zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@krista Jako mocne pochybuju o tom, ze jedna skupina nefunguje a ostatni jo. Ted jsem to zkousela na te testovaci diskuzi ve Skupince a jde to uplne normalne. Podle me delaji neco spatne.
@mmmk Já to taky zkoušela, ale když mi tvrdí že to nejde :-N no jak říkám zkusím si to sama a ať mi nekecaji když mi to konkrétně u tý jejich půjde, hodím jí pak linky a přesvědčí se sama, že to dělala blbě.
@krista Idealni reseni :-) Neni to uzivatelka Holesov, ze ne? Ja mam chut ji blokovat za blbost. Upozornovala jsem ji snad uz 4x na neco. Ona podle psani bude asi dost jednodussiho razeni. Co s ni mam delat?
Tady důkaz, že nekecám (s tím SK a CZ jsem se hned na to omluvila, že už to takhle nefunguje...).
medvik
Příjemci: krista
krista 2010-09-04 09:26:28 píše:
Já nemůžu bohužel nahlížet do skrytých diskuzí, ale vypadá to, že zakladatel nezaškrtl aby se téma zobrazovalo na CZ i SK, ať zkusí změnit na tom daném linku koncovku CZ za SK, jestli to potom bude fungovat.
Díky. Zkusila jsem to, ale odkaz nefunguje.
Diskuzi jsem zakládala já, ta možnost volby cz a sk tam nebyla. Musela jsem zadat jen název diskuze a seznam členů.
Jak se tedy dělá soukromá diskuze, aby byla cz i sk?
Omlouvám se, že s tím otravuju, ale ony Slovenky jakmile to nebudou moct mít v oblíbených na sk koníku, tak to budu muset zrušit.
@mmmk Néé :-D je to medvik, jako je celkem milá, ale nechápu jak jim to nemůže jít, sama pak uvidí že to byla její chyba nebo mě překvapí pokud je chyba v systému ;-)
Jak se jinak máte? Prcek chrupká? :-)
Teď mi došlo že ona možná změnila link který vede pouze na skupinu (né na téma) ten opravdu nefunguje, každopádně jsem ji psala ať to zkusí znova nebo ať mě přidá do seznamu členů.
@mmmk jůů vy letíte k moři? To ani nevím, mě řekl manžel že dokud nebudou děti velký tak nikam, chce se to užít a ne kolem nich skákat, tak já mám nejmíň 2 ročky ještě útrum, i když koukám na dovolený ráda, my jsme spolu u moře ještě nebyli za těch 9 let co jsme spolu :-x příští rok si akorát střihneme wellness víkend, aspoň něco x-)
@krista Jo, letime. Pediatr nic nenamital. Kdyz je Max plne kojeny, nehrozi mu otrava z vody nebo tak neco. Pres horko se schovat v hotelu a na plazi ho drzet ve stinu. Ta kamoska leti s dvouletou a ctyrmesicni.
@mmmk u nás je to spíš o tom že děti pořádně nespí, nedělali bychom nic jiného než že bychom byli totálně unavení a to nám stačí doma.
@domika007 no počasí mi taky moc nepřidá :-| manžel šel pomáhat kamarádům stavět plot či co tak my smrdíme zase doma, takže nálada taky fajnová :-p jinak ale vše vesměs OK, 1.9. jsem byla s Kristý na krvi, za cca 2,5 týdne se dozvíme jestli má celiakii a jak je to s tou alergií na bílkovinu krav. mléka + milion dalších věcí jako cukr, cholesterol... prostě zákl. odběr ;-)
Co ty, máš manžela doma nebo jsi taky slaměná vdova? :-)
@krista juuj, tak snad budu tie vysledky k vasej spokojnosti ;-)
nie je doma, ale vratil sa dnes z cesty, takze skor odpociva ako sa mi venuje, ale mne to nevadi, aspon mam cas pre seba :-D :-p
@domika007 :-D to je dobrý, no hlavně že to máte mezi sebou vyřešené :-D to já bych ráda, aby manžel už naklusal domů, celý týden se na něj těšíme a pak vypadne :-p mě huláká Luky z postele, tak musím pro něj už letět :-N už spí dvě hodinky, což je na něj dost, jen já bych pořád chtěla víc :-D
čafte! jak tu žijete?
@krista, teri, hezká profilovka, skoro jsem tě nepoznala :-)
upekla jsem bábovku a chtěli jsme si už asi před hoďkou dělat večeři, a já že ne, že se eliáš za chvíli vzbudí a budem ho koupat, tak ať to nevaříme nadvakrát. a on pořád spí :-D tak nevim, kdy budem jíst. :-N
ahoj,
tak jsem od včera nějaká marodná, měla jsem včera teplotu 39,6, teď už teplotu nemám, tak snad už bude jen dobře.
@ikarkulka Přesně tak jak píše Marky, normoš taky večeříme hodně pozdě, protože prostě není čas :-D
@mmmk opravdu to nefunguje ]-( 8-(
Jedná se o tohle téma:
http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema...
Kdykoliv se pokusím změnit CZ na SK tak mě to hodí zpátky na CZ =-) to písnu asi někam do errorů ;-)
@ikarkulka děkuji :-) tohle jsem neměla ráda, když byli děti takhle nevyspitatelný :-N bohužel teda s Lukym to neni ani teď lepší :-p :-N to má člověk strach hodit sprchu aby tu zrovna neječel :-x
@kalerat ať jsi brzo plně fit! :-)
@kalerat Marky, preju rychle uzdraveni. Ja se tyden dostavala z rymy, pak se mi k tomu pridal kasel a kdyz jsem si vcera rikala, ze uz jsem fit a pujdu dneska na brusle, rano jsem se probudila s naprosto bloklou pateri :-N Boli to jako prase, nemuzu se zohnout, zvedat malyho, o manduce a jinych radovankach nemluve 8-( Takze hypochondr jak prase... cekam, co to bude priste :-D
@krista To je fakt divny, ze u toho jednoho tematu zrovna.