O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kameraman a fotograf
Zdravím. Zháňam kameramana a fotografa v jednej osobe na svadbu na termín 22.5.2021? Ďakujem. Viac …
modroocko1111
Pred 5 rokmi
3
Svadba turiec a okolie
Ahojte! máte nejaké tipy na miesta kde sa dá spraviť svadba komplexne? t.z. civilný obrad ideálne …
zuzana_jurgova
Pred 5 rokmi
1
Poradte kde kupit modry oblek alebo aspon sako vel 80
Zienky, poradte kde kupit modry detsky oblek vel80 Dakujem
12345nika
Pred 5 rokmi
1
Prispôsobujete výzdobu aktuálnym trendom?
Ahojte, pozeráte pri plánovaní výzdoby na aktuálne trendy a novinky? My sme presunuli svadbu kvôli…
nikiki29
Pred 5 rokmi
5
Cepcenie- cepiec a co dalej?
Ahojte, ako to je, cepiec si zabezpecuje nevesta vsak? Pre muza mam co kupit? Nemam velmi skusenost…
hatsepset
Pred 5 rokmi
3
Venček do vlasov
Ahojte nevesty/manželky, chcela by som sa spýtať na venček do vlasov, zatiaľ som takéto info nikde …
qlarinka
Pred 5 rokmi
2
Fotograf na svadbu 29.8. Košice
Poprosím nejaký tip s kým máte skúsenosti, prípadne sa mi môžte ozvať kto má ešte voľný termín. Ďak…
hudzi
Pred 5 rokmi
7
Svadobná torta Trnava /okolie
Ahojte, viete mi odporučiť cukrárku na trojposchodovú nahú svadobnú tortu za primeranú cenu? Plnky …
tinus16
Pred 5 rokmi
4
sponzor fóra
Fotograf...Marek Lukáč
Ahojte, prosím vás máte niekto skúsenosti s týmto fotografom? Ak áno, boli ste s ním spokojný? Ďaku…
17kris
Pred 5 rokmi
1
Hľadam taketo svadobne saty
Ahojte nevesty, neviete mi poradit, kde by som nasla taketo svadobne saty? Tylova sukna, kt. vsak n…
lusia88
Pred 4 rokmi
16
Nizke svadobne topanky vel.42
Ahojte, svadbicka je o mesiac a pol:slight_smile: a ja nemam este definitivne vybrate ani saty, nie…
11katy11
Pred 5 rokmi
7
Starejší p. Gulis z Topoľčian - skúsenosti
Ahoj pls surne zhanam nejake recenzie na tohto starejsieho za posledne roky,nasla som len velmi sta…
11katy11
Pred 5 rokmi
1
Hľadám moderátora/DJ na menšiu svadbu 12.9.2020 v Spišskej n/Vsi
Hľadám moderátora/DJ na menšiu svadbu cca.25 ľudí na 12.9.2020 v Spišskej n/Vsi. Svadobná hostina b…
bambulka2019
Pred 5 rokmi
2
Začiatok roznášania oznámení
Ahojte, prosím Vás moja otázka smeruje na tie čo už majú svadbu za sebou. Aký čas do predu ste rozn…
sia541
Pred 5 rokmi
6
Fotenie BB v interiéri
Čaute baby,chcela by som Vás poprosiť či mi viete odporučiť nejaké miesto v okolí BB kde by bolo mo…
paulazabkova
Pred 5 rokmi
1
Ako pribrať?
Ahojte, prosím vás poraďte ako pribrať na váhe. Viem, že sú tu nevesty, ktoré sa skôr snažia schudn…
chelsey987
Pred 5 rokmi
1
Kúpim dlhé biele obtiahnuté šaty bez čipky
Prosím ponúknite ak niekto má na predaj -dlhé -biele, prípadne ivory -bez čipky -obtiahnuté -vel…
maj89
Pred 5 rokmi
1
Svadobná výzdoba - Chata Zoška Modra
Ahojte, nerobili už niekto náhodou svadobnú výzdobu na Chate Zoška v Modre? Ak áno a máte foto, o…
veselie
Pred 5 rokmi
2
Starejši ktorý rozpráva po slovensky a ruský?
Dobrý deň prajem 💕 Vedeli by ste mi odporučiť starejšeho ktorý rozpráva po slovensky a ruský? Máme…
anna_kotova
Pred 5 rokmi
1
Na akú hodinu pozvať večerných hostí?
Ahojte dievčatá. Na akú hodinu pozývate večerných hostí? U nás sa to vraví aj že popolnoční hostia,…
monickqa777
Pred 5 rokmi
5
Menovky na predaj
Ahojte prosím Vás nemá niekto na predaj takéto perleťové menovky alebo niečo podobné cca 70 kusov ?…
natt750
Pred 5 rokmi
2
DJ na poslednu chvilu 8.august :D
Zdravim nahodou nema niekto volny termin na 8.8.2020?okres namestovo, jedna sa o malu svadbu cca 30…
robot_chobot
Pred 5 rokmi
1
VyPi zona
Ahojte. Nema prosim vas niektora template /sablonu/ na napis Free VyPi zona? Myslim, ten styl ciern…
12345nika
Pred 5 rokmi
1
Hladam moderatora a DJ na svadbu 14.9
ahojte, hladam DJ a moderatora na svadbu 14.9. Obrad aj hostina sa budu konat na jednom mieste, hud…
fsenky
Pred 5 rokmi
7
Svadobný malé-up
Ahojte dievčatá , chcela by som sa spýtať keď sa dám maľovať v deň svadby ráno o 8 , či makeup vydr…
hudzi
Pred 5 rokmi
6
Tenisky ku kroju na redovu?
Hodia sa podľa vás tenisky ku kroju? Mala takúto kombináciu niektorá z vás?
hannaha040
Pred 5 rokmi
3
Svadba na Chate Zoška v Modre - skúsenosti
Ahojte nevesticky. Chystate niektora alebo ste mali svadobnu hostinu na Chate Zoska v Modre ? Bola …
juliana111
Pred 5 rokmi
1
Svadobne foto a kratke video 26.9.2020
Zhanam dobreho svadobneho fotografa a kratke svad.video(dynamicky zostrih svad.dna) na 26.9.2020 .
jm_photography
Pred 5 rokmi
4
Zmena priezviska
Ahojte mam taku otazku blbu ale ked si zmenim priezvisko tak kurzy a ceritifakty mi normalne platia…
snubenka75
Pred 5 rokmi
9
Víno na svadobnej hostine
Dievčatá idem sa Vás pýtať...ake víno kupujete na svadobnú hostinu?
radka_svanova
Pred 4 rokmi
5
1
2
…
101
102
103
104
105
…