Fotograf 3.6. 2017 Zilina

2. máj 20179

Hľadam fotografa na svadbu 3.6.2017 v okoli Ziliny

• Pozrite si dôkladne celé svadby fotografov, nie iba verejne vystavované pozlátko, ktoré v niektorých prípadoch nevzniklo na reálnej svadbe, ale na workshope.

• Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...

• Dobrý deň váš termín máme ešte voľný ak by ste mali záujem sme tu pre vás počas marca máme aj zľavy na svadobné balíčky

• Sponzor fóra
  • S potešením Vám chcem ponúknuť svoj pohľad na Váš príbeh. Prosím neváhajte ma kontaktovať v prípade akýchkoľvek otázok. Malá ukážka mojej práce:

• @evuch  Skúste si pozrieť aj moju prácu, ak Vás zaujme rád doplním bližšie info.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @evuch  termin dostupny pre foto aj video 😉

• @evuch  viac fotografii nájdete na mojom profile alebo webovej stránke... Ak by ste mali záujem alebo nejaké otázky stačí mi napísať správu.

• @photostancik  presne tak.suhlasim s vami.niektore fotky tu prezentovane su sice krasne ale umele.ako z casopisu.bez emocie..o com su?podla mna krasna fotka vonia emociou danej chvile..a to nedokaze upravit ziadny photoshop

• Dobrý deň,
    ponúkam Vám naše foto a video služby.
    V prípade, že máte nejaké otázky odpoviem Vám prostredníctvom IP alebo emailu. 🙂
    Ďakujem
    S pozdravom

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov