Takže milé moje spolutrpiteľky :-)
Nakoľko sa naša Cica nežer I. pekne rozrástla a už v nej máme veľa príspevkov, otváram jej voľné pokračovanie ktorej heslom je - Cica stále nežere a ani nebude! :-) :-D
Píšte teda i naďalej, ale už sem :-) Tak si teda držme palce a chudnime! ;-) 8-) x-)
P.S.: Navrhujem dať na túto prvú stránku naše overené diétky aby sme to mali na jednej kôpke x-)
Tak ja sem šupnem 90-dňovku a octovku a vy môžete prípadne nejaké ďalšie. :-)
Doschudnutia priatelia! x-)
aj unas to ukazovali,wolking ,ale ja som sa na tom smiala,no vraj je na vsetko dobre ma to dve dlhe palice...ako keby si lyzovala a chodis s nimi vsade s takou zvlastnou chodzou
adamko, prepac, nordic wolkong je rychla chodza s wolkingovymi palicami....a na pristroji je to to iste len na mieste....cvicis nielen nohy,aj ruky....proste najviac svalovych skupin,ako pri inom sporte....aj behom zapajas menej sv.skupin...... ;-) a zvlast wolking je pre vsetkych...zvlast pre obeznejsich....aby nezatazovali kolenne klby....no na sk nie je rozmozeny......tu kazdy 1 nemec beha, a lazdy 2 nemec wolkinguje.... :-D
nie, mám iba 10 prstov... v pohode.... ja píšem v práci stááále... takže roky praxe a tu to na nete ešte trénujem povečeroch...
... tak to je tiež dobrý stroj... to aby som šetriť začala nan, isto nebude lacný... :-(
och, ty telenovela... ja som pri TV teraz veľmi málo, ale zasa vééééľa času som tu.... lenže PC je v detskej, sú tu hračky a to si tu tam s Adamkom spoločne kraľujem s kockami, autami, medvedom a medzi tým je PC, odbehnem od hrania, ani si Adamko nevšimne :-D
adamko,akurat mame akciu,ja ho vsak nemam kam dat aj ked sa da perfektne zlozit...
stoji v akcii okolo 80 eur..... :-D ale kym ho budem mat kde dat tak urcite este viac zlacnie.... :-D
ok,adamko hod si ma ako priatelku,tak aspon uvidis ci som on-line a napises ;-)
smailly,myslela som to tak,ze pisete rychlo.......
ale aj ja pojdem idem do sprchy a potom buvkat....
tak sladke sniiiiiiiiicky vsetkym,zajtra.... ;-) ;-) ;-) ;-)
čooo, smaily,... to je parádna cena... tak ho kúp a nechal zložený... ja mám zasa tu v detskej toooľko miesta, ja na chodbe... ja tu môžem mať aj tú lavičku, aj ten "tvoj" stroj aj to, čos spomínala eeka a ešte budeme mať miesto aj pre hračky....
... škoda, že nie som teraz v Nemecku - smrk
urcite eeka....
adamko, ja si pockam na dalsiu akciu.... :-D moj mily by sa nepotesil..... ;-) :-D :-D ja ho nato postupne pripravujem,ze bude raz z toho posilnovna.... :-D :-D
Ahojte kocky, my sa tu nejako nestretneme, ja som pri PC od rana tak do 17,00 hod. a Vy az po mne, ale neva.
Adamko, co sa tyka mojho stravovania, zo zaciatku som to striedala ako pri 90 - dnovke ale akosi ma to prestalo bavit :-) Tak teraz tak vselijak. Ale mam zafixovane tie dni, napr. dnes som sa rozhodla dat si ovocny a keby som mala 90-dnovku stale, tak mi tak aj skutocne vyjde. A teraz uz nejem to iste na veceru, co na obed. Mam jednu znamu, co s 90 - dnovkou schudla 16 kg a po nej este dalsich 6 a jedla tak, ze rano ovocie, na obed napr. maso a zeleninu a na veceru ryzu a zeleninu. No a ja tiez nie som moc zeleninova, teraz som sa naucila jest trochu viac zeleniny, ze ked som mala masko, tak som si k nemu dala 2 rajcinky, nech ma to rychlejsie zasyti, ale inak minimum. Inak kam chodis na spinning? Lebo ja som tiez chodila do sport. haly minuly rok, len teraz sa mi moc nechce. A vcera som sa normalne donutila cvicit doma a to je veeelky uspech u mna! :-D
nie som z TN, som presne medzi NMNV a TN, tak to mám skoro jedno (do práce ale chodím do TN), a do NMNV chodí aj kámoška... no v TN, sa mi nechce čakať do nejakej 19-tej, kým začne hodina, ale zisťujem aj niekde o 17-tej, ale sama neviem, či budem chodiť... jedine, že by som kolegunu ukecala
...idem troška urobiť pár očiek, sa mi ohlásila teraz kámoška, čo je v Anglicku, teraz je doma, že ma príde pozrieť, tak aspon dačo pod zub ;-)
Tak Vam prajem dobru chut a potichu Vam zavidim :-) Dnes som mala v plane ovocny den, ale chytil ma hrozny hlad cez obed, tak som sla na zeleninovu pizzu a taku hnusnu mi doniesli ]-( , ze som si dala len trochu, aby som sa trochu zasytila. Mnam, asi si pojdem nieco kupit :-)
Tak pa Adamko, pokecaj s kamoskou!