Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ci chcela si ty mat aj ten 10tis? sorka, ak ano. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ja som davala sancu bingu parkrat ale nic, neuspokojilo ma to.. a stve ma, ze je na celu obrazvoku dake zviera - google je taky pekny, cisty :-p voci skodovkam mam aj ja averziu - teda, Superb moze byt, nan nemam averziu... ale tie klasicke, ktorym pukaju dvere pri otvarani, aby sa zavreli treba strasne tresnut, ten ich typicky smrad - to je nieco desne :-N a ten PC chces mat taky "cisty"? ze akoze nic si tam nebudes stahovat, instalovat a pod.? Ak nie, tak ja neviem, isla by som do toho chrome, ked len raz za cas ho budes pouzivat.... Ja pouzivam mozillu len preto, ze ma plugin na prehravanie Radia_FM.... spravili minuly tyzden aj pre Chrome no mne je to na 2 veci lebo na to aby fungoval je potrebny win. media player.... a davat si win media player na meča - tak to chudatku mečaťu spravit nemozem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
maji ne, ten 10 tis. som nechcela :-) najblizsie budem chciet az 11111, takze pohoda :-p
Odpovedať
Profilova fotka
jani, cisty ho pri mne urcite nebudem mat. dnes sa s tym este len zoznamujem. len teraz som sa dostala k importu mailov. ja tu godzilu alebo chrome dam nakoniec, aby som mohla kukat admin... ale primarne budem toto pouzivat, lebo sa mi to fakt paci. nemam z toho ie taky pocit, ze teraz budem mat nasilu iny prehliadac... ja sa ale najviac vytesujem, ze sa mi photoshop neskutocne rychlo otvara, ja este chvilu cakam, ze ci naozaj uz mozem zacat v nom robit. :-D este musim otestovat farmu, ci mi ide. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-o :-o :-o (nepisem svoj nick :-D ), farma mi ide supeeeer :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no super maji, ze ti ide farma - tak si rychlo pokos tu hnilobu a zasad nieco poriadne.... ja nemozem sadit, nemam penaaaze.... vsetko som minula na upgread a vytvorenie novych poli.... mam zo 20 uhoriek nasadenych a to je vsetko.... a vcera som este mala 2 000 000 a to som si chcela nasetrit na dom, kt. stoji 5 000 000 a da mi to 50 000 skusenosti aby som sa mohla vystverat o 2 levely vyssie :-N
Odpovedať
Profilova fotka
idem na to :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pomóóóc 8-( 8-( 8-( 8-( už nenávidím Vánoce skrz mazání vánočních stromečků,výzdob atd, nenáším už ani velikonoce pač sem mazala jednu velikonoční výzdobu za druhou :-p ale prosím dovolenou chci milovat :-N 8-( 8-( 8-( :-D :-D :-D :-D :-D dneska sem už mazala snad milion fotek z dovolených 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
agu, to sme na tom podobne :-D keby mali fotky z dovolenky, na kt. su deti tak ok ale oni tam furt pchaju vyhlady na plaz, na hotelovy bazen, na hotelovy komplex, palmy a pod. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
já už se uplně bojím otevírat jakékoliv album :-N =-) :-D teď sem mazala cca 20 fotek moře atd a už to tam cpe znovu 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
to chce len pevne nervy =-) v toto je asi najlepsia jesen - nie je este sneh ako v zime, nie su uz cerstvo rozkvitnute kvety ako na jar, nie je na fotkach more ako v lete :-D
Odpovedať
agu :-D jani, neboj, na podzim bude všude plno spadaného listí a bude nutné vyfotit na makro jeřabiny a šípky :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sismaria, fakt.... to mi nenapadlo :-D
Odpovedať
Uaaa :-D http://www.modrykonik.cz/fotoblog/dit...
Odpovedať
Damy, mam dotaz - opravujete pravopisne chyby? Tahle maminka si sedi na vedeni. Ja ji to opravila na spravne, ovsem ozna zrejme trva na svem :-N http://www.modrykonik.cz/fotoblog/kla...
Odpovedať
Profilova fotka
market, opravujem chyby iba v nazvoch tem, na albumy kaslem :-p ako spravne som pochopila, ze na oslavu prveho roka dietata urobili taku mega oslavu? =-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Jani, ne, ja to myslela tak, ze ma byt "Ojovy 1. narozeniny." Co je v albu je mi celkem fuk. Ale Ojovy podle vzoru maticny. Mne to trha oci, kdyz je to tam blbe :-N
Odpovedať
markét, na opravování hrubek v albu bych se vykašlala. to je jejich věc a jejich vizitka. opravuju jen názvy diskusí, aby to vylezlo ve vyhledavači.
Odpovedať
Profilova fotka
opravujem tiez len nazvy v temach alebo Otazkach
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si domyslela, ze tam ma byt "y" ale tak co, jej bordel :-D vo vacsine albumov su hrubky, tak keby sme to mali cele upravovat by sme sa scvokli :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caute, ja len, ze som uz spat z dovo, ale zatial som len v aklimatizacnom procese, takze este velmi neadminujem :-p zajtra mam uz od rana lekara, takze sa tu ukazem najskor poobede ;-)
Odpovedať
jo a já jsem ti chtěla napsat, co už blázníš a stopuješ inzeráty :-p :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi vitaj doma :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kaji - :-D :-D :-D dani vdaka za privitanie x-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi, no kde sa flakas? rozpravaj ako bolo.... zvedave sme vsetky.... videla som fotky na FB a tam si more moc pofotene nemala :-N ste bazenovali vacsinou? boli ste aj niekde na vyletoch? hotel bol pekny? to ste mali AI?
Odpovedať
Profilova fotka
caute. baby, uz dva dni to tu nejak zanedbavam aj na streche a este asi par dni budem. nie je casu nejak. :-N poadminujem nieco urcite, ale tak po castiach. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
jani daj mi vydychnut :-p
Odpovedať
Profilova fotka
domi - nedam a nedam :D
Odpovedať
Profilova fotka
domi, neadminuj chvilu a pis. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
takze konecne trosku casu 8-( :-p dovolenka zhrnutie : bolo super, teploty okolo 36 stupnov, ale tam sme to nejako necitili... hotel bol uzasny, jednym slovom rozpravka x-) izba super - co sa tyka poriadku som normalne nechapala, ani doma nemame taky poriadok ako bol tam :-N jedlo - tiez na jednotku, som normalne kolkokrat nevedela, co si mam vybrat...rovnako aj napoje, sme denne pili nejake miesane drinky, ci uz v pool bare alebo v lobbiku. sluzby tiez super... a ad more - noo to moc nebolo nakolko bol cez den odliv, cize sme sa v mori velmi nekupali, ako parkrat hej, ale to sme boli na vedlajsej plazi, ktora nebola velmi udrziavana, nakolko nepatrila k ziadnemu hotelovemu komplexu ( a jani je tam zopar fotiek mora :-p ) takze sme vacsinou bazenovali, ale tak mali tam min. 7 bazenov, takze to nebola ziadna masovka. kazdy komplex ( dokopy ich bolo 15) mal svoj vlastny bazen a tiez pool bar.... lezadla sme mali vzdy,nikdy sa nestalo, ze by sa nam neuslo..rovnako sme dostali aj uteraky k bazenu, denne ich menili... a ad ubytku - izbu sme mali dost dobre strategicky umiestnenu - hned oproti sme mali bazen, rovno cez terasu sme mali pool bar a do hlavnej restiky sme to mali 2 min cesty... na vyletoch sme neboli nikde, nakolko v tych teplotach to nebolo unosne, sme chceli ist na jeep safari, ale vzdali sme to, nakolko sa mangel spalil a ked sme videli, ako bolo asi 10 ludi min. naskladanych v jednom malom dzipe, tak bolo rozhodnute :-p na vylety , t.j. kahira, luxor alebo to safari je najlepsie ist niekedy mimo sezony, jednak je prijatelnejsie pocasie a druhak aj ceny su ovela nizsie ;-) a nastastie nas nepostretla ani "faraonova pomsta" 8-) ja som si tam neskutocne oddychla, som na nic nemyslela a uplne som vypla, som ani domov nechcela ist :-D tak zatial asi vsetko :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?