Hľadáme fotografa a kameramana na 10.10.2015 Bardejov

mirka_vivka
Autor diskusie
30.12.2014
Hľadáme fotografa a kameramana na 10.10.2015 Bardejov
Odpovedať
Zoradiť podľa:
Profilova fotka
vlnkafoto
PRO
30.12.2014
Dobrý deň, som svadobná fotografka z Košíc a Váš termín mám zatiaľ voľný. Do Bardejova nie je problém prísť. Portrétne svadobné fotenie môžete mať v cene už od 250,- Eur. Ukážky mojej práce nájdete v mojom profile a na mojej web-stránke. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.
Odpovedať
Profilova fotka
fotografovanieeu
PRO
01.01.2015

Odpovedať
Profilova fotka
z10
01.01.2015
Ahoj, krasne fotky foti Miso Zborovjan, je priamo z BJ a je aj cenovo dostupny :) http://zbojnik.tumblr.com/
Odpovedať
Profilova fotka
sokiphoto
PRO
01.01.2015
Dobrý deň. Ponúkam Vám moje služby. V prípade, že Vás moje portfólio a ceny zaujali, neváhajte ma kontaktovať.Rád poskytnem bližšie informácie. S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
jilekproduction
PRO
02.01.2015
Sme tu pre Vás! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
michalmajcher
PRO
02.01.2015
Odpurúčam skvělého fotografa s ľudským prístupom Vladimiír Droblienka ktorýž je priamo z vašeho mesta .. ps: kvalitná práca.
Odpovedať
Profilova fotka
jansencakphoto
PRO
02.01.2015
@mirka_vivka Dobrý deň milá nevesta, Váš termín mám zatiaľ voľný, viac info na mojom profile, popr. webovej prezentácii. Pri rezervácii do konca januára ponúkam 10% zľavu na celodenné fotenie. Prajem príjemné prípravy. S pozdravom, Ján Senčák
Odpovedať
Profilova fotka
flashphoto
PRO
02.01.2015
Dobry den, termin mam volny poslal som Vam IP. Ponukam Vam baliky akompletne aj s fotoknihami.
Odpovedať
Profilova fotka
martinko999_2
PRO
02.01.2015
Ponúkam Vám naše foto+video služby
Odpovedať
Profilova fotka
woowproduction
PRO
03.01.2015
dobry den, venujte na svoj pohlad na nasu pracu na webe, az bude pacit, ozvite sa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
simonross
PRO
03.01.2015
Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...
Odpovedať
Profilova fotka
jarosimcek
PRO
04.01.2015
Dobrý deň môžete si pozrieť aj moju tvorbu pre vážny záujem ma môžete kontaktovať
Odpovedať
Profilova fotka
mkstudio
PRO
05.01.2015
Dobrý deň, ponúkame Vám kompletné služby skúseného tímu kameramana a fotografa z jedného štúdia. Ponuku posielam do IP. S pozdravom Martin Kavecký
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?