Cica nežer II. Pokračovanie Cica nežer I.

11. feb 201354800
  • eeka hahaha, svaly??? 😃 😃 😃 😃

• tak aj ja idem...zatial papapa 😉 😉 😉 😉

• ahojte cice...
    ... no nestíham... 😞... sem-tam prečítam, ale nestíham písať 😉
    Poradiť, čo variť... no ani neviem, ja mám "zásoby" zo zabíjačky a tortu z narodenín 😃 😃 😃 , tak neviem... pre Adamka robím na zajtra hrachovú polievku so sušeného hrachu, tak možno mu "ukradnem", ak nebude chuť na niečo iné 😉

• Sponzor fóra
  • Dobrú noc CICE 😉

• eeka, nieeeeeee...to keby ste tu vela popisali, mne by sa zas nechcelo vsetko citat a tak kym by som sa zas dostala na vasu "vlnu" preslo by aj par dni ako vzdy 😬 😃 😃

• ahojte,tak dobru nocku.... 😉 zajtra som doma,tak zas tu budem cely den...... 😃
    ak pojde PC...dufam,lebo ho postrelim...... 😉

• bru noc smaily, ja zajtra cely den robim..mozno tu budem tak max hodku na obed... 😒

• smailyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

• ani som si nevsimla,ze si dosla 😞 vies ,ze ja pomaly pisem a este mi otvaa pomaly stranku....neukaze mi hned odpoved...
    tak sladke snicky.... 😵 😵 😵

• uz ju nebud a nekric..ved zobudis aj hlucheho 😃 😃 😃 😃 😃

• 😃 😃 😃 ved vsetci pospali od nudy.... 😃 😃 😃

• dobre ranko chudnuce cice.... 😃
    ja som nepospala eeka od nudy, ale od unavy 😃 😃 😃
    mne uz rano zamrzol Pc...ale davam mu este sancu.... akurat som ti eeka posielala par fotiek na mail....
    vyskusam este raz... 😉 🙂 a dnes sa nepytajte co budem jest....ale prinutim sa cvicit..... 😃 aj 8 minutku na brusko....dufam,ze budem vladat 😃 😃
    tak pekneho Halowena!!!!!!!!!
    huuuuuuuuu.....dnes tu strasi.......tak pozor..... 😎

• Ahojte cicky 🙂 Zase sa k Vam pridavam...a uz opat aj chudnut zacinam. Bola som na takej mini dovolenke, tak som aj mini urcite nieco pribrala, lebo ked je dovolenka, tak je dovolene vsetko 🙂 ze ano aj papat. Tak mam rifle dnes total na tesno, ale vcera som varila falosnu musaku, to je dietne, rano som si dala jablcko, musime nejako vydrzat 🙂 Pekny den prajem!

• ahoj lupienka 😉 veru na dovolenke je vzdy dovolene papat....zvlast ked je all inklusiv....to musime papat!!
     😃 😃 😃 u nas vyzera na slniecko asi sa zacnem dnes hybat....a pojdem vonku...pc mi aj tak zamrza... 😠 😠
    ale bude mi to este trvat... 😉 😃 😃

• No ja som nemala all incl., ja som bola u sestry v Nemecku, len ja uz som mala tak kraaasne nacviceny a nauceny stravovaci rezim, ze mam pocit, ze ked ho porusim, priberiem za den aj 5 kg 🙂 , co samozrejme, nie je pravda, ale som sfucana. A v mojej hlavicke je to tak, ze ked porusim rezim, mozem zjest aj tonu jedla a tak to aj je. Niesla som zasoby z domu a polovica reznov skoncila u mna v zaludku 🙂 Tu, doma by som si nedala ani jeden, ved ja sa predsa racionalne stravujem 😃 V Ziline svieti slniecko? Tu je este zamracene, tak posli kusok aj do Trencina!

• Sponzor fóra
  • ahojky damy, tak dnes som zacala dietne, bielym cottage cheasom na ranajky.. ale ako to bude pokracovat..
    manzel zahlasil, ze zajtra ideme na turu, huuuu to bude pohybu 😃

• v Ziline neviem ci svieti slniecko 😃 😃 ale u nas v Mnichove ano 😃 😃
    a kde mas sestru?
    tak ja to mam naopak...ked pridem doov do za, tak sa tesim co vsetko budem jest...este si aj napisem co nesmiem zabudnut spapat....a ked pride k tomu nemam chut, no proste nedokazem to zjest a ked pridem domov do Mnichova,tak by som zozrala aj medveda....a 100kilovu tortu.... 😠 😠 😃
    ale preco....davnejsie to bolo zas naopak,chudla som v nemecku a doma som vzdy pribrala,teraz sa mi chudne lahsie v Za....pridem na vianoce domov,tak viem,ze veru nepriberiem...hlavne ked viem ze pride 1 krat na navstevu buduca svokra... 🙂 😉 tak budem mat stresy... 😃 😃

• bezas tak ja by som dnes isla rada do Alp na turu....no mily pracuje..... 😞 aked turistikujeme,tak vtedy si nevycitam sladkost..... 😃 😃 lebo sa vzdy super namakame.....tak pekne spaluj....a oddychni si v horach.... 😉 🙂

• Smaily prepac, ja som si pozrela Tvoj pas a myslela som si, ze si v ZA...tak tam asi fakt nesvieti slnko 🙂 Sestra je v Bochume, je to kusok od Kolina, cize inde ako Vy.
    Ja idem dnes aspon cvicit, aby som uz nemala tolke vycitky z jedenia.

• lupienka, to nic... 😃 😃 inac aj ja sa dnes chystam cvicit...plavat keby som chcela mala som ist rano,inac tam je cez den vela ludi..a deti..... 😞 😠
    no tak si pustim nejake dvd s cvicenim a pocvicim....a hodi sa ak sa prejdem do parku aj na bicykli.....uz nebude byvat tak pekne..a ja mam uz dobre vycitky kvoli sladkostiam...
    eeka,kedy zacnes uz???? uz sa nechcem prejedat....a maskrtit... 😉 🙂
    adamko,robis? to len ja som doma,ci co?? 😞

• 😞 nikoho......aspon mam cas na stahovanie filmov.... 😃
    eeka a ty co robis,ked si tu neni??? o 15,00 mi uz zacne pokracovanie sdl.... 😃 ach jaj....
    ale my to mame uz daleko....potom napisem trochu... 😉 🙂

• eeka, icq mi spadlo, somar jeden......napisala som ti mail 😉 🙂

• smaily, ze mi posielas fotku eeky,,????

• miriama,ano.....lebo eeka ma pomalsi pocitac.... 😉

• tak ti poslem moj mailik do IP...lebo ideme pozerat nejaky film...dakujeeeeeeeeem
    ozvem sa neskor...zas mi nejdu smajliky davat..tak nic...

• inak....happy halloweeeeen 🙂 🙂

• a ta fotecka mi stale neprisla...😞

• miriama, este raz som poslala....... 😉

• a horor halloweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen hu!!!!!! 😎 😃

• ahojte cicusky, ako sa mi mate? ja som uz totalne znicena...pocnut zdravotnictvom a konciac skolou.....

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém