Hľadám fotografa na 12.9.2015 v Martine

22. aug 20156

Ahojte,

neviete mi poradiť kvalitného fotografa, ktorý by mal voľný termín 12.9.2015. Svadba bude v Martine.
Nechcem žiadne vyumelkované fotky. Je pre nás dôležité, aby vedel zachytiť náladu a zábavu 🙂

Som už trošku zúfalá, lebo je to dosť na poslednú chvíľu a všetci tí, ktorí sa nám páčili sú obsadení.

Vopred ďakujem za akékoľvek referencie 😉

Veronika

• Dobrý deň @veronika0402 , termín máme ešte voľný, ponúkam Vám naše služby, veľmi rady nafotíme vašu svadbu. Skúste pozrieť naše práce, ak sa Vám páčia napíšte nám do IP pre bližšie info 🙂

• Neviete si vybrať svadobného fotografa?
    Vyskúšajte RBG STYLE a máte postarané nielen o fotografa ale aj o vizážistku, ktorá sa venuje aj modelovaniu nechtov, 3D-6D mihalniciam. S týmto tímom profesionálov máte postarané o viac problémov. Snažia sa zachytiť prirodzenú krásu než umelú dokonalosť. Preferujú skôr zachytenie atmosféry , aby ste mali na čo po rokoch spomínať.
    Zažite ich aj na Vašej svadbe hocikde na Slovensku.

• @veronika0402  
    Showcheeks Photography môžem doporučiť 🙂

• Sponzor fóra
  • @veronika0402  
    Ďakujem za všetky odporúčania, už sme našli a zajednali 😉

• Dobrý deň,
    v prípade záujmu sa mi prosím ozvite nakoľko Váš termín ešte máme voľný. 🙂
    S pricestovaním nemáme problém.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Dobrý deň,

ak sa Vám moja práca páči a radi by ste využili moju kreativitu, môžete ma kontaktovať, aj cez môj web ktorý mám v profile, kde môžete toho vidieť viac. Termín mám voľný.
    Ďakujem a pekný deň prajem

Miro

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Pôsobím v Bratislave a okolí a rada pricestujem vrámci Slovenska.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov