Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
strasne :-( mne sa zase slavka stazovala, ze ked ju postipe komar, ze sa jej tam normalne hnis nazbiera, ja neviem, co su to teraz za komare... ale tak lieci si to domacim mojitom, ja som sa tiez pridala, mnam fajne bolo x-)
Odpovedať
Profilova fotka
mi doma vincujeme. po minulom pivovom vikende trosku zmena :-D ale zajtra bude zase pivo.
Odpovedať
Profilova fotka
idem do sprchy, desne ma to oko skrabe 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
id, aspon kuknem co noveho na streche.
Odpovedať
Ahoj Pati, ja jsem Marketa ;-) Karkul, to ma chudak holka ale vyhlidky. Tusim, ze od talls ten chlapecek mel taky hodne rozsirene komory. Nevim, jak je na tom ted, ale psala, ze vyvoj docela ok, byl na operaci, kde mu davali pod kuzi na hlavu trubicku na odtok toho moku a je "jen" pomalejsi.
Odpovedať
Profilova fotka
sakraa to oko mi uz spuchlo |-| ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
:-) ahoj Marketa, mas aj nejaku skratku z mena? mas peknu foto :-D zmazem? :-D ;-) ;-)
Odpovedať
Ano, asi Marki je zkracenina. Tady mazat nemuzes, na beremko se jeste nova pravidla fotek nevztahuji :-D A ty si tam nahod nejakou foto, nemam tu fialovou pani bez tvare rada 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
tmavoruzova moze byt? 8-)
Odpovedať
Ano, ovela lepsie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
latvia ty by si len mazala, co tak citam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D to mi ide zial najlepsie ;-)
Odpovedať
zdravím novou adminku ;-) mně asi praskne břicho a zbortí se mi záda ]-( potřebuju něco dodělat na počítači, ale už nevim, jak bych si sedla, aby to nebolelo. a co 10 minut se jít natáhnout taky žádná výhra ]-( markét, já myslim, že ta holčička se ani žádné trubičky nedočká |-|
Odpovedať
domiši, co má s okem?
Odpovedať
Profilova fotka
:-) ahoj
Odpovedať
Zdarec, napíšu to ještě sem, nevim kdo všechno dochází na MK.sk do soukromé kam jsem to psala - Kalerat porodila včera holčičku Valerii, šla nakonec císařem a obě jsou v pořádku ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
caute kaji - neviem co s nim mma, mi vcera strasne opuchlo, ale dnes je to lepsie, davam si na to repik lekarsky - kamilky, tak je to lepsie 8-( ale vdak za opytanie ;-) jeeej niko dik za info :-) kalerat - marky - gratulujeeeeeeeeeem x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak uz sme spat, pohreb bol krasny, len som unavena ze az, cez 3 hodky cesta tam /esteze am klimu v aute/ tam sme sa zdrzali cca 5 hodin a cez 3 hodky spat, ale samozrejme, sme radi ze sme isli |-|
Odpovedať
Profilova fotka
caute dani - tu cestu nezavidim 8-( ja som dnes travila cely cas s deckami, len pred chvilockou som sa vratila, sme teraz opekali a opat mojitkovali...nemusim ani do maleconu, mojitko mam aj doma :-D ale nie srandujem, do male len kvoli vam chodim samoska ;-) uff, som dead
Odpovedať
ahelemese další mimino! x-) markét, tak velká gratulace, valerie je nádherné jméno ;-) hlavně hodně zdraví a pohody. domi, není to nějaká alergie nebo tak? dneska asi umřu. včera jsem se byla koupat, tak se to dalo, i když mě bolela záda a tak. ale dneska jsem zůstala doma, protože na koupáku už bych celý den nevydržela. a ještě že jsem nejela, je mi docela špatně, už nevim, co bych vypila a jestli má cenu vylejzat ze sprchy (jsem tam byla už asi 4x). no prostě děs, je mi na omdlení a jsem doma sama, tak doufám, že nedojde k nějaký nehodě :-S
Odpovedať
Profilova fotka
kaji - neviem, mozno to bol len prievan...ale uz je to ok ;-) och joj, to je strasne, snad sa ti polepsi :-S
Odpovedať
Karkul, chladit zapesti a zatylek. Tohle je pocasi idealni na rozjezd porodu :-D
Odpovedať
prospala jsem celý odpoledne, tak to jsem zvědavá, co budu dělat v noci. čučet na fotbal a pak na mandolínu kapitána corelliho, a pak už snad přijede míla a bude taky trochu snesitelný počasí. no abych řekla pravdu, už asi týden mě bolí celý spodek, jakoby stydká kost. nevím, co to je, ale mám pocit, že se brzo rozsypu :-D :-D
Odpovedať
sledujete tu německou chobotnici paula? zatím mu všechno vyšlo :-) celkem divný :-N :-) dneska by podle něj měli vyhrát španělé, i když já fandím spíš holanďanům. a mílova kolegyně v práci si na začátku mistrovství vsadila na několik zápasů, všechny tipy jí prozatím vyšly, teď jí zbývá jen vítězství právě holanďanů a vyhrála by 120 000 Kč (nevim teda, kolik vsadila). tak nevim, jestli víc fandit tý kolegyni nebo chobotnici :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kaji - chobotnicu sledujem a dufam, ze ani dnes nesklame, nakolko som verna spanielka 8-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a malemu Eliasovi odkazujem, nech este ostane tam kde je, ma cas, nech si zatial uziva tu bezstarostnost ;-) :-D
Odpovedať
no to bych si prosila, nemáme ještě zbroušenou a natřenou postýlku :-D když já jsem vždycky milovala van der sara :-D on už sice nechytá, ale to neva ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak postylka je uz len detail :-D :-p ano viem, a co sa ti na nom preboha pacilo? =-) :-N
Odpovedať
tak mám bazén, doufám, že se mi podaří zítra ukecat mílu, aby ho hned postavil :-p já vim, že detail. kdyžtak bude spát s náma v posteli, přes den mám hacku, nebo co to vůbec řešim - až budu v porodnici, tak míla nalítne do ikea a nějakou obyč postýlku tam koupí. ono to tak stejně dopadne, s tím jeho tempem :-D domi, já ti nevim, přijde mi mužnej :-D http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007...
Odpovedať
Profilova fotka
super, tak mozes kupkovat aj doma ;-) heheh, presne :-D ahaa, takze muznej hej? :-D :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?