Nájdem fotografa a kameramana do 400 eur?

6. mar 2013740
  • @golianka  preboha, co tu ty riesis mojho zamestnavatela????? odkaz pre teba to nebol, tak prosim neries taketo veci. Neviem ci nerozumies srande a podpychovaniu ked takto reagujes.

• @drobcek0909  hovori sa tomu nazorny priklad. a reagujem preto, lebo nechapem, ze ludia nechcu podporit sluzbu(podnikatela) s ktorou su spokojni. Ved ked som s niekym spokojna, chcem ho podporit, aby neskrachoval, aby mohol sluzbu poskytovat dalej, aby sa mohol zlepsovat, aby boli sluzby kvalitne. (ved ten co tu sluzbu vykonava s tym ma spojene naklady). potom sa teda necudjme, ze existuju zamestnania, ktore nie su ohodnotene. ved kazdy nech pracuje z lasky a pre radost

• Sponzor fóra
  • @drobcek0909  😃 pocuj, ked uz si zrusila svadbu, nedas aj vypoved v praci??? pretoze po tejto konverzacii ti pravdepodobne znizia plat.... 😃

• @golianka  ale ked podporim vsetkych, tak ako by chceli, tak skrachujem ja...... 😃

• @j_ank_a  asi mas pravdu , lebo ked nedam vypoved, tak znicim nejakeho podnikatela

• @drobcek0909  😃 tato tema stratila tusim svoj vyznam.... uz tu asi nenajdem co hladam... 😃 ludia sa tu len hadaju a kazia mi naladu.... asi zalozim taku istu temu.... ale dam ze hladam foto+kamera minimalne za 1000 euro.... 😃

• aspon sme pokecali 😃 a ja som si nasla nove kamosky, co mi praju same dobre veci 😃 , ale ked chces, dohodim ti svojho kameramana aj s fotografom, len od neho prosim neziadaj zlavu 😃

• @drobcek0909  prepac ale este zareagujem...tiez som nechcel nikomu zle poradit...vzdy len hovorim ze nie vzdy clovek moze ocakavat za malu sumu oboje aj kameru aj foto v spickovej kvalite...Mna caka moja svadba buduci rok a ako chodim po svadbach, rozpravam sa s ludmi som ppovedal kameramana neriesime...Nechcem teraz nejak degradovat kameramanov je to len moj nazor. Bol som na svadbach kde boli kameramani fest dobri...no ja som fotograf a pre mna ma fotografia vacsiu cenu...preto som si objednal fotografa za ktoreho poznam a cenovo to tiez nieje lacne...cele toto diskutovanie nieje o tom aby sa vam nevestam nejaky profik napchal na svadbu a zhrabol od vas peniaze, ide o to vam len poradit kedze vy sa v tejto sfere nepohybujete. Napr teraz v january som bol fotit svadbu kde tiez nemali kameramana,DJ bol z rodiny a hral zadarmo, vyzdoba bola pekna ale nie honosna atd...Kazdy si objedna to na co ma a v konecnom dosledku je dolezite ze su tam ludia ktorych mate radi...no je rozdiel ak sa pozerate na foto alebo video robene nekvalitne a kvalitne.Technika urobi vela...pokial viem profi kamera stoji cca tolko co nove auto nizsej triedy a s fotakom to je velice podobne...preto su ceny ake su. Ja som tu novy a nemam zaujem sa tu niekomu pchat do zadku aby si ma objednal...ludia ma kontaktuju sami a nie z tohoto portalu. Registroval som sa sem preto aby som trosku rozsiril posobnost na nete a hlavne preto aby som poradil a pripadne ponukol nevestam svoje sluzby v pripade ak by hladali fotografa na svoj termin....dufam ze kazdy kto tu nieco hlada najde a bude spoojny...Ja sa drzim mojho hesla najlepsia reklama je spokojny zakaznik...Prajem teda kazdej neveste nech si najde toho svojho profika a aby s nim bola spokojna...

• @tommyfoto  toto je rec profika.... 😃 vsetko odpustene...niektore sme proste alergicke na to, ked tu niekto mudruje, vobec to v nasich ociach nevizera ako rada, ale ako vtieranie a nepravom odsudzovanie lacnejsich fotografov a kameramanov...
    inak, jednemu kamaratovi si robil foto, tak sa idem s nim spojit, ze ako sa mu fotilo...mozno, keby mas cenu nasmu rozpoctu pribliznu, este si ta objedname nakonec...... 😃 (ale len mozno 😛 )

• @tommyfoto  tym padom si rozumieme 😃

• @drobcek0909  no ake je to jednoduche.... tokro kriku pre nic, ani nemuselo byt.. 😃

• ozvala si sa tym mojim co som ti dala kontakt?

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @monulka1982  ahoj, mozes mi prosim napisat meno toho manzelskeho paru. vopred dakujem

• Sponzor fóra
  • @j_ank_a   Ja by som do toho išla..nafotím celú svadbu za cenu 250 € iba foto! Ak by si mala záujem pošlem link na stránku, v cene ponúkam aj vytvorenie web prezentácie na dobu neurčitú so všetkými upravenými fotografiami.

• @hoplazlava  no, ja som mala skor na mysli 200 foto, 200 video...ale dakujem

• @j_ank_  fotenie je možné aj vyhrať..info v profile

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov