zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
caute. k tomu leovi. on patri k top hercom. nehra vela, ale ked je vo filme, tak je to pecka. no skoda toho titanicu ako celku, lebo opat, on to zahral super. ale aspon si na tom filme dobre zarobil. :-D
a podla mna dalsi naj herec je jim carrey, jeho som nemohla volakedy vystat, ale ked som si pozrela napr. the numbers 23, yes man alebo teraz ten novsi i love phillip morris, tak som musela na neho zmenit nazor, ze nie je to len trapny sasek z masky alebo z blby a blbsi... no ale uz mudrujem. idem snad ja nieco aj robit. :-D :-D
maji, moja rec :-D titanic a Muz so zleznou maskou boli od veci, zvysok dooooost dobre filmy ;-)
jim carey to iste... aj ten film muz na mesiaci kde hral bolo dobre - inakategoria ako Maska a Blby a blbsi.... ale tak na druhej strane, nejako zacat museli ;-)
domi, jasne, ze mam co robit.... som to vcera, ze je nuda zakrikla.... hned drbs, ze 31 mailov, este som to ani nepozrela :-x serem sa s odpovedanim na Ipcky, napominam, tak zapisujem a pozeram aj sem :-D
1 nepsokojna uzivatelka, kt. sme riesili s kajou - mala fotky z vyrocia a pisala, ze ma skusenosti s organizovanim svadieb - bonzla niekolko albumov kde je vela fotiek deti a fotky z vyletov, tak to riesim, mazem...
teeeeeeda, to je aka sila, ze máme rovnaky pocet prispevkov :-o ale tak ty ma za chvilu predbehnes tymi tvojim kozmetickymi prispevkami :-D :-D
domi, ja mam furt pred vyplatou :-D tento mesiac duplom, kedze sme riesili nedoplatok na byte - aj tak sme to nezaplatili naraz, lebo 1200 eur navyse sme nemali :-N + som bola vcera vycashovat tu zasranu VUB.... kua, tam sa vytocil aj moj drahy, kt. je vzdy kludny a dokazem ho rozculit iba ja :-D som videla ako mu myka kutikmi na ustach a prevaluje ocami... ale tak nepovedal tomu bankarovi nic, on nemoze za to, ze pre taku institituciu pracuje....
zabudla som heslo do IB, tak sa pytam chlapika, ze kolko mam minus, ze to chcem vyrovnat.... povedal mi sumu, tak som mu dala prachy, stiahol poplatok, samozrejme.... a potom hned na to: dobre, stale je tam minus, lebo uroky a poplatky este.... ako preco to nemohol povedat hned? :-N a este som musela aj ziadost o zrusenie vypisat... kedysi ked som mala CSOB iba som podpisala, ze mi ucet rusia a dovidenia, dopocutia.... a vo VUB, ze ucet bude moct byt zruseny 31. 07..... naco mi je ucet, ku kt. nemam bankomatove karty, ani kartu s cislom uctu a neviem heslo do IB? :-D
hotofka.... ponapominane, pozapisovane, poodpovedane, mozem sa ist porucat...
a sice, este 1 vec: dnes som si prvykrat tuto sezonu obliekla saty - take poloelegantne, letne, nie boardove ako zvycajne.... a postupne som musela vsetkym piatim kolegom odpovedat na otazky: kam ides? co si taka vyfintena? co ze mas take saty? :-D chudaci nechapu, ze co to mam na sebe
jani - mi hovor, ale tak tomu boardu neodolam, musim daco kupit noo :-N
a ad VUB -dnes ma opat raz vytocili, pozeram, ze mi stiahli vyssie poplatky, tak, ze si to teda pozriem cez IB a samozrejme, ze bol vypadok, ale to tam nikde nepisali, a ako to skusala a neslo, tak som cinkla do call centra a tam zacali kecy o vypadku a podobne. ze sa to opravi do polhodky. tak som skusila teraz a hned mi vypisalo, ze som zadala zle udaje a pristup mam bloknuty ]-( ]-( ]-( tak tam volam opat baba hovori,ze to bude tym vypadkom a ze tie poplatky su normalne nastavene, mi to diktovala, ale stale sa mi to nezda, tak si musim pockat na vypis normalny 8-( jaaaj uz ma fakt seru, pockam kym mi skonci platnost karty a idem to tam zrusit asi...
fiiiha a coze to mas za saty? 8-) ja mam tie riflovu suknu na traky :-D
ahojte :-)
tak ja uz zarezavam, Ella v skolke, esteze mame v robote klimu inak by ma porazilo :-p
Domi to potesi, mne sa to tiez uz stalo doma, v strede vypisovania prikazov :-S
Jani saty? asi saty nenosis, ked sa chalani pytali kam ides :-N Ja nemam ani jedny saty :-N ani sukne letne, teda mam asi 3ks ale to mam len na dovolenku
dani ahoj :-)
ako ja som sa uz odhlasovala, ale aj tak, des bes :-S
ja mam saty asi dvoje, ale tak jedny su take dovolenkove a jedny take gulickove :-D
dani, veru ja nezvyknem nosit sukne a saty.... v lete hej, ale vacsinou su to take na styl surferske, plazove a tak... preto su teraz chudcaci mimo.... a este som aj sandale elegantne co som mala na svadbe nahodila, tak tiez nechapu, lebo v zime nosim cizmy bez opatku, jar + jesen tenisky, leto zaby :-D skusim vyhrabat dakde tie saty, na dakej fotke....
domi, ta VUB je desna, ja som bola vecne nespokojna s niecim tam.... a vcera co komentoval moj status na FB kolega, ze historia operacii iba 1,5r. dozadu... no trapne... nikdy som to na VUB nevyuzivala, lebo to bol len moj ucet, neriesila som dake velke historie, ale teraz ked máme mBank tak vkuse sa pozeram dozadu a nieco hladam... otvarali sme tam ucet v aprili 2008 a historiu operacii mam odvtedy.... a da sa to aj velmi dobre filtrovat... a co sme boli v Prahe a vytahovali sme z bankomatu, tak ziadne poplatky neboli... velmi lahko sa tam nastavuju inkasa, trvale prikazy, vsetko.... na VUB som mala vzdy chaos ako nastavit trvaly prikaz....
my tiez mame klimu v kanc. ale zatial ju nepustame, máme 3 velke okna, tak su otvorene a prefukuje, tak zatial staci :-)
neviem co sa deje, ale behom 15 min, som zmazala asi 4 zle profilove fotky a pisali k nim aj hned upozornenia 8-( neviem ci tie baby su nechapave, ked im zmazeme tie zle fotky a pridaju si opat zlu :-o ale sice mozno na vysvetlenie tato Ip :-D
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Re: fotka v pase
29. jún 2010 o 08:45
barbora87
Príjemcovia: domika007
Ahoj
aha teraz chapem ja som myslela ze som to nejako neulozila alebo co.
Dakujem
----------------------------------------------------------------------------------------------
domika007 2010-06-29 08:27:01 píše:
Ahoj, nakolko ti uz bola 3-krat mazana fotka v profile chcem ta upozornit na pravidla fotiek :
http://www.modrykonik.sk/nastavenia/a...
Tak ta prosim , respektuj dane pravidla ;-)
Dakujem
Dominika(admin)
ahoj x-)
teda, vy jste toho včera nakecaly =-) nezvládám všechno dočíst, jsem doma a je mi hrozný vedro :-p
jen jsem koukala na to svatební album, co jim fotila nikola a ta druhá fotka určitě není její, ta je nějaká amatérská. a doufám, že jich tam ta holka dá víc ;-)
a janko, nevím, jestli ti nikola psala, jedou na dovolenou už dneska x-) tak nakonec asi sehnali, co chtěli. závidím jim, taky bych někam vypadla, no já už bych cestu letadlem ani autem k moři nezvládla, ani pak ten pobyt. na výlety každý den bych neměla a válet se denně u moře, to není nic pro mě ani jako netěhotnou :-D
danu, taky jsem nevěděla, že byla ella nemocná. v tomhle horku teda nic moc :-| tak super, že už je jí dobře.
ano, ano, ta druha foto je amatarska.... som nikole hned pisala, ze by mala popremyslat nad vodotlacou, lebo takto nemusi kazdy vediet, ze to nefotila ona.... a ze fakt zla reklama toto ked je tam ta fotka amaterska medzi profesionalnymi... ze nahratie vodotlace na kazdu foto trva velmi dlho ale asi nad tym pouvazuje...
ja som s nou telefonovala v pondelok - najskor len tak, ze ako sa ma co ma noveho a natiahlo sa to na 40min. telefonat :-D a vravela, ze nejdu 12. 07. ale uz dnes.... a ze zas na Thasos, ze 71% zlavu mali na ten zajazd, tak to sa opatli.....
a este sme vcera riesili, ze preco si dala iba 4 fotky, ze radsej nic ako iba 4 mala dat :-D tak som jej pisala, ze ak ich neposlala zmensene, tak sa to dotycnej mozno nechcelo zmensovat....
nech si uziju dovolenku ale uz aby boli naspat aby som sa mohla kochat tvojimi tehotenskymi fotkami a svojimi v blate :-D
domi, pokracovanie z Novy admin....
nooo, zuz neadminuje uz dlhsie... a uzivatelky jej pisu Ip a potom ked nedostanu do niekolkych tyzd. odpoved, tak su rozculene a pisu mne alebo danu, ze nedostali odpoved :-N bob si pred casom pozeral logovania adminov a ze zuz sa loguje tak raz za 5 dni co je na admina malo :-N
jani - dik za odpoved ;-)
ako chapem, lebo tak, je pravda, ze admin by mal byt na drate,nemyslim tak, ze nonstop, ale tak aspon obden alebo tak, ine je ked si na dovo alebo tak, ale ved su verejne temy, kde sa to zapisuje ci nie? =-)
to jsem zrovna chtěla napsat, že by si tam měla dát podpis a trvat na tom, že pokud to bude nevěsta někde veřejně vystavovat, tak tam dávat jen fotky s vodotiskem.
nejradši bych té nevěstě napsala, ať si dá do popisku, že ta fotka není od nikoly 8-(
myslela jsem, že to dává standardně všude. protože až je budu dávat na koníka, tak je tam nechci dát bez ničeho, tady se hned všechno kopíruje, ale zase tam nechci dávat svůj nick, to by ty fotky tak nějak zkazilo :-S tak uvidíme, jak to vyřeším.
a na zuz jsem se tě taky chtěla zeptat už dávno, že jak se má a co je nového (jestli víš).
a když už jsme u toho, přemýšlím, že se do nepřítomnosti admina už asi brzo zapíšu. sice se ještě rodit nechystám, ale člověk nikdy nevím. a přiznám se, že už nějak na to adminování nemám energii, resp. už nezvládám tak dlouho sedět u počítače jako předtím.
jasne jani, ved to chapem, ved ja som chcela len poukazat je ine, ze ked je na dovo alebo tak a ine je, ze sa mu proste nechce prihlasovat a riesit veci,noo :-N