Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
fuuuha jani, riadna modrinisko :-o ta co ti tak konsku ihlu pichla? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
a z fotky mozte vidiet aku mame siroku spalnu :-D stojim na posteli, zlte je plachta, biele je stena.... takze nocny stolik sa fakt nezmesti :-p taky isty priestor je aj na druhej strane
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 domi nie konsku ihlu, to tak fasa napichla... nikdy som to nemala taketo.... nuz, zadarilo sa jej
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ty kokos,ja som mala tiez raz modrinu, ale taku normalnu, lenze u mna je problem najst zilu :-x
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jani, to ti kde napichla prosim ta? z lakta ti nechcela tu krv brat? preco ju mas tak naboku?
Odpovedať
Profilova fotka
sakris,musim ist ja riady umyt, nemchce sa mi :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo maji, to mi tak drbnuto pichla - na bok ruky..... modrina sa kruti od predlaktia, cez laket az po pazu @domika007 domi dobry napad s tym riadom.... aj aj by som mala ist umyt riad z ranajok :-N
Odpovedať
fuj, ta modřina! 8-( co to bylo za sestru? nádobí už mám umyté, i vyluxováno, vypráno, poskládáno... ještě vytřu a možná něco vyžehlím. a asi nejde signalizace na kolejích, protože tady co chvíli zastaví vlak a troubí jak o život ]-( to je fakt super, miluju nádražáky!! ať si to spraví a nenechají vlaky celou noc houkat mezi domy. ten vlak taky pak stojí třeba deset minut a celou dobu houká. jak u blbečků ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka kaji, sestra mi z pre mna nepochopitelnych dovodov brala krv z lavej ruky... z lavej si ani nemapamatam, ze by niekto niekedy krv bral... ale neboli to... len to desne vyzera, dnes sa mi to hodilo k tricku :-D kolega sa ma na obed pytal, ci som spadla.... meni to farby, tak zajtra mozno pridam dalsiu fotku.... ja sa z toho celkom smejem, no tí, ktori nemaju radi ihly sa tomu asi moc nesmeju :-N sestricka bola starostliva, pozrovoala ma a pytala sa, ci som ok, tak som netusila, ze urobi takuto paseku =-) ako daleko mate to priecestie od domu? ked som byvala s rodicmi v cinzaku 12r., tak sme byvali blizko priecestia, dalo sa na to zvyknut, trubenie vlakov som mala celkom rada
Odpovedať
no tak 30 metrů? je to hned pod zahradou za silnicí. to troubení mi taky nevadí, ani projíždějící vlaky a skřípající brzdy, člověk si zvykne. v paneláku jsem bydlela na rušnou křižovatkou. ale tady projede vlak pomalu každých 10 minut a celou dobu tu stojí a houká, takhle v noci je to nepříjemný. nahání mi to hrůzu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jaaj, tak to ano, ked stoji a huka, to uz je ina vec... sakra, vobec sa mi cez SK a CZ stranky nedalo dostat sem, som tu cez brautpunkt - to funguje ak by sa niekto nudil a chcel sa predviest v anglictine, tak nech sa paci, davam bojovu ulohu doplnit anglicke nazvy tem v admine... ja zacnem touto :-p
Odpovedať
Profilova fotka
nechce mi pridat prispevok do temy co s touto temou alebo albumov,tak pisem sem... vy ste to niekto mazali? http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/d... - lebo tak pisala som tej kamoske, som tam aj flag dala, sice teraz som ho zmazala =-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojky :-) Tak jsem si zase hnula žlučí hned po ránu a to doslova :-p, bolí mě to jako prase :-S moje úžasná kamarádka (zruší asi tak 9,5 z 10ti návštěv) opět zrušila naši domluvenou návštěvu a to tak, že jsme byli domluvený po 9h a ona napíše po 8:58 se slovy: "snad se nezlobíš" no na to jsem jí fakt neodpověděla, protože se nezlobím, ale jsem nasraná je to normální tohleto???!!! Máte taky nějaká takový super kamarádky? 8-( Už se s ní nedomluvím i kdybych měla sedět doma na zadku s dětmi, radši půjdu ven sama, tohle nemám zapotřebí ]-( @ikarkulka tu furt je, tak co bude ten porod dneska? :-D nééé nechci rýpat, vím jak jsou lidi dotěrný :-p @domika007 já nemazala.
Odpovedať
Profilova fotka
@krista teri, teba by som na mazanie na streche ani vobec netipovala ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista a ad ta kamoska, ja by som ju uz asi niekam poslala :-N :-p
Odpovedať
@domika007 padl dotaz tak jsem odpověděla :-p :-D kámoška je strašná, už na ni kašlu, to je furt, každej týden 8-( má jedno dítě a je totálně neschopná když si vzpomenu na to jaký to bylo s jedním dítětem, sranda proti tomuhle a to chce druhý, to už asi nezvládne vůbec nic... :-o
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 domi, co sa tam malo mazat? ja som tam vcera nasla upozornenie, ze jej napises, ze je to kamoska, len som nejak nepochopila, kvoli comu si jej chcela napisat, lebo mala album ok. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista chapem ;-) :-p tak to je sila fakt, proste niektori ludia su neskustocne neskutocni 8-(
Odpovedať
@domika007 a jak se máš jinak? :-N jsem si přišla zanadávat, chci prostě znát názor ostatních jestli je tohle jako slušný chování 8-( :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@krista celkom fajn,dakujem za opytanie ;-) no tak toto slusne urcite nie je, ako aj mne sa stane, ze zrusim stretko s kamoskou, ale potom si to vzdy vynahradime :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 domi, fotky som mazala ja.... ja som tam totiz vobec nevidela tvoj flag :-o kde bol? som klikla na flagged album a tam boli oflagovane asi 4 foty, tak som ich vecer zmazala.... fakt som nikde nevidela, ze si tam ty pisala... sorry |-|
Odpovedať
@domika007 však jo, je normální něco zrušit, ale ne zrušit to vždycky 8-( vždycky přijde s výmluvou (spali jsme, spíme, zaspali jsme, budeme péct koláč, budeme vařit, nakupovat...) to sakra může vědět dopředu že potřebuje péct koláč, vařit, nakupovat... a ne si vzpomenout pár minut před naším stretkem :-p a když už něco vyjde tak přijde vždycky aspoň o hodinu dýl, že se nemohli vyprdelit, bydlí naproti nám 8-( A můžu se zeptat jak jsi na tom se snažilkováním, máš nějaké léky nebo testy za sebou, ví se kde je "chyba"?
Odpovedať
Profilova fotka
@krista teri, tak to je drzost toto! by som ju zabila.... ked mi nahodou nevyjde stretko s kamoskou, tak jej napisem co najskor predsa.... ja vzdy meskam, ale nerusim.... minule sa uz vsak kamoska zlakla, ze som na stretko zabudla.... boli sme dohodnutne cca 17:20 v meste (zvycajne som tam cca 17:30), bolo 17:45 a ja nikde :-D to je tak, ked idem 17:30 z roboty, to sa potom nestiha :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jani priamo na album, som myslela, ze to tam bude vidiet, predtym ako tam bude niekto mazat |-| prave mi ta kamoska pise... @krista ved jasne, to su veci, ktore vies dopredu a nie par minut predtym :-S praveze neviem nic nove, asi len to,ze nemam diabetes :-N ale v septembri idem k mudr. bola som tam v pondelok, ale ona tam nebola, lebo neviem ]-( takze ma preobjednala na september sestricka...
Odpovedať
Profilova fotka
@krista Kámošku bych klidně i neslušně poslala víš kam :-p já mám spíš opak......hrozně dotěrnou kámošku 8-( s ní bych se i ráda vídala ale má debila manžela a syn je teda...jak to slušně říct....nevychovanej :-N 8-( 8-( 8-( ten její mi dělá pořád návrhy na sex, klidně i před ní :-x :-x :-x :-x :-x :-x a ten její syn...no škoda mluvit....byli minule u nás a vzal si Chár hračky, a když si chtěla nějakou Chár vzít aby si hrála tak jí ju vyškubl z ruky a nic jí nepučil =-) když mu něco nechtěla pustit tak ji začal škrtit :-o ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( byla v bazénku a furt ji políval vodou hlavu i když sem mu to zakázala......
Odpovedať
Profilova fotka
@aguaverde to co je za ludi preboha? :-o
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 no on je debil a to dítě bude asi po něm...kámoška byla v pohodě než se za něj vdala...on ji pár dní po porodu zmlátil a ona si ho za týden vzala 8-( 8-( 8-( 8-( 8-( 8-( 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@aguaverde ou moj boze, to je nieco podobne ako jedna nasa znama, tu tiez chlap zbil tesne pred svadbou a ona si ho aj tak zobrala a este spolu cakaju dieta 8-(
Odpovedať
@domika007 uf tak to je dobře že nemáš cukrovku a na další testíky jsem teda zvědavá a jak to máš s MS chodí ti sama nebo taky pořád musíš na nějaký vyvolávačky? @aguaverde ježiš to je teda případ 8-( co je moc to je moc ]-( Do prd... už bych ji taky ráda poslala, jen se na to nějak necítím, odpověděla jsem ji stručně, myslím si, že pochopila a teď ji nebudu psát a uvidíme kdo se ozve, já už na to nemám nervy se na něco domlouvat, to si ještě stěžovala že byli o víkendu v nemocnici, ona je teda s prominutím příšerně opatrná, zajímalo by mě se kterou kravinou tam zase byli, vždycky si tam totiž lehnou, jednou ji u nás spadl a taky letěli večer do nemocnice ... vím než něco zanedbat, ale já bych se mohla v nemocnici ubytovat a tak nějak už poznám co je zlý a co ne... @janocka chápu to u pracujících lidí a u lidí opravdu vytížených, ale oni vždycky 3/4 dne prospí, pak se nemůže divit že má její kluk ve dvou letech 19kg a vysokej cholesterol.
Odpovedať
@aguaverde cože?!!! No tak to je síla, že ji zmlátil, chlap co hrábne na ženskou, ty jo ten by letěl jako! ]-( ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?