Prosím neviete niekto odporúčať fotografa, s ktorým ste boli spokojný? Hľadáme fotografa na fotenie svadby v Košiciach v júni 2018 (obrad, hostina, redový tanec, portrétové fotenie a možno aj "rande"), presnejšie na 16.6.2018, no kontaktovali sme už viacerých, ale sú obsadení. Budem vďačná za každý kontakt, cenovú ponuku aj názor. Ďakujem pekne :-)
Dobrý deň. Pozrite si naše portfólio, ak by Vás naša práca zaujala, určite nás kontaktujte.
Za veľmi exkluzívnu cenu Vám vieme momentálne zabezpečiť v našej SVADOBNEJ AKCII kameramana + fotografa. 8-)
Je možnosť ešte mnoho ďalších služieb, ktoré si u nás viete za príplatok objednať, druhého kameramana, kamerový žeriav, foto-knihu atď ...
S pozdravom video-štúdio MAVEX 8-)
dobrý deň ak by sa vám naša tvorba páčila ponúkame vám aj naše služby sme mladý pár plný nápadov . Ak chcete zažiť uvoľnené fotenie bez stresu sme tí praví pre vás
Dobrý deň :-) zatiaľ váš termín mám voľný. Ak Vás zaujala moja tvorba, kľudne ma kontaktujte telefonicky alebo správou. Viac mojej práce nájdete na fb.
Veľmi rada nafotím Váš svadobný deň :-)