zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
viem len, ze je to tunis, nic viac a ani ma to nezujima...hlavne, ze nejdu s nami :-D idu cela family, cize este jej sestra s dcerou a zatom + brat s rodinou, cize total familly dovo :-S
no duplom pre mna, ale tak to som len pocula, co je na tom pravdy neviem, ja sa s ninou pocas cesty do roboty o dovo nebavim, lebo tak su dotknute, ze nejdeme s nimi a tak..to mi len riso spominal, ze idu tam...blizsie info neviem a ani ma to nezaujima, ako som pisala...
mne to aspon tak pride :-N lebo moc toho nenakecame a co sa raz riso u nich zastavil, tak,ze svokra sa vypytovali, ze ci mi dako ublizili ked s nimi nechcem na dovo a pod. a raz sa ma nina pytala, ze ci ideme na dovo a ze ci ideme sami a to bolo vsetko - len taky divny ksicht hodila...no, ale tak nech ich aj rozdrapi, ja chcem konecne pokojnu dovo bez rodiny 8-(
inak som u nich nebola vyse mesiaca, ale tak aj riso sa tam netaha a ja ho tam tahat nebudem, ved je to jeho rodina nie?
ved totok, ako nikto im nezakazal k nam prist, ved aj kupat sa mozu prist, ale tak ja sa nikomu prosikat nebudem, ved sme dospeli ludia, tak uz by sa podla toho mohli zacat spravat
tak to urcite nie. este stale robi blbiny, ze len tak si dojde za nami a rozvali sa nam na postel alebo dojde z roboty alebo z mesta a da si hnusne spinave igelitky na nasu postel a podobne... to ma ide roztrhnut... uz sme jej to aj hovorili, ale tak asi nam ostava si len pozamykat vsetko, aby sa nikam dostat nemohla... ]-( jeeezis a zase sa zalujem, ale dobre to padne. :-D
ja si ani u nasich neliham do postele, aj ked mi segra vela krat vravela, ze nech idem uspat samka a ze nech si tam k nemu lahnem. proste nejdem. je to ich postel, tak ja tam nemam co lezat.
caute, caute... maji, bola som tu tak skoro bo som vstavala pred pol 7, uz fakt som musela dokoncit par faktur.... chcela som aby boli hotove minulu stredu ale nevydalo... vacsinu som dorobila v utorok, do 3h nadranom som pri tom trcala a vcera som zaspala vecer na gauci, tak som to v noci nedokoncievala ale az rano....
ja mam nastastie dobru svokru... nie svorku - svorka je zla svokra :-p na dovolenku by som bola ochotna s nou ist ale len na par dni a na hlavnu dovolenku bez nej, iba s drahym alebo s partiou dakou...
maji - uplny suhlas, ze rodina a znamy ta najskor odzubu... viackrat sa mi to stalo... este ked som na strednej brigadovala, oco mi to vybavil, ze u jeho kamarata - a zaplatil mi polovicu z toho co mal... potom som chvilu bola zamestnana nieco ako sekra tiez u jeho kamosa a tiez nahovno... potom ako recepcna v hoteli, 3mes. na dohodu a ked som potom chcela uz normalne tam byt, lebo som mala najviac nocnych zo vsetkych, viac ako ti, co tam boli normalne zamestnani tak povedala, ze normalne ma nezamestna....
jani, hej tie.
akurat citam, ze treba ist krv darovat a chyba im A a 0. ja mam A a matko ma 0. hanbim sa, ale v takomto teple tam nejde. na milion % by som sa tam zlozila. :-N |-|
ja som sa vcera dozvedela, ze na pohode sa mohla darovat krv.... a ja som o tom nevedela... do keluuuu... ja by som sla darovat ale nechcem ist sama :-D mam 0+