Nájdeme fotografa na 8.8.2014 do Veľkej Paky?

9. jan 20148

Hľadám fotografa, ktorý vie fotografiám vdýchnuť dušu. 🙂 Vopred ďakujem za ponuky.

• Našou hlavnou oblasťou je svadobná fotografia, v ktorej sme za netradičné miesta na fotenie a za bláznivé nápady.
    Pozrite si naše fotogalérie a ak sa Vám bude páčiť naša práca a budete mať záujem o naše služby, tak nám napíšte alebo zavolajte a my Vám vypracujeme cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.

• V prípade, že Vás moje portfólio zaujalo, neváhajte ma kontaktovať.
    Rád poskytnem bližšie informácie.

• Dobrý deň, pokiaľ ide o termín 8.8.2014 (piatok) tak som Vám k dispozícii. Veľmi rád pre Vás nafotím Vašu svadbu. Nie som priamo z Vášho kraja, ale nie je problém vycestovať kamkoľvek. Prosím pozrite si môj profil. Pokiaľ Vás moja ponuka zaujala môžete ma kontaktovať.

• Sponzor fóra
  • termin mam volny, v pripade zaujmu ma prosim kontaktujte - najlepsie mailom, ktory najdete aj na mojom webe 😉

• Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby aj v tejto lokalite. Neváhajte si pozrieť ponuku na mojej stranke.
    Príjemný deň prajem, Luboš.

• Dobrý večer,
    rada Vám ponúknem naše foto a video služby. V prípade Vášho záujmu nemáme problém za Vami pricestovať 🙂
    Spolupracujeme aj s viacerými ľuďmi.
    S pozdravom
    Lucia

• @renatka_b  pozrite si aj moje svadobné fotografie 🙂

• Dobrý deň, Váš termín mám zatiaľ voľný a ponuku Vám posielam do IP 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov