zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
nemam, ale uz pisala na MK.sk, ze to bolo odstranene...ale ze to daju nazad aspon pre adminky....mne inac uniknu novozalozene temy, ked som 2h prec, tak to tlacitko mi pomahalo dostat sa len k novym temam a otazkam. tu by som hladala niekolko stran dozadu ci sa nejaka nova neotvrila
docasne mozes vyuzivat zoznam tem v admine - tam sa to sice dlhsie loaduje....
keby nieco, ze dlhsie nereagujem alebo nieco potrebujes alebo nieco hori, tak: janocka.b@gmail.com - gTalk, janocka.b - skype, 218470688 - ICQ, jana.babiakova@asmira.com - bonjour.... to je vsetko.... tam vsade som online od rana cca 10h do vecera cca 2h.
Jejda, jdu sem taky napsat, ze zivotne nutne postradam moznost seradit temata podle nejnovejsi diskuze nebo podle nejnovejsiho prispevku. Prosiiiim taky, aby to bylo mozne aspon pro adminky. Moc mi to ulehcovalo praci, bylo to prehledne a snadno se tak zamykalo a presmerovavalo.
Aha, ok :-) Kdyz uz jsme u tech zlepsovacich navrhu. Neslo by udelat pro adminy neco jako "presouvani prispevku"? Kdyz zamykame nejake duplicitni tema, jen bychom oznacily prispevky, ktere chceme presunout do existujiciho tematu. Me priserne stve, ze kdyz zkopiruju neci prispevek, uzivatelky pak odpovidaji mne :-N 8-(
market, neviem ci by to slo.... a prispevky netreba presuvat.... teda, ja malokedy presuvam.... na koni takmer nikdy, iba na streche to riesim ked je tema roky stara alebo mala.... podla mna im staci dat link, ze nech sa zapoja do tej temy.... ked to tak robim, ony si to casto skopiruju aj samy
heeej, bola na FB? lebo ja mam od vcera take tiky napisat jej sms.... ale asi ju teraz otravuje kazdy.... a rano prve co bolo ked som zaklapla budik som pozrela ci nemam sms, ze elias je na svete... a furt sa preklikavam medzi konom a svadbou, ci neuvidim dake jej prispevky vo fore, aktualizaciu fotoblogu alebo ci alcatko.j nepise kraku spravu, ze kaja rodi.... drama toto :D
hmmm, ostatny rok rodili adminky jedna za druhou.... emjee, krista, aguaverde, ikke, marekt, druha market, nika, kaja.... teraz si domi ty na rade - ty si z adminov jedina mladucha, kt. este nerodila :-D
nedělejte vlny! :-D však jsem psala jance už několikrát, že je na seznamu lidí, které budeme obesílat smskou ;-) ale zatím nic, nic, nic. trochu mi teda kleslo břicho, ale nijak extrémně. poslíčci nikde, ani odpolední bouřka nepomohla.
zítra se chystám malovat předsíň, tak třeba :-D
ano, ano pisala.... ale tak ked si sa 24h neozvala, tak som sa obavala, ze si zabudla :-D pre istotu som ta aj stuchla na FB, ze ak odstuchnes, tak si este nerodila :-D cestne iskrickovske, ze uz sa nebudem vypytovat a pockam na sms :-p
no veru, piatok trinasteho..... ja nie som poverciva, ale piatok 13 a cierne macky nemam rada :-D piatok 13 som v jedalni na ZŠ vylilala na stol mlieko a musela som to utierat smradlavym vechtom co mi dali kucharky.... doteraz mam z toho traumu :-D a cierne macky nemam rada od strednej.... parkrat sa mi stalo, ze som cestou do skoly videla ciernu macku a just ma vyvolala ucitelka odpovedat z ekonomiky alebo podobnej vtakoviny.... nedopadlo to dobre :-D
latvi, chtěla jsem 8. 8., to nevyšlo. pak jsem chtěla 10. 8., to taky minulo. 20. 8. je další hezké datum, ale je taaaak daleko 8-( tak ještě v neděli 15., narozeniny mám 15. ledna
latvia ozaj, uz mas pristup do tohto stareho adminu? vravela som to vcera bobovi a povedal, ze nooo, asi ta zabudol pridat lebo v tej starej verzii sa to robilo nejako komplikovane - admin prava jedna vec, pristup do tohto adminu kecacieho druha vec a tretia vec - pristup do toho interface :-N
uz sa ale silno pracuje na presune adminu na kona.... bude to formou dakej sukormnej skupiny, kt. sa bude zobrazovat aj na SK, CZ, F, H, D, UK, US verzii ci na konoch, strechach a potom aj svadbach....
x-) co máte proti pátku 13. =-) =-) =-) já ten den miluju x-) x-) x-) chtěla bych se vdávat v pátek 13 x-) x-) x-) x-) x-) jen letos mi to vyšlo na svátek no =-) :-N asi proto sem ještě nic nedostala :-N :-D :-D :-D :-D
Agu, planuejs vdavky, jo? :-D
Jani, to bude fajn, ze se to presune na kona :-) Me totiz zacina delat beremko komplexy. Kdyz vidim ty same dokonale novomanzelky a snoubenky, pritpadam si jako popelka :-D
mmmk já ne já nechci ale J. mě furt nutí že by chtěl =-) :-N tak to byla moje jediná podmínka...že pátek 13. a myslela sem si že si zaťuká na čelo a nechá to bejt ale on se toho chytl a našel datumy kdy 13.pátek vychází ]-( =-) :-N
Agu, proc nechces? Mas z okoli nejakou spatnou zkusenost? Svatba je docela sranda, pokud se nenechas strhnout beremkem a neladis stuzky na aute s ubrouskma na stole :-D
já ti ani nevím proč nechci...není to pro mě priorita :-N =-) =-) =-) čéče to mě ani nenapadlo sladit ubrousky a stuhy do jedné barvy :-o =-) asi se vážně nevdám pač tohle se mi vyhýbá či co :-N já bych chtěla originální sv.šaty a k tomu kozačky x-) takové ty krajkové x-) jenže to by asi půlka rodiny nepřežila :-N :-D :-D :-D :-D :-D :-D
a špatnou zkušenost nemám spíš naopak...naši se brali hodně mladí (mamka 17, taťka 23) pač museli, brali se v květnu a sou spolu dodnes takže vesměs popřeli vše co se říká proč manželství nevydrží