Cica nežer II. Pokračovanie Cica nežer I.
- Sponzor fóra
tak smaily,uz to stahujem,za 50 min.to mam .............je to icq6,vraj nova talianska verzia
dufam,ze to bude ono...som zvedava.ja mam skype,ale len par dni,no je to pocut-nepocut,podla mna to nie je take kvalitne,co myslis?dufam ,ze icq bude kvalitnejsi.....
18. okt 2007- Sponzor fóra
ved mi napis mail, doobeda budem obcas len na maily...
ty co tak ponocujes? ja uz by som nebola do noci hore,keby mily nebol v praci, na dovolenke sme si dost zmenili rezim....a chodili sme skor spavat...a teraz doma v Europe nedokazeme zas dlho spat, asi preto,ze sme tam niekedy zavcasu cakali na vychod slnka18. okt 2007to je asi tak,ze obcas mam biele noci,neviem zaspat,nic nepomaha,mam to par mesiacov....
tak neviem,mozno,ze zima ma napravi,lebo tu sa chodi na dedine skoro spat a ja som si este nezvykla aj ked som tu uz 4,7 roka.....no a tak som sa dala na net aspon po noci nikoho nevyrusujem....
ten moj uz peknych par hodin chrni......a ja pozeram aj tv,aj pisem.....do kolkej to neviem...
18. okt 2007eeka... sorry, som včera zabudla dať dobrú noc
tak teraz DOBRE RANO
... to tak môjmu maličkému musím večer ak trikrát povedať "dobrú noc" a on mi na to trikrát poviem "dakujem maminka"...
Celé sa to tu zmenilo na BIELKOVINOFORUM, tak idem vybrať z mrazáka filé a dám si aj ja bielkovinu (smaily, díky za nápad)... a na večeru sa uvidí, ideme s tatinom do mesta, tak možno skončíme v nejakej reštaurácii alebo pizzérke... tak uvidíme, čo dáme do bruška
19. okt 2007tak maminke odpustime
a dufam,ze uz neodides bez rozlucenia,niekto si na to potrpi,napr.ja,lebo hned sa ti lepsie v dalekom svete zaspava,ked ti da niekto sladke snicky....napr.maminkaaaaaaaaaa
aj adamko maly si na to potrpi,tak vidis..
ja mam dnes na obed cestovinku a dost.vcera vecer melon ,no a teraz mam hlad,ale uz tu moju bielkovinu nevypijem ani za nic na svete...
tak sa majte zatial....ja tu nakuknem este19. okt 2007ahoj, pekné ráno...
Dnes ideme na kontrolu ešte, nie je to celkom OK, v pondelok bude ešte asi doma s tatinom, ale ja už MUSIMdo práce, ale dnes spravíme malý výlet aj s Adamkom, lebo vlastne od pondelka vôbec nebol vonku, tak už mu je treba vyvetrať sa a nemá teplotu, tak na hodinku môže
Stále som sa nedozvedela, či si na 9O-tke, alebo už iba na bielkovine?
19. okt 2007dobre ranko aj tebe.ja som bola na bielkovine,ale nie 3x denne ,iba raz,lebo moja bielkovina to neodporuca,lebo by som riadne pribrala,no a obedy som mala nie norm,ale napr.dnes cestovinka,zajtra vajicka a syr....len ovocny nie a ani vodovy,no a vecere melon alebo hrozno...ine nie...no a ked mam zjest povinne riadok coky,tak na obed a su z toho aj tri
,tak asi tak moja dietka...,ak sa mi podari zohnat bielkovinu dobru,tak urcite dodrzim struncika,lebo je to aj rychlejsie,ja adamko by som nevydrzala 90-tku,tak ako ty...
,no bielkovina fakt spaluje tuky rychlo....
19. okt 2007ahojte...
tak dnes sa budem viac snazit, a na veceru si dam koktejl....
eeka, mas uz mail...veru je to velka pravda bielkovina spaluje rychlo tuky v spolupraci lcarnitinu atd.....
adamko tak pekny vyletik.... deti niekedy povedia velmi zlate vyroky.....
a nezabudni si na rybku dat citronovu stavu....prebudi sa potom rastovy hormonik....19. okt 2007
tak vidis,ze je to mimo.......smaily,mozme sa dohodnut za tu bielkovinu?v akom meste byvas?
adamko,tak ja som ocka a ost.chutky nepapala uz cele veky...