Fotograf - 1.5.2021 - východ SVK

10. jún 202015

Ahojte, hľadám fotografa na svadbu, ktorý ma voľný termín na 1.5.2021. Najlepšie niekoho z východného SVK. Prípadne niekoho, kto nemá problém pricestovať. Ďakujem 🙂

• Termin mam sice obsadeny ale mozem vam ponuknut fotenie umeleckych foto v iny den ako svadobny ak by ste mali zaujem.
    Pricestovat viem kamkolvek

• ahoj. my budeme mat Palka Deleja, on je z Presova 🙂
    este som aj zvazovala Mareka Zelinu. skus pozriet 🙂

• 😉

• Sponzor fóra
  • @17kris  termín zatiaľ ešte voľný. Nech sa páči, nahliadnite na môj web a ak sa vám zapáči moja tvorba – zachytenie svadobného príbehu, neváhajte ma kontaktovať a možno o nejaký čas zachytiím na fotkách práve ten VÁŠ SVADOBNÝ PRÍBEH 🙂

Želám všetko dobré & be happy 🙂
    Kajo

• Dobrý deň prajem, Váš termín mám zatiaľ voľný môžete si pozrieť aj moju tvorbu tu na mojom profile, alebo viac nájdete na fb stránke Michelle D. Photography. Nemám problém pricestovať. 🙂 😉

• Dobrý deň, som z Košíc a Váš termín mám voľný. Pozrite si prosím moju prácu a balíčky fotenia na mojom webe. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Prajem pekný deň. Matúš

• Zdravim,, tento termín mám voľný. Pokiaľ Vás moja práca záujme, rád poskytnem viac info, S pozdravom

• dobrý deň ak by ste mali záujme termín svadby máme ešte voľný ponúkame aj foto-kútik aj krátke svadobné video

• Príjemný dobrý deň ... termín mám zatiaľ voľný ... posielam ponuku do internej pošty 😉

• Odporucam pozriet na FB Zumzum Photography, mame s nimi velmi uzasnu skusenost a fotky su nadherne, taktiez Nikoleta Mackovjak, lavju.ooo alebo Martina Vargova

• Skúste si pozrieť viac z mojej práce, ak Vás zaujme rád doplním bližšie info.

• Neviem, či ma voľný termín, ale skús pozrieť Stefan Bickos Photography. Z osobnej skúsenosti môzem len a len odporucit 🙂

• Navštívte môj web 🙂

• Dobrý večer, Váš termín mám voľný. Ak Vás moja tvorba zaujala, nevahájte ma kontaktovať.

Krásny večer prajem

• Termín u nás aktuálny. Budeme radi ak si pozriete našu tvorbu.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    0903 591 415
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov