Foto a kameraman na svadbu 15.4.23

29. jan 202310

Dobrý deň,
Hľadáme fotografa a kameramana na svadbu 15.4.2023, ktorá bude v Borinke + hostina v Petržalke. Nechceme žiadne 10 hodinové video ani 10 tisíc fotiek, iba niečo na spomienku. Máme obmedzený budget, svadbu mimo sezóny, preto budem veľmi vďačná za každú cenovú ponuku v rámci našich možností. Ďakujem 🙂

• @ivi26  Dobrý deň

Váš termín mám zatiaľ voľný.
    Bývam v Marianke (hneď vedľa Borinky) takže lokalitu dôverne poznám so všetkými peknými miestami na fotenie.

Ponúkam aj video aj foto služby.

Moje portfólio nájdete na mojom webe - odkaz vedľa môjho mena.

Ak Vás moja tvorba osloví budem rád ak sa mi ozvete ideálne telefonicky aby sme si prešli všetky potrebné odpovede na otázky potrebné pre vytvorenie cenovej kalkulácie.

• Dobry den,

nech sa paci, som z Bratislavy, a vieme sa dohodnut, pozrite si prosim cennik na mojej stranke https://minarovicova.sk/sluzby/. Pisem aj svadobne blogy, kde je cely priebeh svadby od zaciatku az po koniec https://minarovicova.sk/blog/.

Pekny den

Zuzana

• Dobrý deň, som z Bratislavy, Váš termín mám zatiaľ voľný. Skúste sa pozrieť na môj web, kde nájdete všetky potrebné informácie - a ak by Vás moja práca zaujala neváhajte ma kontaktovať - som Vám plne k dispozícii.
    S pozdravom a prianím pekného dňa
    skolnikphotography

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň, viac info pošlem v správe 🙂

• Dobrý deň,
    pokojne si pozrite našu ponuku na webe alebo náš profil tu.
    Termín máme ešte voľný.

S pozdravom

• Www.nikafizzy.sk možnosť aj foto aj video aj fotokútik

• 😉

• @ivi26  
    Dobrý deň, mám pre Vás voľný termín. Rád zväčšním Váš veľký deň. Viac info posielam do správy.

• Zdravím Vás,ak je to ešte aktuálne...rád Vám ponúknem naše služby zohranej dvojice od ZA, viaceré výhodné balíčky 😉 za dopyt na webe

• Dobrý deň prajem,
    Ak ste ešte nenašli fotografa, kľudne ma kontaktujte 🙂
    Rád sa dozviem o podrobnostiach svadby a predstave.
    Cenu dohodneme 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    0903 591 415
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Roman Budai
    Celé Slovensko
    Svadobný fotograf
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov