Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a za tu dovo ideme do tej cestovky v sobotu, lebo riso dnes odchadza zase prec, takze v sobotu sa uvidi, ze co a ako
Odpovedať
Profilova fotka
super, tak potom hned napis, ze ci ste vybrali a co ste vybrali. do akej cestovky idete?
Odpovedať
Profilova fotka
jasne, o to sa nemusis bat...ideme do alan travel, je to CK risovej susedy, ona robi aj s inymi cestovkami...
Odpovedať
Profilova fotka
skocte aj do inej, tak tam niekde bude. pre istotu. uz som sa par krat popalila na tom, ze rodina a znamy ta najskor odzubu.
Odpovedať
Profilova fotka
ved uvidime, ale tak svokre vybavila tunis -AI - za 430€...
Odpovedať
Profilova fotka
a kam vlastne idu? aky hotel a na kolko a kedy? ide aj s ninou?
Odpovedať
Profilova fotka
viem len, ze je to tunis, nic viac a ani ma to nezujima...hlavne, ze nejdu s nami :-D idu cela family, cize este jej sestra s dcerou a zatom + brat s rodinou, cize total familly dovo :-S
Odpovedať
Profilova fotka
fuha, taka dovo by nebola ani nahodou pre mna. =-)
Odpovedať
Profilova fotka
no duplom pre mna, ale tak to som len pocula, co je na tom pravdy neviem, ja sa s ninou pocas cesty do roboty o dovo nebavim, lebo tak su dotknute, ze nejdeme s nimi a tak..to mi len riso spominal, ze idu tam...blizsie info neviem a ani ma to nezaujima, ako som pisala...
Odpovedať
Profilova fotka
normalne su urazene? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne to aspon tak pride :-N lebo moc toho nenakecame a co sa raz riso u nich zastavil, tak,ze svokra sa vypytovali, ze ci mi dako ublizili ked s nimi nechcem na dovo a pod. a raz sa ma nina pytala, ze ci ideme na dovo a ze ci ideme sami a to bolo vsetko - len taky divny ksicht hodila...no, ale tak nech ich aj rozdrapi, ja chcem konecne pokojnu dovo bez rodiny 8-( inak som u nich nebola vyse mesiaca, ale tak aj riso sa tam netaha a ja ho tam tahat nebudem, ved je to jeho rodina nie?
Odpovedať
Profilova fotka
a hlavne mozu aj oni prist na navstevu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ved totok, ako nikto im nezakazal k nam prist, ved aj kupat sa mozu prist, ale tak ja sa nikomu prosikat nebudem, ved sme dospeli ludia, tak uz by sa podla toho mohli zacat spravat
Odpovedať
Profilova fotka
tak ale s tym ty uz nic nenarobis. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ved nie,len som mala potrebu sa vyzalovat :-D :-p svokrusa ako?
Odpovedať
Profilova fotka
nemenovat. :-D neviem sa dockat, kedy pojde do lipt. jana na dovolenku. teda dufam, ze ide.
Odpovedať
Profilova fotka
ok, uz som ticho :-D :-x ti verim
Odpovedať
Profilova fotka
ale uz dlho neperlila tusim. uz si ani nespominam, lebo sak jednym uchom dnu, a druhym von...
Odpovedať
Profilova fotka
sak uz mozno pochopila, ze tudy cesta nevede...
Odpovedať
Profilova fotka
tak to urcite nie. este stale robi blbiny, ze len tak si dojde za nami a rozvali sa nam na postel alebo dojde z roboty alebo z mesta a da si hnusne spinave igelitky na nasu postel a podobne... to ma ide roztrhnut... uz sme jej to aj hovorili, ale tak asi nam ostava si len pozamykat vsetko, aby sa nikam dostat nemohla... ]-( jeeezis a zase sa zalujem, ale dobre to padne. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
wtf? to ako ona je normalna? to kde sme... kludne sa vyzaluj, ja som mala vystup pred tebou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja si ani u nasich neliham do postele, aj ked mi segra vela krat vravela, ze nech idem uspat samka a ze nech si tam k nemu lahnem. proste nejdem. je to ich postel, tak ja tam nemam co lezat.
Odpovedať
Profilova fotka
caute, caute... maji, bola som tu tak skoro bo som vstavala pred pol 7, uz fakt som musela dokoncit par faktur.... chcela som aby boli hotove minulu stredu ale nevydalo... vacsinu som dorobila v utorok, do 3h nadranom som pri tom trcala a vcera som zaspala vecer na gauci, tak som to v noci nedokoncievala ale az rano....
Odpovedať
Profilova fotka
no ved jasne, to uz slusnost kaze...desne s nou, tak to vam vobec nezavidim, ja si neviem predstavit zit so svokrou v jednom dome ci byte :-S
Odpovedať
Profilova fotka
co riesite? svorky? idem citat
Odpovedať
Profilova fotka
jani - nie svorky, ale svokry :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ale tak ja to tak volam, to nebol preklep :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam nastastie dobru svokru... nie svorku - svorka je zla svokra :-p na dovolenku by som bola ochotna s nou ist ale len na par dni a na hlavnu dovolenku bez nej, iba s drahym alebo s partiou dakou... maji - uplny suhlas, ze rodina a znamy ta najskor odzubu... viackrat sa mi to stalo... este ked som na strednej brigadovala, oco mi to vybavil, ze u jeho kamarata - a zaplatil mi polovicu z toho co mal... potom som chvilu bola zamestnana nieco ako sekra tiez u jeho kamosa a tiez nahovno... potom ako recepcna v hoteli, 3mes. na dohodu a ked som potom chcela uz normalne tam byt, lebo som mala najviac nocnych zo vsetkych, viac ako ti, co tam boli normalne zamestnani tak povedala, ze normalne ma nezamestna....
Odpovedať
Profilova fotka
jani, hej tie. akurat citam, ze treba ist krv darovat a chyba im A a 0. ja mam A a matko ma 0. hanbim sa, ale v takomto teple tam nejde. na milion % by som sa tam zlozila. :-N |-|
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa vcera dozvedela, ze na pohode sa mohla darovat krv.... a ja som o tom nevedela... do keluuuu... ja by som sla darovat ale nechcem ist sama :-D mam 0+
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?