zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
maji, tak pri kupelnach sa da stravit vela casu, to ti verim.... ja som okukavala kupelnove studio v prahe, bo sme pri jednom byvali :-D strasne som zatazena na kupelne.... ta nasa je taka onicom, vsetko by som vymenila okrem pracky a dvierok na stupacke.... sice, aj baterie by som mooozno nechala... zvysok vymenila vsetko... kachlicky, kobercek by som dala inej farby, umyvadlo ine, zrkadlo ine, vana tiez, wc tiez
ja som povedala, ze aj ked tam byvat nabudeme nahodou, tak aj tak to chcem zariadit podla seba, nech to tam nejak vyzera, lebo ak by som to mala nechavat na dotycnu osobu, tak to by bola katastrofa.
akurat som si dnes hodila na streche asi 10 ci kolko novych fotiek, co by sa mi asi tak pacilo.
jak inak, pan K si na 10-tu dohodol meeting a samozrejme, ze tam sedi este teraz a my nemozeme ist na obed, lebo tak kto bude vo firme? ]-( do pece, uz druhy den ma riadne sere, on je total debil!!!
ja nadavam na pocasie iba ked je dlllllho zima a ked je dazd vkuse par dni... inak nie :-) v nedelu ked sme prisli z prahy, tak taxikar somral, ze boooze ake teplo.... niekomu sa neda vyhoviet, lebo nechje akokolvek, nevyhovuje mu to :-S
ak ste tu niekto, pls otestujte to, co pisu uziv. v tejto teme http://www.modrykonik.sk/forum/tema/n... - poslednych par prispevkov.... ci sa vam tiez "schovavaju" stranky ked idete na Prejdi na.... lebo mne to funguje bez problemov... vdak ;-)
sorry maji, asi som na to dako pozabudla |-| uz som to ale vcera zreportovala, tak snad s tym coskoro daco spravia =-)
inak, ked sme sli z Prahy, tak nas vagon pripajali k vlaku, kt. siel z D, takze cely den stal na slnku a bol tam strasny hic.... potom pustili klimu ale taku brutalnu, ze som tam v mikine sedela a drkotala sa a obaja s drahym sme ochoreli :-( on hned v nedelu, mna to draplo az nejako v utorok, ale len tak trochu, vcera som uz mala 38 teplotu, dala som si Coldrex a zas som v pohode, tak som prisla do roboty :-p uvidime co to bude poobede :-N
sorry maji, asi som na to dako pozabudla |-| uz som to ale vcera zreportovala, tak snad s tym coskoro daco spravia =-)
inak, ked sme sli z Prahy, tak nas vagon pripajali k vlaku, kt. siel z D, takze cely den stal na slnku a bol tam strasny hic.... potom pustili klimu ale taku brutalnu, ze som tam v mikine sedela a drkotala sa a obaja s drahym sme ochoreli :-( on hned v nedelu, mna to draplo az nejako v utorok, ale len tak trochu, vcera som uz mala 38 teplotu, dala som si Coldrex a zas som v pohode, tak som prisla do roboty :-p uvidime co to bude poobede :-N
domi no mohla, no drblo by ma doma, ze tak pekne je, v byt styristotisic stupnov a ja by som tam hnila.....
u MUDr.ky.... pisala som ti na FB, ale sak vies.... zas vyvolavacka, po vyvolavacke ak mi ms pride, tak 21 alebo 22. DC mam prist opat na horm. profil kvoli prolaktinu, lebo ze mozno je to zvysene aj stresom, mam zvyseny testosteron - menim sa na chlapa asi :-S - a potom po tych testoch budem zas uzivat Duphaston, no dlhodobejsie, min. 5 mes. a ze potom sa mi snad cyklus upravi... ze kvoli dlhodobemu uzivaniu HAK sa mi maternica atrofovala a je podozrenie na PCO - nasvedcuje tomu aj ten testosteron... takze fasa no :-|
idem kuk na google, lebo tak odkedy mam chrome, vobec si stranku google nedavam, lebo ked chcem nieco najst napisem to rovno hore kam sa dava stranka a je to.... a domacu stranku tiez nikdy nedavam, ked si nieco pozriem, kartu zavriem, vzdy mam otvorenych min. 20 kariet :-D
no jo, tiez pravda, tak je ine byvat v byte a ine byvat v rodinnom dome...
hej hej tvoju story od mudr. som citala, len toto som sem pisala skor...ja som fakt zvedava co caka mna, ze ake info sa dozviem :-S
no ja to mam tak pekne vsetko na liste otvorene, ze ked daco ine chcem len potiahnem myskou, ale tak kazdemu ine vyhovuje :-D :-p len ma to dost prekvapilo, ze co sa to s google deje
ahoj, zdravím zase po dlouhé době :-)
já jen, že jsem byla dnes na kontrole, mám 3D fotku z ultrazvuku a nějaká videa. je to všechno na fb ;-)
a dneska to bylo tak nečekané... jsem tam šla s tím, že bude jen prohlídka, udělá klasický kontrolní ultrazvuk a asi mi řekne, že příště mi vezmou krev.
tak jsem ani mílu nebrala do ordinace. no a dr. zapla utz a on se eliáš dneska umoudřil, ruku měl sice u obličeje, ale nezakrýval si ho, tak se to nakonec na třetí pokus podařilo x-)
všechno je v pořádku, váží asi 1400 g, což je přesně podle tabulek :-D
a když jsem byla už na odchodu, tak doktorka na mě: my bysme vám vlastně mohli dneska udělat odběry.
a já se jí jako debil zeptala: jako krve????? =-) =-) :-o :-D tak se mi smály se sestřičkou.
ale mám to za sebou, myslim, že už mě další odběr do porodu nečeká.
dneska od rána řádí jak černá ruka :-D
koukám na ty vaše problémy :-( holky, to mě moc mrzí.
dneska, když jsem čekala v čekárně, tak zrovna mluvil nějaký dr. v rádiu a zrovna o tom, kolik párů má dneska problémy s početím. a říkal, že jsou často na vině i ženské hormony - z antikoncepce. že se to nějak musí vyloučit z těla, to se pak dostane do přírody a tak to v ní koluje, takže populace má celkově nadbytek ženského hormonu. to říkám zjednodušeně, ale určitě chápete, jak je to myšleno a jak to funguje.
kdyby to jen trochu šlo, tak vás tím svým pupkem nějak nakazím :-|
ale trochu veselejší zpráva - jani, domluvily jsme se s nikolou na neděli 27. 6. (jupí, juchůůů), tak jestli budeš mít čas, můžeme se někde vidět ;-) i s ostatníma samozřejmě :-)