Cica nežer II. Pokračovanie Cica nežer I.
- Sponzor fóra
bezas, prave som ved napisala.....to dokazu len sportovci.....a ti co maju casu......a co je chorsie pribrat za tyzden 7 kil alebo ich za tyzden schudnut? toto by ti odpovedal dr. Strunc....on je velmi profesionalny a vzdelany clovek....on tiez vela schudol,ked robil maraton.....ale prave to je normalne.....
a s bielkovinou bez jojo efektu....a ja nejdem chudnut kilo za denaj keby to bolo super...keby som mala peniaze a zaplatila by som si super fitnes program a nic ine by som nerobila (ako ´niektore herecky,ci modelky) iba chudla.....
mne staci 3-4 kila zy tyzden.....ale len s pohybom
30. okt 2007kazdy si musi to svoje najst....ja po bielkovinovom drinku som nasytena na 4 hodiny,vyhovuje mi to velmi,zvlast ked sa mi stane ze nestiham pocas dna varit....
a ja som uz vselico skusala....plus bielkovina je velmi potrebna.....citim sa lepsie ked ju pijem a som aj zdravsia.....plus mi spevnuje kosticky....lebo prijimam tym dost calcia.....a vsetkeho ostatneho....co obsahuje moja bielkovinka....
ale 90 dnovka je tiez super....schudla som s nou nejakych 5-6 kil.....za asi 5 tyzdnov.....
no ja si na vianoce uz skusam svadobne saty,tak torsku rychlejsie chcem chudnut.....30. okt 2007vies to je len priklad,co vsetko mozes dodrziavat a co je dobre.....
ja ked budem ted s eekou pit tak tyzden-dva len bielkovinu 3 krat do dna....tak urcite s ovocim aj zeleninkou.....budem vela,vela pit.....aspon 10 minut posilku s gumou alebo na balone....a aspon 30 min. aerobne.....to je jedno ci rychla chodza.....alebo bicykel......a nezabudnem na citronovu vodu rano nalacno..... mne to staci vsetko...a chudnem .....to som par dni pred dovcou dodrzala a darilo sa aj....
30. okt 2007praveze s bielkovinou nikdy nemas jojo efekt......a mas pri kazdej diete postupne zmeny jedalnicka.....to som popisala, ze prvy tyzden sa pije len bielkovina...a 2,alebo 3 tyzden su intervaly dokym mas chut...a dokym chces chudnut...to uz mas 1 raz do dna normalny slusny obed....ale samozrejme zdravy.....a nakoniec prejdes do 3 fazy a je to uz len 1 krat do dna bielkovinka......po case ked mas chut mozes si vypit bielkovinku na vecer.....a ked nemas cas varit.....
30. okt 2007miri,je to lahsie ako sa to moze zdat....ja zacnem s bielkovinou,ked mi dojde.....asi koncom tyzdna alebo v pondelok......
smaily,ja nie som herecka ani nic a mam kopec casu....tak ja to aj mozem vyskusat......taky super woche....
poviem vam,ci sa to da ........ja mam toho strasne vela na spalenie,tak som zvedava,ze ako to bude.......ja som uz zacala vyhadzovat zo satnika stare siroke veci......a od prvych pat schudnutych kil si doprajem stale nieco mensie a mensie..........
bezaz,ak mas moznost,tak bielkovina je fakt super......ja som o tom vedela,no smaily je na to expert,
tak ale ja len odporucam.....funguje to a je to zdravsie,lebo telo do seba dostava vitaminy,ktore niekedy tazko prijmes stravou.....nezdrave by to bolo keby si na tom bola stale...
ja som raz drzala bielkovinovu dietu na baze masa a za mesiac som zhodila 13kg,ale uprednostnim pit koktejl ako papat maso aj na ranajky....
miri do toho.....
adamko,tak dnes mas absenciu....ako sa ti vodi?si este v robote?co si dnes kuchtila.......porad nieco na zajtra..nieco zeleninove......cakam.....
30. okt 2007- Sponzor fóra
ano po nemecky...
a nielen jednu knihu.....ja sa vyzivam v hrubych kniihach
vela sa toho noveho dozviem.....a je super,ze mi nerobi problem citat nemecky a rozumiet.
eeka, tak tebe treba dat specialnejsi program!!pekne budes rano robit strecingove cvicenie...aj 30 minut rychlej chodze.....atd....
30. okt 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
eeka pozeram Sturm....do 16,00