Ahojte babulky :-) budúci nevestičky 8-) no aj tie čo už máte potom.
Chcela by som sa spýtať či náhodou niektorá nepoznáte dobrého fotografa aj kameramana z Levíc alebo okolia
kto potrebuje fotografa, tak mam kamosa ktory velmi pekne foti, myslim, ze za 200€ celu svadbu komplet, jedine, ze ak je mimo BA tak treba preplatit aj cestu, ale vzdy si myslim, ze je to ok suma. my sme za nasu svadbu dali na foto necelych 500€. jeho sme brat nemohli, bol host :) ak chce niekto kontakt rada poskytnem
Len strucne k menu DJ Brano Halama (levice), mily, super hudba, fakt hra vsetko, ale davajte pozor aby sa velmi neopil, na kamoskynej svadbe sa s nim po polnoci nedalo, triasla sa cela sala, osobne by som notorickym DJ nedavala ani alkohol, oni su v praci nie v krcme ;-) , bolo to fakt smutne.Tesim sa, ze mate s nim aj lespie skusenosti :-) .
My budeme mat Rastia Brezinu z Tekova, je to mlady chalan a robi to fakt pekne/moderne, berie okolo 200-250E, co je za 2 kvalitne DVD na dnes fakt nie vela.
My budeme mat Petra Ližicu , peli video. Má na svojej stránke super ukážky a robí to aj na DVD a aj na BluRay. Naisť sa dá cez google. Ale toho R.Brezinu som nevedela naisť
No my mame az 4/2013, ale uz teraz chcem zajednat salu. Zistila som totiz ze v LV nemame az tak navyber. Chceme mat 70-80 hosti a najradsej vsetko v 1 miestnosti a takych sal v LV nie je az tak vela.
bobolienka@j_cucu dakujem, a nemas na neho nejaky kontakt? popripade stranku,kde by som si mohla pozriet jeho pracu? nas bude fotit Dada Vecanova, fotila moju kamosku, mali velmi pekne fotky :-)
Pochádzam s Partizánskeho a ak by ste mali záujem, fotografiu som študovala venujem sa jej roky a tiež už bolo mnoho párov spokojných rýchle dodanie príjemná cena mnoho rekvizít a nápadov po ruke asistentka všetko pre váš výnimočný deň príjemné plánovanie svadby
Dobrý deň sme síce z Nitry, ale Vaša lokalita nie je ďaleko, takže vieme prísť :-) Ponúkame svadobné fotenie a termíny máme voľné. Fotíme živé fotky, na spôsob príbehu, fotíme dvaja v kombinácii reportáž+umelecké foto a býva s nami počas fotenia celkom sranda. Ponuku máme tu v profile na http://www.mojasvadba.sk/katalog/firm... a momentálne ponúkame aj rôzne akcie a zľavy. V prípade, že sa Vám bude naša tvorba ľúbiť, neváhajte nás kontaktovať a fotografa budete mať tým pádom vybaveného :-)
Mile zatial slecny.... :) rad Vam ponuknem nase fotosluzby v Leviciach. Ak chcete zazit vela zabavy pri foteni dajte nam vediet... o vsetko sa postarame....