Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Do prdele a další podvod a ten už je asi definitivní, obrátila se na mě nespokojená uživatelka, opět jsem našla inzerentku na MMB, její hodnocení mluví jasně: http://www.mimibazar.cz/hodnoceni_sta...
Odpovedať
Jani mám čekat až se mi uživatel(ka) ozve, jestli se vůbec někdy přihlásí? Nebo rovnou blokovat a uživatelce co byla napálená (zaplatila tisíc za nedodané zboží) napsat ať se rovnou obrátí na policii?? Našla jsem inzerát kde žádá ten podvodník o půjčení peněz, tak si asi začal vydělávat jinak ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ok teri, tak jej necham cas do piatku ci sa ozve, potom jej napisem mail.... a to MMB - to je aka uzivatelka u nas? co to patri este ke tej rakosnicek? :-N
Odpovedať
Tohle je u nás babsik25 http://www.mimibazar.cz/hodnoceni_sta... Tohle je u nás rakosnicek, slunicko48 a spol. http://www.mimibazar.cz/bazar.php?use...
Odpovedať
@krista No pockat, i uzivatel(ka) babsik25 ma duplu, resila jsem to nedavno http://www.modrykonik.cz/adminclub/ip... - neozvala se, takze blokace. A kseftovani s kocarkama v bazaru atd.
Odpovedať
@mmmk prima ]-( že já to vždycky nějak přehlídnu, u toho slunicka jsem se v tom nemohla taky zorientovat, takže jak teď? Bloknout a uživatelce napsat, že se napálila jo :-( no a blokace IP předpokládám.
Odpovedať
@krista Teri, pockej, co @janocka Ale za sebe bych napsala te podvedene uzivatelce a slunicko bych blokla vc. IP. Mozna by Janocka mohla bloknout i pocitac.
Odpovedať
@mmmk slunicko už máme vyřešený, to jsme si psaly s jankou přes IP, dala jsem "podvedené" monas007 e-mail na slunicko48 protože jsem ji ráno psala, že vím že se připojuje a nechápu v čem to vázne, že půjde kdyžtak monas007 na policii, tak se vyděsila zahltila mě e-maily a teď už to spolu holky řeší, prý už si psaly a vypadá to nadějně. Mě jde o babsik25 to je podvodník jako vyšitej.
Odpovedať
@krista jeho dupla tetris2009 je jeste vetsi.
Odpovedať
@mmmk to jo no, když je to ten samej :-o počkám co Janka... ale to je fakt asi na blokaci celé IP, napsat do podvodníků (do tématu) a uživatelce že má smůlu :-| ach jo, mě by trefilo, tohle se mi stát |-|
Odpovedať
@krista Proto paranoidne nakupuju jen u osvedcenych prodejcu na ebay. Tam nemuzes nekomu napsat hodnoceni, pokud jsi u neho fakt neco nekoupila.
Odpovedať
@mmmk to je asi jako na aukro.cz tam nakupuju taky, ale abych pravdu řekla, dost jsem se tam nahádala tak jsem se na to vykašlala, MMB mě baví víc, odtamtud mám dobré zkušenosti, i když mě teda posl. dobou pořád někdo otravuje a chce měnit třeba balík věcí co prodávam za 100,- za starý škrpále apod. :-N takže mě to donutilo smazat tam většinu inzerátů a prodávám jen tady, protože se mi líbí možnost aktualizovat :-) ale já jsem prodejce, takže dokud nemám peníze na účtu, neposílám, ani kdyby měla 50 krásných hodnocení a na MMB kupuju a tam mě opravdu ťuk ťuk nikdo nenapálil, když už někdo nemá hodnocení tak koupím třeba jen za 100,- nebo za 200,- to by mě pak tolik nepálilo kdybych nalítla a taky šílený lidi jsou na sbazar.cz to jsou hovada neskutečný, ženská se u mě domluvila že se přijde podívat na plavky a nikdy nepřišla, neomluvila se, mobil mi nebrala 8-( ]-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@krista @mmmk by som ten nick zavádzajuci blokla... ked mal viac nickov a boli bloknute, pod tretim zavádza..... ja som sa na MMB a na aukro poukusala predat a nic.... iba sa ozvali, ze ano, máme zaujem, je este inzerat aktualny, ako sa dohodneme..... a viac nic, na moje odpovede nereagovali... hajzli.... na streche som predavala davkovac tekuteho mydla niekolko mes., tiez sa tvarili, ze maju zaujem a potom nic a potom sa mi jedno rano ozvali 2 baby takmer naraz, ze to chcu :-N na MSt.sk som kupovala oleander a spokojna som bola s predavajucou, na MK som kupovala take obyc. plastove zarazky na knihy Ikea - uz som ich v Ikea roky nevidela a chcela som ich a velmi mila bola predavajuca.... som nevedela trafit pred jej barak lebo cinzaky v Petrzalke su cislovane tak na faka ako asi nic na svete, tak som jej zavolala, ze som na tej ulici ale pri inom cisle a ona, ze si ma najde..... tak obliekla dceru, nalozila do kocika a hladala ma tam na ulici..... a ked ukazovala kde byva, nebolo to blizko, ze o cinzak vedla ale asi o 10.... fakt velmi mila....
Odpovedať
@janocka tak takhle to mívám taky často, že nejdřív nic a pak se mohli poprat, ale třeba u kočárku jsem to měla naopak, měsíc jsem ho držela jedný slepici nakonec se na mě vykašlala, vždycky se mi ozvali dvě naráz a já teda odpovídala že už je zamluvený ale že se ozvu kdyby něco, nakonec to nevzal ani jeden, výmluvy, že manžel koupil jiný kočárek, že se jim rozbilo auto a na kočárek teď nemají apod. :-p
Odpovedať
A jdu teda blokovat a řešit :-(
Odpovedať
Koukám že IP nejde zablokovat, to je nadělení. :-| nepsala jsi Jani kdysi někde že nějak to ošetřit přeci jenom jde?
Odpovedať
Profilova fotka
@krista teri mozem bloknut PC ked sa neda IP.... ked budu taketo pripadny napis to do tej temy, kt. vytvorila makret, aby to tam bolo pokope a tam si to ja najdem ;-)
Odpovedať
@janocka OK hned ti to tam jdu napsat, děkuji :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ondine Marie, continue http://www.fairelanoce.fr/forum/theme... Michal je chory ale bob ti to zajtra vysvetli (michal est malade, mais bob va tout t´expliquer :-. ) Merci beaucoup @domika007 :D
Odpovedať
Nous écrivons francais? J'ai oublié le tout :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka Ako dobre rozpravas po Fr!!!! Teraz neverim ti ked povies: "Nie, neviem nic povedat.... som zabudla vsetko!" Jasne jasne..... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka mas zaco :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caute, az teraz docitavam, cely den nam nesiel v robote net ]-( ]-( ]-( skoro ma porazilo, nemala som co robit, kedze sme presietovany a neslo ani tlacit listy, ani pozriet v niektorych suboroch, tak som volala Michalovi nech mi pozrie len postu, ci nie je nieco surne :-N opravil to typek o 17.00 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@ondine Marie, vraiment je ne parle pas français :D @domika007 mi pomohla ;-) musis mi verit - zajtra nic nepoviem :-x :-p @mmmk market, ty si aka lingivstka :o som nevedela, ze vies aj po F @danu dani ja som aj myslela na teba, ze co sa deje, ze si sa neozvala cely den.... som si myslela, ze mas asi vela roboty
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka Pekne! To je Dominika ktora pise na tvoje miesto???? Tsss! :-D
Odpovedať
@janocka Je ne parle pas français, mais lorsqu'il faut, parle :-D Les Français parlent que français :-D A dale pokracuju cesky, protoze franinu taham skutecne z paty :-D Ucila jsem se dva roky na gymplu a jde mi to jak psovi pastva. Psane i malicko mluvene rozumim, protoze italsky se domluvim relativne normalne a ono to ma latinsky zaklad :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk market - hhhhhhhhhhhh? ja som mala franinu 3r. na strednej no neviem uz takmer nic.... ale po tyzdni v Parizi som si uz spomenula na dake veci, aj dni v tyzdni som vedela vymenovat :D a co si to napisala? ze nehovoris po francuzsky ale . . .. .? dalej neviem... a ta druha cast, ze francuzsky hovoria po francuzsky? ci ne? :-N @ondine Marie, ja som to chcela napisat inak a bolo to zle - dominika poradila dobre - ona vie po francuzsky viac ;-) @domika007 domi, sak si s Marie poparleujte, resp. poécrireujte po françaiszky :-p
Odpovedať
@janocka Jani, znamena to "Nemluvim francouzsky, ale kdyz je potreba, mluvim :-D Francouzi mluvi jen francouzsky" Jako ja nevim, jestli je to takhle dobre. Ten vyraz "je potreba" jsem si vzpomnela nedavno. Kupovavam si casopisy Marie Claire Ideés a Art en Decoration, takze tak jako vizualne neco znam a co me moc zajima a nerozumim, to sverim priteli googlu. A nebo tu mam ceskou kamosku, co ma fr. manzela :-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute. @janocka keby nieco na streche som si pooznacovala nejake temy, co poriesim zajtra. dnes sa mi s tym nechce nejak extra zaoberat.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?