Zháňam fotografa na svadbu, 1.5.2020, Nitra

4. mar 201918

Dobrý deň,

neviem, či to nie je úplne skoro, ale bojím sa, že dobrí fotografi už budú mať tento termín obsadený. Hľadáme fotografa na našu svadbu v Nitre dňa 1.5.2020 (je to piatok, ale zas je sviatok..). Chceli by sme fotenie celodenné a fotografa takého, čo úplne vystihne emócie celého dňa. Nájdeme tu takého? 🙂

• @lasana  😉 dobry den, u mna volne

• @lasana  Dobrý deň Vám želám, som z Nitry a tento termín mám zatiaľ voľný 🙂 Nahlidnite na môj web. Ak sa Vám zapáči moja tvorba, neváhajte ma kontaktovať 🙂

• Dobry den, termin mam volny, mozete ma kontaktova

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň, Váš termín mám zatiaľ voľný. V prípade záujmu o viac info ma prosím kontaktujte).

• @lasana  Termín mám voľný, všetky informácie na webovej stránke.

• @lasana  Dobrý deň prajem. Pozrite si moju web alebo fb stránku. Ak vás zaujme moja foto tvorba, neváhajte ma kontaktovať 🙂

• Dobry den, dajte si namahu a google Vam najde koho hladate 🙂 Na MS je to o cene nie o kvalite 😞
    Prajem prijemne svadobne planovanie. Marek

• Dobý večer, skúste pozrieť moju prácu tu
    Viac z moje práce nájdete u mňa na webe. Ak by ste mali záujem o moje služby, kľudne píšte.

• @lasana   Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje profesionálne fotografické služby. Moju najviac aktuálnu tvorbu nájdete na web stránke v časti svadobné príbehy. Pozrite si aj referencie na moju tvorbu. Keď budete mať akékoľvek otázky, veľmi rád Vám odpoviem. Prajem Vám príjemný zvyšok dňa, Martin

• Dobry vecer. Budem rad ak nahliadnete do mojho portfolia. V pripade zaujmu poslem cenovu ponuku 🙂

• Pekný deň, skúste pozriet moje prace 🙂
    Vás termin mam zatial volny

• @lasana  termin mam volny, v Nitre casto fotievam, viac info na webe

• @lasana  nahliadnite prosim na moj web 🙂

• Dobrý deň, spoločnosti Daria Tesar photography záleží na Vašej spokojnosti. Cenu Vám ušijeme na mieru.

Sme profesionálny tím s 15-násť ročnými skúsenosťami.
    V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať mailom, radi Vám odpovieme.

Naše portfólio nájdete na webe.
    S prianím pekného dňa
    Daria Tesar photography

• @miqocash  ta cb foto s nevestou je svetova!

• Sponzor fóra
  • Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @lasana  Dobrý deň, Váš termín mám voľný. Prosím nazrite do môjho portfólia. V prípade záujmu posielam cenník.

• ak by sa vám naša tvorba páčila sme tu pre vás termín svadby máme ešte voľný

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    0903 591 415
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov