Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi, to ma mrzi, vyjde to nabuduce, drzim palce ;-) Petra Muka som mala vcelku rada, a pesnicku stin katedral sa mi velmi velmi pacila |-|
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som v tomto taky kulturny barbar.... ako vedela som, ze to je spevak no netusila som co spieva a z tych jeho najznamejsich pesniciek co boli vymenovane v clanku v SME som poznala asi len 2 :-N
Odpovedať
Profilova fotka
dani - vdaka, ale tak ja som si nadeje nerobila :-x :-N hej hej, ja tiez, je to take sokojuce vzdy, ked zomrie niekto slavny, rovnako ako ked zomrel M.Jackson... jani - v pohode, nie kazdeho to zaujima ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ked som dnes prisla domov, som drahemu povedala, ze v pondelok sa objednam zas k MUDr.ke, lebo ze mam taky pocit, ze zas nic nedostanem.... a on, ze podla neho sa to uz podarilo... to pocujem uz neviem kolky mesiac, on kazdy mesiac veri, ze to uz vyslo :-N ale teraz mam taky pocit, ze ma pobolieva brucho.... lenze neviem ci fakt alebo si to len navravam :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jani - podobne je to aj u nas, moj mangel stale hovori, ze uz to vyslo a podobne...mna to vzdy tak nakaka, akoze viem, ze by som mala byt rada, ale proste to podla mna zena citi, ze sa v nej daco meni a ked sa jej podari otehotniet, ze to sama pociti
Odpovedať
Profilova fotka
ja ked niekedy poviem, ze podla mna to nevyslo, lebo tak ved by som to citila keby som otehotnela... a on niekedy zarve, ze: nooo, ved sme sa ani velmi nesnazili o to aby to vyslo.... kua, to ma tak vytoci, ze mu vzdy poviem, ze nie som kralik alebo co, aby som sukala kazdy den.... jaksi stale nedokaze pochopit, ze otehotniet sa neda hocikedy ]-( asi mu dam prestudovat daku literaturu :-N
Odpovedať
ahoj všem! moc teď nestíhám, už vůbec ne psát. mám v ip zprávu od janocky, registruju, ale odpovím později x-) domi |-| mrzí mě to. tak hlavně aby se ti upravil cyklus a mohli jste zkoušet dál ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bre ranko jani - to ako keby moj mangel hovoril :-S kaji - v pohode, ja sa snazim kuk aj BRMS ... tak ak mas nieco ohladom inzeratov alebo tak nejako kludne mi to preposli, ak sa bude dat poriesim ;-) a ad test, no co ti poviem, akoze najviac ma nakakal ten pristup sestricky, ona len odkaze vysledok a koniec, pritom dobre vie, ze mam problemy s cyklom ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
domi, ten pristup sestricky mi pride tak ako keby ti dala vysledky z uplne ineho vysetrenia.... sak si bola na krvi nie kvoli tomu ci si tehotna ale aby ti zistili preco mas ten cyklus taky :-N to ako keby som mala napr. zlomenu nohu a lekari mi povedia: nooo, ruku nemate zlomenu :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jani - mne to praveze prislo tak, ze oni mi robili odbery len na zistenie tehu :-N ako ja fakt neviem, ved tam idem teraz volat, lebo zase ordinuju az od 10-tej, strasne :-S
Odpovedať
Profilova fotka
no tak som tam volala a sestricka ( konecne!) mi povedala, ze mam zavolat o 12 30, ze ma uz urcite objedna! ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaaj, som nevedela, ze ti brali na to krv... som myslela, ze na vysetrenie ine.... si im nehovorila, ze si si robila test? a to ta nemohla objednat hned ked si tam volala? ci maju vyhradeny cas, ze o 12:30 objednavaju? na tej klinike kam chodim ja objednavaju od 8 do 12, no uz som tam parkat volala aj okolo 13h a dovolala som sa, objednali ma bez somrania :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som jej povedala,ze som si aj test robila, proste cely svoj chorobopis som povedala a prd z toho...akoze neviem, lebo ona mi to zdvihla v pohode, ale tak zjavne tam uz zase mala pacientku a oni zacali asi par min pred tym len ordinovat...ale maju aj dakde vycapene ze objednavaju medzi 12 - 13 00 hod...predtym co bola taka starsia sestricka ta bola super, vsetko hned vybavila, ale tato ma cas ( ako nie je zla, ale nikam sa neponahla)
Odpovedať
Profilova fotka
ja len, ze ak bude mat niekto cas aby sa pozrel na moj ostatny prispevok zo vcera 17:40 v tejto teme: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... vdak ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaaj, ten zicon to je kus chuja.... "ponukam primerie vy ma odblokujete a ja nezverejnim dieru vo vasich registraciach a sposoby ako robit nicky a tym vyvolavat hru na macku a mys".... no tak toto ma vytocilo este viac.... serem ho, idem pohladat tie temy, kt. vytvoril a zapisem ho do tej verejnej temy.... idiot
Odpovedať
Profilova fotka
to co akoze??? je normalny?!!! ]-( zabit, zakopat! 8-( odpisala som ti do tej temy o fotkach ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani to je kus k....a
Odpovedať
Profilova fotka
inak dneska maju nasi 25. vyrocie svadby, tak sa tesim na vecer, budu chlebicky a tak x-) x-) sme sa rozhodli, ze im dame peniaze, aby si mohli kupit novy TV...akoze mozno poviete, ze co je to za darcek, ale je to vec, ktoru potrebuju a urcite ich to aj potesi ( teda otca urcite) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ach jaaaj, dnes neviem co skor.... tá co nedavno pisala, ze uz na MS nechce nikdy viac graficko-textovu reklamu vo fore lebo som jej omylom napisala zlu adresu na fak. a ze s nami skoncila, chce zrazu reklamu v katalogu, tak jej to musim urobit aby nepindala zas... dosrala som 1 vec - zabudla som dat nasadit 1 banner na koni, tak to idem hasit kym z toho nie je haloo :-N
Odpovedať
ahoj, tak sem moc nemám času zavítat. domi náhodou je to super dárek :-) Holky co s tou rimmel, už zase otravuje na diskuzi na koňovi ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
market, ja ju zablokujem, tak do 2h, tesne predtym ako pojdem z roboty.... ty si premazavala tu diskusiu o urieknuti? lebo ja som chcela prekopirovat jej urazajuce prispevky a dat ich do tej verejnej diskusie o bloknutych uzivateloch ako na vystrahu ostatnym - diddi a spol., ze ked sa provokuje, nemusi to dopadnut dobre. :-p
Odpovedať
Jani promazala jsem ty příspěvky u kterých bylo upozornění, ne všechny, myslím, že se tam urážky od ní ještě najdou. Myslím, že tím ostatním uživatelkám spadne kámen ze srdce, díky :-)
Odpovedať
Jani chtěla jsem se zeptat, uživatelce lucinecka nefunguje ta funkce odpověz, tzn. když na to klikne, tak se jí nic nenapíše..nevíš, čím by to mohlo být? díky
Odpovedať
Profilova fotka
aaa, som mala dnes stastie v nestasti, lebo ako som sedela v buse tak sa spustila straasna burka a padali krupy gigantickych rozmerov,som sa bala, ze normalne to sklo na buse rozbije, jake to bolo silne |-| a to som isla nastastie skor z roboty,lebo inak by som utrpela nejaku ujmu na zdravi :-x
Odpovedať
Profilova fotka
boooze dneska mam den hadok a rieseni s uzivatelkami 8-( jedna horsia jak druha...
Odpovedať
Profilova fotka
domi, som pocula, ze boli brutal krupy v HR Grobe, ze ako tenisove lopticky padali, 2 kolegovci co tam byvaju, tak im to dost ponicilo zahradu..... market, nech si lucinecka skusi aktualizovat IE alebo nech si nainstaluje normalny prehliadac... normalny prehliadac hocico ine okrem IE :-D a co konkretne jej na tom nefunguje? stlaci "odpovedz" a stane sa co? nieco sa jej napise?
Odpovedať
Ahojky holky, vůbec jsem neměla čas nakouknout, jen koukám, že Domi test negativní a mrcha nikde :-( a Janka opět mešká, ale třeba by teď z toho mohlo něco být? No radši už asi nedoufáš viď :-( je mi to líto holky, takový problémy |-| Letím spát a držím vám palce ať se doktoři starají a řeší to!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
haha, ze zicon uvazoval nad reklamou vo fore za cca 1000 eur no s takymto pristupom ze si mozme trhnut :-D a ze dlho nas hra na macku a mys nebude bavit lebo ma "plavajucu IP" - heh, nevie, ze sme mu blokli PC... a ze toto forum rozvlaci na blog.sme.sk - heh, neviem kto jeho blogy cita, lebo bloguje uz nejaky rok a ma karmu 0,00 :-D a este nas rozvlaci na babetko.sk lebo nemoze napisat kde chce a co chce.... nuz, som zvedava :-p
Odpovedať
Profilova fotka
bre ranko :-) jani - viem, ze v grobe a okoli, t.j. aj pezinok, ze tam to bolo ovela horsie, kamos nahadzal aj fotky na FB to boli normalne jak snehove gule, tie krupy :-o strasne, a ze dnes to vyzera opat na take pocasie ]-( prave som dorazila do prace a tiez brutal lejak, co mam cca 100 m kym vystypim z auta a prejdem do vchodu, tak za ten kratky usek som brutal zmokla, nohy mokre, ze dovi dopo :-( teri - dakujem za podporu, ja dufam,ze sa to cim skor upravi |-|
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) domi aj mna zastihol lejak akurat ked som vystupovala z auta pri robote :-N Jani na babetko som kedysi chodila zo zaciatku ked som ani nevedela ze je mk, a uz velmi dlho tam chodi malo uzivatelov, nech je tam, tam bude mozno oblubeny 8-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?