Cica nežer II. Pokračovanie Cica nežer I.
- Sponzor fóra
adamko, prepac, nordic wolkong je rychla chodza s wolkingovymi palicami....a na pristroji je to to iste len na mieste....cvicis nielen nohy,aj ruky....proste najviac svalovych skupin,ako pri inom sporte....aj behom zapajas menej sv.skupin......
a zvlast wolking je pre vsetkych...zvlast pre obeznejsich....aby nezatazovali kolenne klby....no na sk nie je rozmozeny......tu kazdy 1 nemec beha, a lazdy 2 nemec wolkinguje....
22. okt 2007- Sponzor fóra
čooo, smaily,... to je parádna cena... tak ho kúp a nechal zložený... ja mám zasa tu v detskej toooľko miesta, ja na chodbe... ja tu môžem mať aj tú lavičku, aj ten "tvoj" stroj aj to, čos spomínala eeka a ešte budeme mať miesto aj pre hračky....
... škoda, že nie som teraz v Nemecku - smrk22. okt 2007Ahojte kocky, my sa tu nejako nestretneme, ja som pri PC od rana tak do 17,00 hod. a Vy az po mne, ale neva.
Adamko, co sa tyka mojho stravovania, zo zaciatku som to striedala ako pri 90 - dnovke ale akosi ma to prestalo bavitTak teraz tak vselijak. Ale mam zafixovane tie dni, napr. dnes som sa rozhodla dat si ovocny a keby som mala 90-dnovku stale, tak mi tak aj skutocne vyjde. A teraz uz nejem to iste na veceru, co na obed. Mam jednu znamu, co s 90 - dnovkou schudla 16 kg a po nej este dalsich 6 a jedla tak, ze rano ovocie, na obed napr. maso a zeleninu a na veceru ryzu a zeleninu. No a ja tiez nie som moc zeleninova, teraz som sa naucila jest trochu viac zeleniny, ze ked som mala masko, tak som si k nemu dala 2 rajcinky, nech ma to rychlejsie zasyti, ale inak minimum. Inak kam chodis na spinning? Lebo ja som tiez chodila do sport. haly minuly rok, len teraz sa mi moc nechce. A vcera som sa normalne donutila cvicit doma a to je veeelky uspech u mna!
23. okt 2007nie som z TN, som presne medzi NMNV a TN, tak to mám skoro jedno (do práce ale chodím do TN), a do NMNV chodí aj kámoška... no v TN, sa mi nechce čakať do nejakej 19-tej, kým začne hodina, ale zisťujem aj niekde o 17-tej, ale sama neviem, či budem chodiť... jedine, že by som kolegunu ukecala
...idem troška urobiť pár očiek, sa mi ohlásila teraz kámoška, čo je v Anglicku, teraz je doma, že ma príde pozrieť, tak aspon dačo pod zub23. okt 2007Tak Vam prajem dobru chut a potichu Vam zavidim
Dnes som mala v plane ovocny den, ale chytil ma hrozny hlad cez obed, tak som sla na zeleninovu pizzu a taku hnusnu mi doniesli
, ze som si dala len trochu, aby som sa trochu zasytila. Mnam, asi si pojdem nieco kupit
Tak pa Adamko, pokecaj s kamoskou!23. okt 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
eeka.. aké sekretárky... či čo... sa Ti zdá že píšeme veľa a rýchle... vieš, toto ma živý, takéto písanie