Cica nežer II. Pokračovanie Cica nežer I.

11. feb 201354800
  • eeka.. aké sekretárky... či čo... sa Ti zdá že píšeme veľa a rýchle... vieš, toto ma živý, takéto písanie 😃

• ... inak, píšem si ešte aj cez skype s kámoškou 😉

• 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • 😉

• aj unas to ukazovali,wolking ,ale ja som sa na tom smiala,no vraj je na vsetko dobre ma to dve dlhe palice...ako keby si lyzovala a chodis s nimi vsade s takou zvlastnou chodzou

• coze?to ako stihas....aj ja mam skype.....moje meno je ekaeka9525,ale mam ho vypnuty,to by som nestihala... 😒...ty mas aj so smaily 80 prstov 😃

• adamko, prepac, nordic wolkong je rychla chodza s wolkingovymi palicami....a na pristroji je to to iste len na mieste....cvicis nielen nohy,aj ruky....proste najviac svalovych skupin,ako pri inom sporte....aj behom zapajas menej sv.skupin...... 😉 a zvlast wolking je pre vsetkych...zvlast pre obeznejsich....aby nezatazovali kolenne klby....no na sk nie je rozmozeny......tu kazdy 1 nemec beha, a lazdy 2 nemec wolkinguje.... 😃

• nie, mám iba 10 prstov... v pohode.... ja píšem v práci stááále... takže roky praxe a tu to na nete ešte trénujem povečeroch...
    ... tak to je tiež dobrý stroj... to aby som šetriť začala nan, isto nebude lacný... 😞

• hodím si ťa, do priateľov, eeka, ako môžem do skype, OK?

• smaily... Vdaka, už viem čo to je 🙂, ja si len "neevidujem" vo svojej "krásnej" hlavičke 😃 😃 😃 , nepodstatné názvy, vysvelím rukami 🙂

• eeka, ja nemyslim ze mam 80 prstov,ja som ich naratala len 10... 😞 😃 😃
    ja uz budem musiet ist, lebo nic neurobim..... 😉 😃

• aha.tak zato....
    babenky nam premiestnili telenovelu 😠 davaju nejaky film,tak neviem preco.....

• eeka, čaká to na tvoje "schválenie" už iba 🙂

• och, ty telenovela... ja som pri TV teraz veľmi málo, ale zasa vééééľa času som tu.... lenže PC je v detskej, sú tu hračky a to si tu tam s Adamkom spoločne kraľujem s kockami, autami, medvedom a medzi tým je PC, odbehnem od hrania, ani si Adamko nevšimne 😃

• adamko,akurat mame akciu,ja ho vsak nemam kam dat aj ked sa da perfektne zlozit...
    stoji v akcii okolo 80 eur..... 😃 ale kym ho budem mat kde dat tak urcite este viac zlacnie.... 😃

• Sponzor fóra
  • Babenky... lúčim sa, idme sa natiahnuť,... som dosť unavená už...
    Tak zatím, teda... tak zajtra sa stretneme...

Dobrú nôcku a páááá - cmuk 😉

• ok,adamko hod si ma ako priatelku,tak aspon uvidis ci som on-line a napises 😉
    smailly,myslela som to tak,ze pisete rychlo.......
    ale aj ja pojdem idem do sprchy a potom buvkat....
    tak sladke sniiiiiiiiicky vsetkym,zajtra.... 😉 😉 😉 😉

• čooo, smaily,... to je parádna cena... tak ho kúp a nechal zložený... ja mám zasa tu v detskej toooľko miesta, ja na chodbe... ja tu môžem mať aj tú lavičku, aj ten "tvoj" stroj aj to, čos spomínala eeka a ešte budeme mať miesto aj pre hračky....
    ... škoda, že nie som teraz v Nemecku - smrk

• ja som online,eeka, stále, odkedy prídeme, Adamkova cesta je do detskej a pustiť PC, takže sme hned "zelení" a sme tu nablízku 🙂

• aj ja...süsse snicky...... 😃 papa

• 🙂 😦 🙂 😦 🙂 😦 🙂 😦

• to ja mam asi na vine pc,lebo mi otvara pomaly strany.....neukaze mi hned,ci nieco napisalo.... 😕
    tak papapa......buvajte do ruzova,..... 😵

• urcite eeka....
    adamko, ja si pockam na dalsiu akciu.... 😃 moj mily by sa nepotesil..... 😉 😃 😃 ja ho nato postupne pripravujem,ze bude raz z toho posilnovna.... 😃 😃

• 😵 😵 😵 😵 😵 😵

• Ahojte kocky, my sa tu nejako nestretneme, ja som pri PC od rana tak do 17,00 hod. a Vy az po mne, ale neva.
    Adamko, co sa tyka mojho stravovania, zo zaciatku som to striedala ako pri 90 - dnovke ale akosi ma to prestalo bavit 🙂 Tak teraz tak vselijak. Ale mam zafixovane tie dni, napr. dnes som sa rozhodla dat si ovocny a keby som mala 90-dnovku stale, tak mi tak aj skutocne vyjde. A teraz uz nejem to iste na veceru, co na obed. Mam jednu znamu, co s 90 - dnovkou schudla 16 kg a po nej este dalsich 6 a jedla tak, ze rano ovocie, na obed napr. maso a zeleninu a na veceru ryzu a zeleninu. No a ja tiez nie som moc zeleninova, teraz som sa naucila jest trochu viac zeleniny, ze ked som mala masko, tak som si k nemu dala 2 rajcinky, nech ma to rychlejsie zasyti, ale inak minimum. Inak kam chodis na spinning? Lebo ja som tiez chodila do sport. haly minuly rok, len teraz sa mi moc nechce. A vcera som sa normalne donutila cvicit doma a to je veeelky uspech u mna! 😃

• lupienka, si tu?
    🙂

• ja chodím cvičiť do NMNV, ale tento týžden mi to nevyšlo, manžel má poobednu, tak MUSIM zacvičiť troška aspon doma...

• Ahoj Adamko, som tu, len som mala nejaku robotku! Ja som myslela, ci nechodis na spinning tu niekam do TN, preco az do Noveho Mesta, nie si z TN?

• nie som z TN, som presne medzi NMNV a TN, tak to mám skoro jedno (do práce ale chodím do TN), a do NMNV chodí aj kámoška... no v TN, sa mi nechce čakať do nejakej 19-tej, kým začne hodina, ale zisťujem aj niekde o 17-tej, ale sama neviem, či budem chodiť... jedine, že by som kolegunu ukecala
    ...idem troška urobiť pár očiek, sa mi ohlásila teraz kámoška, čo je v Anglicku, teraz je doma, že ma príde pozrieť, tak aspon dačo pod zub 😉

• Tak Vam prajem dobru chut a potichu Vam zavidim 🙂 Dnes som mala v plane ovocny den, ale chytil ma hrozny hlad cez obed, tak som sla na zeleninovu pizzu a taku hnusnu mi doniesli 😠 , ze som si dala len trochu, aby som sa trochu zasytila. Mnam, asi si pojdem nieco kupit 🙂
    Tak pa Adamko, pokecaj s kamoskou!

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém