Cica nežer II. Pokračovanie Cica nežer I.
ahojte cice...
... no nestíham...... sem-tam prečítam, ale nestíham písať
Poradiť, čo variť... no ani neviem, ja mám "zásoby" zo zabíjačky a tortu z narodenín, tak neviem... pre Adamka robím na zajtra hrachovú polievku so sušeného hrachu, tak možno mu "ukradnem", ak nebude chuť na niečo iné
30. okt 2007- Sponzor fóra
dobre ranko chudnuce cice....
ja som nepospala eeka od nudy, ale od unavy
mne uz rano zamrzol Pc...ale davam mu este sancu.... akurat som ti eeka posielala par fotiek na mail....
vyskusam este raz...a dnes sa nepytajte co budem jest....ale prinutim sa cvicit.....
aj 8 minutku na brusko....dufam,ze budem vladat
tak pekneho Halowena!!!!!!!!!
huuuuuuuuu.....dnes tu strasi.......tak pozor.....31. okt 2007Ahojte cicky
Zase sa k Vam pridavam...a uz opat aj chudnut zacinam. Bola som na takej mini dovolenke, tak som aj mini urcite nieco pribrala, lebo ked je dovolenka, tak je dovolene vsetko
ze ano aj papat. Tak mam rifle dnes total na tesno, ale vcera som varila falosnu musaku, to je dietne, rano som si dala jablcko, musime nejako vydrzat
Pekny den prajem!
31. okt 2007No ja som nemala all incl., ja som bola u sestry v Nemecku, len ja uz som mala tak kraaasne nacviceny a nauceny stravovaci rezim, ze mam pocit, ze ked ho porusim, priberiem za den aj 5 kg
, co samozrejme, nie je pravda, ale som sfucana. A v mojej hlavicke je to tak, ze ked porusim rezim, mozem zjest aj tonu jedla a tak to aj je. Niesla som zasoby z domu a polovica reznov skoncila u mna v zaludku
Tu, doma by som si nedala ani jeden, ved ja sa predsa racionalne stravujem
V Ziline svieti slniecko? Tu je este zamracene, tak posli kusok aj do Trencina!
31. okt 2007- Sponzor fóra
v Ziline neviem ci svieti slniecko
ale u nas v Mnichove ano
a kde mas sestru?
tak ja to mam naopak...ked pridem doov do za, tak sa tesim co vsetko budem jest...este si aj napisem co nesmiem zabudnut spapat....a ked pride k tomu nemam chut, no proste nedokazem to zjest a ked pridem domov do Mnichova,tak by som zozrala aj medveda....a 100kilovu tortu....
ale preco....davnejsie to bolo zas naopak,chudla som v nemecku a doma som vzdy pribrala,teraz sa mi chudne lahsie v Za....pridem na vianoce domov,tak viem,ze veru nepriberiem...hlavne ked viem ze pride 1 krat na navstevu buduca svokra...tak budem mat stresy...
31. okt 2007lupienka, to nic...
inac aj ja sa dnes chystam cvicit...plavat keby som chcela mala som ist rano,inac tam je cez den vela ludi..a deti.....
no tak si pustim nejake dvd s cvicenim a pocvicim....a hodi sa ak sa prejdem do parku aj na bicykli.....uz nebude byvat tak pekne..a ja mam uz dobre vycitky kvoli sladkostiam...
eeka,kedy zacnes uz???? uz sa nechcem prejedat....a maskrtit...
adamko,robis? to len ja som doma,ci co??31. okt 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
eeka hahaha, svaly???