zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@mmmk zkouším to pořád dokola a pořád to nejde :-o asi někomu písnu IP, to téma errorů asi nikdo nečte :-N
@kalerat četla jsem na FB, to mě mrzí :-( ať se brzy uzdravíte, co děti jak se drží?
Já už jsem asi opravdu blbá na tý MD, napovězte mi co je na tomhle vtipnýho? Ty jsi se tam tomu Kájo zrovna smála :-N
"Ahoj,jmenuju se Kentan a jsem z Montarzi...Vis,mam moc rad kone a ty mas oci jako kun.Nevykladej si to spatne,ale je to tak,mas oci kone.Jako malej jsem chtel byt zokejem,ale vyrostl jsem,takze jsem se jim nestal :D"
@kalerat tak nejsem jediná :-x zřejmě je to vytrhnutý z kontextu nebo máme každý jiný druh humoru :-D
To je super, že ATB zabírají a co děti dobrý, jak to zvládáte celkově? :-)
@krista, @mmmk, @kalerat - to je z filmu drž hubu! ;-)
@mmmk, laktační tady byla v pátek, v podstatě mi neřekla nic, co bych už sama nevěděla, ale tím, jak si o tom se mnou promluvila, tak mi hodně pomohla. říkala, že nevidí důvod, proč bych se neměla rozkojit. no zatím to pořád stagnuje. včera jsem si přinesla tu el. odsávačku, zatím jsem vždycky odsála míň, než doteď, tak si myslim, že si eliáš z těch prsou něco vytáhne. tak uvidíme.
halo halo co noveho? ja nic
co riesite s filmom Drz hubu? to je dobry film podla mna... svokrovci podla toho filmu pomenovali psa - vola sa Kentán (Quentin sa pise) - malo kto chape co je to za meno, no tym lepsie.....
@domika007 domi, mam pre teba super spravu - uz som sa dostala na svadbu a citam tu termu R65 studio..... vecer povymazavam tie prispevky, kt. riesia cenu.... nemala som ziadnu Ip na novej verzii, robila som dake reklamy na svadby tak reku kuknem nejake veci, o kt. ma uz tyzdne prosis.... cestne iskrickovske, ze ked dnes-zajtra doriesim zvysnych cca 120 mailov, uz budem na svadbe varena pecena a ty si spravis veget...ok? :-p
a predsa len nieco noveho.... nasrata som na frajerku maminho brata (mamin brat ma 32, je od mamy o 18r. mladsi).... Bohus-mamin brat - robi v CH, takze chodi na tyzdnovky alebo je prec mesiac a potom je doma (zije este so svojou mamou, mojou babkou) par dni.... no a ked je prec, je tam iba jeho frajerka s babkou a ta frajerka je straaaasne vytreta.... akoze ok, kazdy sme nejaky.... ale strasne prekrmuje Asku (psicu)..... uz to vobec nie je hyperaktivny vitalny pes, kt. vsade skakal a behal.... uz skace iba ked dostane povel a to iba niekedy :-( a aby toho nebolo malo, dava jej zinok... ze aby jej nepadala srst.... ale tak to je taky druh srsti, ze proste pada... nema ziadne lysiny, plesiny, nic, tak neviem naco jej to dava.... a Aska byva furt vonku - pokial nie je vonku minus 15, tak jej to moze byt jedno ci jej pada srst.... uz ju moj brat, moja mama aj ja prosili aby jej to nedavala, bol pokoj par tyzd., no zas jej to dava..... nechape, ze Aska je obycajny pes domaci a nie pes vystavny, ze nepotrebuje mat bezchybnu lesklu srst, staci, ze je zdrava....
takze postazovala som sa, pozdravila som vas a idem dalej citat 8-(
caute babizne. po 100 rokoch idem poadminovat strechu. :-N nebola akosi chut. som rada, ze som rada, ked dojdem z roboty. nezvyk po 3/4 roku chodit niekam mimo barak pracovat. :-D
@krista Teri, ja to vim davno, ze privatni skupina nejde dat CSFR. Ale u vetsiny dobre funguje to dani do oblibenych, kdyz si zmenis to SK za CZ.
@janocka Nevim teda o tom, ze by vystavnim psum nekdo cpal zinek. To je neco, co psovi muze spis ublizovat a narusovat prirozenou rovnovahu. Aska je normalni kratkosrsty pes, nevidim duvod, proc by ji ta srst nemela padat? To je u psu normalni |-|
@mmmk market, ja som to myslela obrazne s tymi vystavnymi psami, nie ze by im mali davat zinok =-) myslela som to skor nejak tak, ze vystavnym psom sa asi dako specialne staraju o srst.... tiez nevidim dovod preco by jej srst nemala padat, padala jej odjakziva.... ale nikdy nemala ziadnu lysinu, ze by jej ta srst chybala... idem pohladat na nete o tom zinku, ak nieco najdem poslem link mame nech to vytlaci a dá to tej brzde, snad to zaberie....
@krista teri, ze skupina nejde dat CSFR? ano, nejde, aj som to urcite uz spominala kdesi kedysi..... ale tema v skupine moze byt CSFR.... a ked ju nevedia najst tak to ma fungovat tak ako pise @mmmk market - vzdy to radim uzivatelkam a vzdy im to funguje
@domika007 sedi vec..... ja proste nechapem, ze par dni volna a total ma total rozhadzalo.... a co som mala na mailoch nastavenu automaticku odpoved, ze odpisem najskor 02. 09. tak vacsina magorov co mi posielala maily 27. 08. - 01. 09. mi tie maily preposielala aj 02. 09. a 03. 09. ked som neodpisovala hned.... hentakych by som bila lopatov lebo to strasne zdrzuje.... kravy uzivatelky maju v ostatnych par tyzd. v mode pisat do mailu, ze chcu odstopnut inzerat.... nenapisu ani nick, ani na ktoru stranku, ani prd, tak si s nimi musim dopisovat.... alebo ze im nefunguje pridavanie fotiek, alebo chcu upravit svoje prispevky..... po papuli by si zasluzili ]-( :-x
@ooo maji, zajtrajsok mam vyhradeny na svadb, tak od stredy som aj na streche k dispozicii a potom aj na koni :D na koni temy tiez zatial neriesim, ale tak v stredu po streche budem aj tam uz.... len chcem tie maily dokoncit uz :-N
@janocka s tím CZ a SK jsem to psala první, to si myslíte že kecám nebo co? :-N zkoušela jsi ten odkaz? Nejde to, ptala jsem se na to i "viz" napsal mi že to prostě nejde.
A špatně jsem se vyjádřila, taky vím, že to nejde ČSFR, ale myslela jsem si že to budou dobré se změnou koncovky, co začal platit nový MK tak jsi mi to kdysi říkala jani protože jsem nemohla najít naše "exadmin" téma, najdu vám ten odkaz, nakonec vypadám jako tupec já =-)
@krista teri ja som nemyslela, ze kecas :-N len sa mi to nedzalo lebo viem, ze to fungovalo vzdy =-) odkaz som si pozrela a fakt to nejde.... divne :-o
@janocka ;-) ale jak říkám, nejde to nikde, jde to jen v adminu (v současné době) jsem členkou třech skrytých témat a nikde to nefunguje, ty jako head admin :-N můžeš nahlížet do všech skrytých témat, tak si to můžeš testnout ;-)
caute ;-)
kamosovi sa narodil maly a za pomerne kratky cas - prisli tam o 18 30 a maly sa narodil o 19 10 8-) a este jej aj termin vysiel, mala ho na dnesok, cize super. Maly ma 3,7 kg a 51 ci 52 cm, si uz nepamatam presne :-D
@domika007 to je krásný, gratulujeme x-) a jak se jmenuje? :-N =-) Prý jen 5% dětí se narodí na termín, známá taky rodila obě dvě přesně ;-) Mě se Kristý narodila 38+4 a Luky 40+1 ale u něj jsem měla termíny dva, takže do jednoho se trefil :-)
Ty rychlovky jsou fajn, ale mě by strašně mrzelo kdyby u toho manžel nebyl ;-( |-| Toho jsem se bála celý těhu, protože MM jak jezdí tak aby nebyl někde v tahu, no já si totiž taky představovala rychlovku, ale ve skutečnosti jsem měla tolik času, až hnus :-p
@janocka nemohla jsem v rychlosti najít žádný téma kam by se tohle hodilo víc tak ti to píšu sem, abych ti už nepřeplňovala IP, příp. neflagovala, pak v tom bude akorát bordel.
Píšu kvůli uživatelce slunicko48, ozvala se mi monas007 že ji zaplatila kávovar za 1800,- a žádná odezva, tak jsem ji napsala IP, e-mail, na e-mail odpověděla, že se omlouvá, že jí nejde net, že je připojená přes mobil a pak plácala (takže to vypadalo že fakt přes ten mobil je), našla jsem pár videí na netu co byli podobnýho e-mailu, dneska jsem si ji našla ještě na Aukru (asi) a na MMB (tam je to určitě ona) a tam připojená byla, takže jsem ji napsala, že podvody netolerujeme a ať kouká balík poslat jinak půjde uživatelka na policii - zkráceně řečeno. Dneska jsem ještě objevila tvůj flag že je to dupla tak jsem v šoku kolik lidí možná už podvedla ]-(
@krista teri, pozerala som jej prihlasenia a su niekedy z polovice augusta (srpna) posledne.... ty si jej pisala kedy? reku ci ma vyznam jej pisat mail alebo ju bloknem hned :-N
@domika007 páčí, můj Martinko jméno po sobě nechtěl :-D ale já ho miluju, měla bych malýho Maťáčka :-D x-)
@janocka já jí psala někdy teď začátkem září, předevčírem nějak mi napsala že jí nejde PC, ale dneska jsem ji objevila na MMB, nově reg. 3.9. prodává tam kočárek (shoduje se e-mail) tak jsem jí narovinu napsala, že neni tak těžký si zjistit, že na internetu je a ať mi vysvětlí proč pani neposlala balík, jinak ji půjde nahlásit na policii. Takže nevím jestli jí hned blokovat, aby dotáhla ten obchod do konce :-S aby se pak nevymlouvala že se nemá třeba jak dostat k těm údajům :-S to je těžký, zase mám ale strach aby nenapálila víc lidí, já teda doufám, že jí ten kávovar pošle ]-(