla dopsat, že nemám obavy, že by ta kategorie zůstala prázdná, protože se určitě objeví spousta věcí, co těhotná nutně potřebuje :-D :-D
mně totiž nic kromě epina, olejíčků a podpůrných pásů nenapadlo. nějak si nevybavuju, co speciálního jsem v těhotenství potřebovala...
I have another question - we have an "Ex-bride" who is so bored, that she writes all the time in the forum and uploads albums with pictures for decoration in any colour.. but this takes away the fun of doing it - for the "real" brides.. would you write her something? She even once asked us to block her, because she thought she would be addicted to brautpunkt.de.. Do you have the same problem with some users and what do you do with them?
@claire_100 if somebody upload album very often - several times for day or for week it is spam, so you can write her that it's not ok, she is not alone on site.....
ahojte :-)
prisli sme vcera, lietadlo nemalo nastastie meskanie takze v poho. Bolo super, hotel dobry, na plaz na skok, po veceroch robili grilovania vonku kotletky, kozie masko, bociky proste akurat na pribratie :-D jedlo dobre, dalo sa vzdy vybrat, na ranajky robievali omelety z coho si len chcela, palacinky, hocico, lehatka a slnecniky boli zadarmo, tak som sa obavala, ze ich nebude dost ale uplne stacilo, vzdy boli volne.
Izbu sme mali super, teda apartman, dve miestnosti oddelene, a kupelna s vanou, co som necakla, kedze vacsinou byvaju sprchove kuty. Apartman sme dostali perfektne umiestneny, vysli sme z neho a hned bol bazen s vyrivkou, urobila som max do 10 krokov x-) a hned tam bol aj poolbar, cize vsetko poruke. Bazen sme ale vyuzivali len vecer, ked sme isli z plaze, tak na polhodku zobral vzdy Michal Ellu do bazena, nez sa okupem a pripravim na veceru. Cca 300m zacali bary, restauracie, obchodiky, cize fakt dobra lokalita. Najviac obsadenosti Rusmi a anglicanmi. Ked mam hodnotit, dovolenka bola lepsia nez minuly rok, asi v skratke vsetko, hodim potom fotky na FB