O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Svadba SA,NR,GA
Ahojte, rada by som Vás poprosila o rady pri výbere miesta na svadbu v zimných mesiacoch, približn…
kristina_svadba21
Pred 5 rokmi
3
Odobierka ak nemáte jedného z rodičov
Ahojte, chcela som sa opýtať predovšetkým tých, ktoré už nemajú jedného z rodiča, či boli alebo idú…
merrysa
Pred 5 rokmi
15
Torta Le sucre sweet mamifacture
Mali ste tortu od le sucre sweet manifacture?
michala16
Pred 5 rokmi
1
Zákusky z výroby Karamelka v Čuňove - skúsenosti
Ahojte máte niekto skúsenosti s Karamelkou v Čuňove? Mali ste odtiaľ zákusky alebo tortu? Ja veľmi …
michala16
Pred 5 rokmi
6
Svadobne mediky
Dievcata ahojte, chcem sa spýtať tie z vás, ktoré si vyrabáli svadobný medik samostatne odkial ste …
sandyn
Pred 3 rokmi
12
Farba obrúčok a snubného prsteňa
Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať, či má niektorá z Vás snubný prsteň z bieleho zlata a plánuje obrú…
hannaha040
Pred 5 rokmi
10
Miesto na svadbu 10.10.2020 - Pezinok a okolie
Ahojte, neviete takto na rýchlo vhodne miesto na svadobnú hostinu ? Na poslednú chvíľu nám hotel zr…
lady_ewicka
Pred 4 rokmi
7
Kvety - gypsomilky
Ahojte, plánujem objednať gypsu na svadbu cez kvety.sk. Viete mi poradiť aký druh gypsomilky je naj…
anezka297
Pred 5 rokmi
4
sponzor fóra
Fotograf Piešťany 19.9.2020
Dobrý deň, hľadám fotografa na svadbu 19.9.2020 v Piešťanoch. Jednalo by sa o fotenie portrétov, ob…
cooperphotography
Pred 5 rokmi
5
Hľadám kameramana 19.9.2020
Ahojte, chcem vás poprosiť nájde sa tu voľný kameraman, termín svadby je 19.9.2020/ obrad v Senci a…
viktor_gubka_visuals
Pred 5 rokmi
7
Vyzdoba stropu v sale- poradte
Ahojte mate niektora skusenost s vyzdobou saly kde su taketo staromodne neonky? Viete poradit nieco…
veselie
Pred 5 rokmi
4
Torta bez mliečnych produktov
Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať či sa tu nájde šikovná cukrárka alebo cukrár ktorý by vedeli upi…
michala16
Pred 5 rokmi
4
Svadba vo Fanúšikovi v Dubnici nad Váhom?
Dobrý deň prosím Vás mal niekto svadbu vo Fanúšikovi v Dubnici nad Váhom? Chcem sa spýtať ohľadom …
sooova
Pred 5 rokmi
1
Druhá vlna - sú tu septembrové nevesty?
Zase nás tu strašia sprísnovaním podmienok. Vraj na jeseň to bude najhoršie. Septembrové nevesty, a…
ccathrine
Pred 5 rokmi
17
Kedy kúpiť svadobný oblek?
Dievčatá, potešte ma a povedzte, že aj vaši "mužíčkovia" mali kopu času na výber obleku! Ten môj si…
devanna
Pred 5 rokmi
9
Výzdoba 3.10.2020
Dobrý deň, hľadáme niekoho na svadobnú výzdobu okres Galanta: sála + kostol. Kvety, štóly, svetelná…
luxdecor
Pred 5 rokmi
3
Program na svadbe - tipy na populárne hry
Ahojte dievčatá. Prosím Vás aký je tohto ročný alebo minuloročný trend, čo sa týka programu na sv…
trevorenda
Pred 1 rokom
22
Predmanželská náuka - Bratislava a okolie
Ahojte nevestičky, vedeli by ste mi prosím poradiť, kde v BA a okolí sa dá isť na predmanželskú…
marienka1125
Pred 5 rokmi
7
Výber šiat počas tehotenstva, ak je svadba po pôrode
Čo by ste poradili v mojej situácii? Som momentálne v 4.mesiaci, bruško je už väčšie. Termín pôrodu…
marienka1125
Pred 5 rokmi
5
Dj recenzie
Dobrý deň. Poznáte niekto DJa Milan Kalplík? Ako ste boli spokojné?
veva99
Pred 5 rokmi
1
Oslava na výročie svadby
Chcela by som sa opýtať, aký je váš názor na oslavu 10.výročia svadby v zmysle zopakovania si sľubu…
pivonka17
Pred 5 rokmi
9
Svadobné auto 19.9.2020
Ahojte, kde ste zháňali svadobné auto ?
planica
Pred 5 rokmi
7
Bielenie zubov
Ahojte, dávali ste si alebo si budete dávať pred svadbou bielenie zubov? aký máte na to názor ? je …
vka
Pred 5 rokmi
9
SÚŤAŽ na Instagrame & Facebooku: Vyhraj Svadobný deň(ník) :)
Milé naše nevesty, som rada, že vám dnes môžem predstaviť ďalšiu skvelú súťaž, ktorá je tentokrá…
michaelarecht
Pred 5 rokmi
1
Kúpim popolnočné šaty
ahojte baby, zháňam súrne popolnočné šaty, veľkosť 38, prípadne 36. Ideálne Sabinov, Prešov a okoli…
monicka1209
Pred 4 rokmi
14
Rúška počas obradu
Ahojte, svadbu máme v septembri a čo sa týka hostiny, tam už nejaké obmedzenia neriešim, snáď už ne…
11katy11
Pred 5 rokmi
6
Čokoláda do fontány
Ahojte, viete mi prosím poradiť nejakú čokoládu do fontány, s ktorou máte dobrú skúsenosť? Na inter…
rosiena
Pred 5 rokmi
2
Výzdoba - termín 3.10.2020
Hľadáme niekoho so skúsenosťami na výzdobu sály + kostola. Aby bol zodpovedný, spoľahlivý a lacný. …
luxdecor
Pred 5 rokmi
4
Farebné doplnky pre nevestu
Dobrý deň, žienky :slight_smile: Chcela by som sa opýtať na Váš názor. Myslíte si, že by bolo nevho…
3vittka
Pred 5 rokmi
4
Gélové nechty a svadobná manikúra (Žiar nad Hronom)
Ahoj milé nevesty :slight_smile: Viete mi prosíííím odporúčiť dobrý salón alebo manikérku, ktorá by…
lella21
Pred 5 rokmi
4
1
2
…
102
103
104
105
106
…