Fotograf a DJ - 7.4.2020 Bánovce nad Bebravou

Ahojte. Planujeme svadbu 4.7.2020 a chcela by som poradit nejakeho fotografa a DJ z okolia Banoviec. Viete o niekom? DJ by mal byt skor taky konferencier a viest svadbu. Nechceme tie klasicke svadobne hry. Mozno nieco by sa dalo ale samozrejme po konzultácii. Do sa tyka DJ tak chceme aby hral aj nas vyber napr.po polnoci. Prosim o pomoc dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobrý deň, Váš termín máme ešte voľný, v prípade záujmu nahliadnite na náš web 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@lia_sova Dobrý deň, skúste si pozrieť aj moju prácu. Termín mi ostal voľný. Ak máte nejaké otázky rád na ne odpoviem.
Odpovedať
Profilova fotka
;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lia_sova Dobry den, som fotograf z okolia Bánoviec a termin mam volny. Pozrite aj moje svadobné fotografie, viac info na webe alebo osobne
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý deň termín svadby máme ešte voľný ka by ste mali záujem sme z PD a PE poznáme veľmi dobre okolie máme k dispozícií aj fotokútik a ponúkame aj krátke video
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň. Mrknite aj našu tvorbu
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím, termín mám zatiaľ voľný, viac fotiek nájdete na mojom profile :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lia_sova Pekný deň prajem, tento termín mám voľný. Pokiaľ Vás moja práca zaujme, rád poskytnem foto služby. S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Nahliadnite na môj web pre všetky info :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem Váš termín mám zatiaľ voľný. Môžete si pozrieť aj moju tvorbu tu na mojom profile, alebo viac nájdete na fb stránke Michelle D. Photography. Pri rýchlom zabookovaní termínu možná zľava na celodenné fotenie svadby. :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?