Hladam fotografa na svadbu 22.8.2015 v Bratislave

23. máj 201511

ahojte, hladam si fotografa na svoju svadbu,nic velke ale urcite pekne na den 22.8.2015 v Bratislave,no fotenie by sme asi radi mali na zamku a v zaharadach Schlosshofu. Najde sa tu spravny fotograf pre nas,ktory by mal este volny termin?
Alebo mi prosim poradte niekoho mileho s citom pre detail a schopnostou zachytit pocity kedze svadba presne o tom je....dakujem katka

• @kattyy3  
    Dobrý večer, pozrite si moje portfólio aj web stránky. Keď Vás moja tvorba zaujme, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie a rád Vám odpoviem na otázky. Martin

• Dobrý večer, tento termín mám stále voľný! 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Sponzor fóra
  • @kattyy3  Pekný deň prajem. Pozrite si aj moje svadobné fotografie 🙂

• Svadba s RBG STYLE
    Hľadáte svadobného fotografa, vizážistku, stylistku všetko v jednom ?
    Vsaďte na RBG STYLE tím profesionálov. Špecializujú sa od zachytenia atmosféry, svietenia, kompozície, vizáže, modelovaniu nechtov, 3D-6D mihalniciam až po výsledný efekt PERFEKTNÉ FOTKY z vášho jedinečného svadobného dňa.
    Tento RBG STYLE tím je flexibilný , príde za Vami hoci aj na kraj sveta . Hlavnou prioritou tohto tímu je spokojnosť zákazníkov.

• @kattyy3  Ahoj, aj u mňa voľno 🙂 Skús pozrieť moje portfólio na webe, možno sa zapáči 🙂

• No hlavne ani neuvazujte nad fotografkou Lenka Kosicka. Maximalne sme na nu nahnevani, absolutne neprofesionalna fotografka, dnes sme po 7 mesiacoch dostali fotky s albumom nad ktorym sa nam pozastavil rozum, totalne obycajny a skaredy. Komunikacia s nou je nulova, riesi si svoje sukromne problemy namiesto prace. Dva mesiace nam nedvihala telefony, ani neodpovedala na sms ani maily. Prachy zobrala a tym to pre nu haslo.
    Tuto pani fotografku neodporucam ani svojmu nepriatelovi!!!! Fotografku KOSICKU nikdy viac!!!!!!

• @zuzanabn  to mi je luto ale dakujem za radu

• Ahoj, pozri aj u mna, stranku mam v profile 😉 V Schlosshofe sme fotili teraz vo februari a ideme aj zajtra 😉

• Dobrý deň,
    veľmi rada Vám ponúknem naše služby. 🙂
    Ak by ste mali záujem rada Vám odpoviem na Vaše otázky. 🙂
    Ďakujem
    S pozdravom

• FotoStar je zábavná fotokabínka, s ktorou sa na žiadnej svadbe rozhodne nudiť nebudete !

Výsledkom sú fotky (vzorky) v prílohe, ktoré môžete ponechať svadobčanom, alebo aj nalepiť do knihy hostí , nakoľko sa fotky ihneď vytláčajú z fotoautomatu 🙂

Pre viac info nás neváhajte kontaktovať 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Pôsobím v Bratislave a okolí a rada pricestujem vrámci Slovenska.
    0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov