Hľadám fotografa na 10.5 2014 z okresu Skalica

27. apr 2014150

Hľadáme šikovného a spoľahlivého človeka, ktorý zachyti náš najkrajší deň. Ak sa taky niekto najde poslite mi ponuku s cenníkom

• @mihaila66  Dobrý deň. Spoľahlivý som a šikovný asi tiež, takže ponuku posielam. 🙂

• Našou hlavnou oblasťou je svadobná fotografia, v ktorej sme za netradičné miesta na fotenie a za bláznivé nápady.
    Pozrite si naše fotogalérie a ak sa Vám bude páčiť naša práca a budete mať záujem o naše služby, tak nám napíšte alebo zavolajte a my Vám vypracujeme cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.

• Zdravím, cenovú ponuku som Vám už poslala 🙂

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň. Ak hľadáte šikovnosť a spoľahlivosť to je aj u nás prioritou. A spokojnosť s našou prácou na najkrajšom dny života.Môžme zaslať ponuku?

• Rad vam ponuknem moje sluzby pozrite profil.

• @mihaila66  pozrite aj moje svadobné fotografie 🙂 cennik je na mojej webstranke

• Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby aj v tejto lokalite. Neváhajte si pozrieť ponuku na mojej stranke.
    Príjemný deň prajem, Luboš.

• Ahoj, my sme mali kamošku z Holíča. Nevenuje sa tomu profesionálne, ale je veľmi šikovná a baví ju to. Ak chceš, pozri si moje svadobné fotky

• Našou hlavnou oblasťou je svadobná fotografia, v ktorej sme za netradičné miesta na fotenie a za bláznivé nápady.
    Pozrite si naše fotogalérie a ak sa Vám bude páčiť naša práca a budete mať záujem o naše služby, tak nám napíšte alebo zavolajte a my Vám vypracujeme cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.

• V prípade, že Vás moje portfólio zaujalo, neváhajte ma kontaktovať.
    Rád poskytnem bližšie informácie. 🙂

• Dobrý večer,
    rada Vám ponúknem naše foto a video služby. V prípade záujmu Vám rada odpoviem na Vaše otázky na emaily.
    S pozdravom

• Ponúkam vám moje služby a budem rád ak si prezriete na mojom webe moju tvorbu 🙂

Prajem krásny deň!

• Dobrý deň,
    radi by sme Vám ponúkli naše služby. Sme dvaja vyštudovaní profesionálni fotografi- manželia, ktorí ponúkajú originalitu a štýl do vašich svadobných fotiek. Pre viac info navštívte našu stránku, dopravu máme v rámci Slovenska zdarma. 🙂

• prosím Vás nemáta niekto kontakt na pána Gučka zo Skalice?

• Dobrý deň, Rád by som Vám ponúkol novinku na slovenskom trhu v oblasti fotenia svadieb FunFace fotobox. Ide o jedinečne zariadenie vhodné na každú svadbu, párty, oslavu, či firemný večierok. Zábava, fotenie, posielanie foto ONLINE, ako aj tlačenie fotiek, to všetko FunFace fotobox hravo zvládne.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

IKO foto
    Trnava
    Fotograf "na voľnej nohe" prístupný všetkým bláznivým nápadom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov