caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
ja som taka stastna, ze som sa do tych siat vobec dostala :-) Z toho som mala najvacsi strach :-| Ale som na seba hrda :-) A zistila som ze som z konf.velkosti skoro 46 presla az k 38,40 :-D :-D :-D :-D :-D :-D Joooooj, to je super a do septembra to bude este hadam lepsie :-D
tak to mate dobre rozdelené u nás to je kalsika ja lietam po nákupoch a on samozrejme so mnou ale neruvje ho ked si niečo obzerám hodinu :-D
prosste neviem s kým iným by som šla nahodou mi hned povie narovinu a chcem sa mu páčiť tak pre mna je jeho názor dôležitý samozrejme musia sa páčiť aj mne ;-)
afra
držíš dietu? tak z konfekčnej 46 si teda dobre skosila velkosti tak to gratulujem
tak vidíš vošla si do šiat a bola si v nich pekna ;-)
ja som sa tiež bála ale nakoniec mi boli velké takže teraz sa bojím zase toho aby mi aj nejaké sedeli :-)
no ked si kupuje môj drahý tak sa bude obzerať aj hodinu kolko krát ale ked sa ja obzerám tak to sa mu už neche čakať povie no krásne je to krásna si v tom pod ak chceš si to kup a ideme dalej :-D
ja som tiez mala problem s kym ist, v ZA som bola s maminou, to bolo OK a v BA nakoniec s kolegynou co sa tiez bude vydavat...inak som mala tiez tento problem, s kym ist :-.
no teraz v piatok pôjde hadam so mnou mama a sestra a možno kamoška ak sa uvolní a ja mám tiež problém kedy ísť lebo ma nechcu pustiť z práce ale hádam niečo nájdem v piatok a potom sa už len rozhodnúť :-)
a ak nebudú môcť tka pôjde zase môj drahý so mnou sama by som nešla na to nie som ja som taký bojazlivček :-D
ahojte baby..tak vidim,ze ste dostatok toho poskusali..a niektore saty su velmi pekne..
v ziline sa dav sade fotit,az na salon nikol..ale je tam mila predavacka a vacsinou dovoli ;-)
inac..prvykrat som bola skusat s polovickou..a teraz v dec,ked som ich uz zajednavala,tak mi povedal,ze on nechcem vediet,ake budem mat.. :-D no psycho :-D :-D :-D