Cica nežer II. Pokračovanie Cica nežer I.
bezaz super,to si chudla 90-tkou?no tak vitaj medzi nas a nakukni sem obcas,aspon nas chudnucich a nechudnucich moralne podporit
,to je uspech a potesiiiiii
miri uz som dosla ,no tak ved ked ostanes teho, tak aj tak priberies a citala som,niekde,ze po vysadeni mozes aj hned otehotniet...tak co bojite.....
28. okt 2007- Sponzor fóra
miriama, ano ta bielkovina je na pitie,je to prasok.....a robia sa z neho koktejly....
bezas, tak to je super 10 kil dole.....
no tento tyzden dufam,ze budem lepsie natom...a nebudem sa prezierat,ale castejsie vypijem bielkovinku....
eeka,dufam,ze zacnes skoro,uz chcem iba bielkovinku pit,lebo sa nerada pozeram na zrkadlo...
papa neskor29. okt 2007ciao bezaz...tak ale hlavna vec,ze ti pomohla schudnut ta kombinacia
tak kedy zacinas?ja cakam na bielkovinu a zacnem hned....lebo je to najlepsi sposob....okrem toho obsahuje vela vitaminov
tak a popritom mi spali tuk,co ma navstivil
smaily,pockaj na mna...viacerym sa chudne lepsie....ja ale odkedy veceriam melon alebo yogurt som zistila na nohaviciach malinku zmenu,dnes rano....podarilo sa mi ich zapnut bez problemov.......tak som rada....
adamko ajoj,tak ako po oslave?dnes ti neodporucam dietovat,lebo by to bol mensi sok po tych dobrotach...tdik za tu ovocnu tortu,no niekto mi ju spapal po ceste...
29. okt 2007eeka....
Tak super, k tým gaťom "gratulaciones".. paráda...
... ja som našťastie ani po prežieracom víkende nemal problémy so zapnutím nohavíc, tak dúfam,ž e to tak zostane...
Dnes ešte nič dietne, na obed zabíjačkova kaša, doobeda ku káve torta a teraz krémeš!!
Ale šak začne aj očista hádam29. okt 2007- Sponzor fóra
bezaz tak super ze sa zapojis.... do 90dnovky? alebo bielkovinka?
ja si uz zas chcem pridat cvicenie....zanedbala som to po keni.....a ten bazen mi neprirastol v izbe...
a sama mam problemy ist sa dotlacit na plavaren....aj ked ju mam asi 10 minut odomna....
no musim,lebo mam permanentku od mileho.....29. okt 2007bezaz kolko stoji pernamentka a na ako dlho vzdy mas povoleny vstup? to mete blbe s dobrymi fitneszentrami.....tu som sice platila dost, ale rocenku na neobmedzene vstupy.....asi tak najlacn.fitnes 400eur na rok, ale bolo to super....aj damska sauna, parna sauna, stroje....skupin.cvicenia.....a mohla som byt kazdy den aj po cely den.....no teraz nemam nato.....a ani cas...
preto chcem chodit plavat, aby som minula pernamentku....a dostala novu...
30. okt 2007miriama, bielkovinovy prasok sa pije ako drink....
a da sa vsade zohnat...len na sk je problem....
u nas v germany je kvalitny v lekarnach....ja mam multan-figur-formera chutovo je ok, najlepsi zo vsetkych co som skusala....a ked ho dokazem ja vypit, s mojim citlivym zaludkom...dokazu ho vsetci,len si to treba pekne rozrobit...a rozdelit do viac vody...alebo ak mas rada mlieko,do mlieka....
aj ja chudnem dneszjedla som coko tycinky aj ked su müsli...aj hambuger,ale zdravsi.....
eeka kedy uz zacinac? dr.Strunca som dnes trochu citala, sa hovori aj ze s nordic wolking(alebo behom...), s dobrou bielkovinou , ovocim a zeleninou sa da zatyzden schudnut kazdy den do jedneho kila....to jest aj 7 kil....zalezi,ake % pohybu v porovnani s bielkovinkou......lebo niekto ma cas 3 krat do dna cvicit aerobne a niekto moze len par minut....30. okt 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
eeka ja som uz 10dala dole, inak by som sa hadam ani nevydavala
miri mna vysadenie HAK len caka, som zvedava, co to so mnou porobi..