Hľadám fotografa na 10.5 2014 z okresu Skalica

Profilova fotka
Hľadáme šikovného a spoľahlivého človeka, ktorý zachyti náš najkrajší deň. Ak sa taky niekto najde poslite mi ponuku s cenníkom
Odpovedať
Profilova fotka
@mihaila66 Dobrý deň. Spoľahlivý som a šikovný asi tiež, takže ponuku posielam. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Našou hlavnou oblasťou je svadobná fotografia, v ktorej sme za netradičné miesta na fotenie a za bláznivé nápady. Pozrite si naše fotogalérie a ak sa Vám bude páčiť naša práca a budete mať záujem o naše služby, tak nám napíšte alebo zavolajte a my Vám vypracujeme cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím, cenovú ponuku som Vám už poslala :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ak hľadáte šikovnosť a spoľahlivosť to je aj u nás prioritou. A spokojnosť s našou prácou na najkrajšom dny života.Môžme zaslať ponuku?
Odpovedať
Profilova fotka
Rad vam ponuknem moje sluzby pozrite profil.
Odpovedať
Profilova fotka
@mihaila66 pozrite aj moje svadobné fotografie :-) cennik je na mojej webstranke
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby aj v tejto lokalite. Neváhajte si pozrieť ponuku na mojej stranke. Príjemný deň prajem, Luboš.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme mali kamošku z Holíča. Nevenuje sa tomu profesionálne, ale je veľmi šikovná a baví ju to. Ak chceš, pozri si moje svadobné fotky
Odpovedať
Profilova fotka
Našou hlavnou oblasťou je svadobná fotografia, v ktorej sme za netradičné miesta na fotenie a za bláznivé nápady. Pozrite si naše fotogalérie a ak sa Vám bude páčiť naša práca a budete mať záujem o naše služby, tak nám napíšte alebo zavolajte a my Vám vypracujeme cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.
Odpovedať
Profilova fotka
V prípade, že Vás moje portfólio zaujalo, neváhajte ma kontaktovať. Rád poskytnem bližšie informácie. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, rada Vám ponúknem naše foto a video služby. V prípade záujmu Vám rada odpoviem na Vaše otázky na emaily. S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dobrý deň, radi by sme Vám ponúkli naše služby. Sme dvaja vyštudovaní profesionálni fotografi- manželia, ktorí ponúkajú originalitu a štýl do vašich svadobných fotiek. Pre viac info navštívte našu stránku, dopravu máme v rámci Slovenska zdarma. :)
Odpovedať
prosím Vás nemáta niekto kontakt na pána Gučka zo Skalice?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň, Rád by som Vám ponúkol novinku na slovenskom trhu v oblasti fotenia svadieb FunFace fotobox. Ide o jedinečne zariadenie vhodné na každú svadbu, párty, oslavu, či firemný večierok. Zábava, fotenie, posielanie foto ONLINE, ako aj tlačenie fotiek, to všetko FunFace fotobox hravo zvládne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?