O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kameraman na 10. 10.
Dobrý deň, zháňame svadobného kameramana na svadbu 10. 10. 20, ktorá sa bude konať v Kútoch. Chceli…
dkvideo
Pred 5 rokmi
2
Kvetova vyzdoba Topolcany a okolie
Ahojte je tu nevesta ktora riesila vyzdobu zo zivych kvetov a ma skusenosti s nejakou firmou v okol…
11katy11
Pred 5 rokmi
5
Čo si myslíte o tejto podmienke v ponuke od dodávateľa?
Ahojte nevesty (a profesionali) :slight_smile: davame si posielat rozne ponuky od DJov, vyberame a …
realista
Pred 5 rokmi
5
Kvety, kvety....
Ahojte, momentalne sa zamyslam nad kvetinovou vyzdobou. Mam zaujem o zive kvety a viem, ze taka vyz…
xellia
Pred 5 rokmi
15
Kameraman na 10. 10. 20
Dobrý deň, hľadám kameramana na svadbu na Záhorí do 400 €. Chceli by sme celý záznam, resp. čo najd…
vjhstudio1
Pred 5 rokmi
6
Kameraman na 10. 10. 2020
Dobrý deň, hľadám kameramana na svadbu v Kútoch a Skalici do 400 €. Chceli by sme celý záznam, resp…
veronika_hricova
Pred 5 rokmi
1
Fotograf 17.04.2021, Martin a okolie
Ahojte, hľadáme fotografa na termín 17.04.2021, Martin a okolie. Ďakujeme
zlatka286
Pred 5 rokmi
10
DJ, svadba okres Gelnica
Dobrý deň, máme rezervovanú kapelu na svadbu ale po polnoci by sme to radi kombinovali s reprodukov…
stefania_klimova
Pred 5 rokmi
1
sponzor fóra
Svadba Košice okolie (do 30km)
Ahojte, chcel by som sa opýtať či náhodou poznáte miesta na svadbu pri Košiciach, podobné Dargovu -…
marceldj
Pred 5 rokmi
3
Aktuálne nariadenia krízového štábu a vplyv na svadby
Ahojte budúce nevesty. Od rána pátram aké sú aktuálne nariadenia krízového štábu, ale neviem sa dop…
mia015
Pred 5 rokmi
1
2
42
Ktoré šaty radšej?
Ahojte, poprosím vás o úprimnú radu, ktoré šaty by ste mi odporučili? Saténové alebo tylove? Ďakuje…
merrysa
Pred 5 rokmi
17
Amazon
Ahojte prosím vás máte skúsenosť s hudobnou skupinou Amazon? Ďakujem za každú informáciu 🤗
sonicita
Pred 5 rokmi
1
Cepcenie
Ahojte nevestičky, poznáte nejakých folkloristov ktorí by nám na svadbu prišli urobiť čepčenie? Sta…
kika311
Pred 5 rokmi
2
Klub v Bratislave
Ahoj, neviete niekto ktorý klub v Bratislave má nejaký uzavretý salónik alebo možnosť uzavretej spo…
kris_tin257
Pred 5 rokmi
1
Rande fotky k prvému výročiu svadby
Ahojte, hľadám fotografa/fotografku z Bratislavy na nafotenie rande fotiek k prvému výročiu svadby …
ladymaccbeth
Pred 5 rokmi
4
Obradny sprievod na husliach
Ahojte, vedeli by ste mi niekoho odporucit, chcela by som sprievodnu piesen k obradu zahrat na hus…
violettequartet
Pred 5 rokmi
3
Prosím vás kde v okrese TN požičiavajú okrúhle stoly a biele stoličky?
Prosím vás kde v okrese TN požičiavajú okrúhle stoly a biele stoličky? Ďakujem pekne
nikolaap
Pred 5 rokmi
1
Pierka od magaela / sashe.sk
Ahojte, mali ste niektorá pierka od predávajúcej magaela zo sashe? :slight_smile: Keď ste si objedn…
ms_frye
Pred 5 rokmi
9
Vizážistka BA
Ahojte zháňam vizážistku v BA na večerné líčenie na rozlúčku, najlepšie by bolo keby bola z Petrzal…
kris_tin257
Pred 5 rokmi
1
Fotograf na svadbu 5.6.2021 Spišská Nová Ves
Dobrý deň, hľadáme fotografa alebo fotografku na 5.6.2021 priamo v Spišskej Novej Vsi. Žiaľ z rodin…
chelsey987
Pred 5 rokmi
6
Hľadám fotografa - Senica
Ahojte nevesty :slight_smile:, ja mám už svadbu za sebou ale hľadám fotografa na sestrinu svadbu. R…
fotografovanieeu
Pred 4 rokmi
13
Odobierka vo vlastnej réžii
Ahojte, organizoval niekto odobierku sam? Mam pripravený príhovor a požiadanie o požehnanie. No nev…
candicecharlie
Pred 5 rokmi
4
Fotograf 21.08.2021 Dolná Streda - Penzión Romantik
Dobry den, Hladame fotografa na nas svadoby den 21.08.2021, ktory sa uskutocni v Dolnej Strede, v…
vjhstudio1
Pred 5 rokmi
7
Zhanam kameraman 22.08.2020 poprad
Ahojte :slight_smile: Zhanam kameramana - na kratsie natacanie par hodin aj to nie vkuse - prosim n…
evussa81
Pred 5 rokmi
2
Svadobne volno
Prosim Vas, ak je svadba v sobotu a bezne clovek pracuje od pondelka do piatku ma narok na nejake v…
didaa13
Pred 5 rokmi
6
Svadobné náušnice- www.bizuteriazuzana.sk
Ponúkame Vám krásne a kvalitné šperky k svadobným šatám, ale aj na iné spoločenské udalosti. Tešíme…
bizuteriazuzana
Pred 5 rokmi
1
Hviezdne nebo - Trenčín
Dá sa niekde v Trenčíne prenajať hviezdne nebo? Do sály v Trenčianskych Stankovciach. ďakujem :slig…
veselie
Pred 5 rokmi
2
Harmonika alebo iný hudobný nástroj pred kostol a na zač.svadobnej hostiny
Ahojte, zháňam harmonikára (alebo huslistu, fujaristu...) na svadbu 9.10.20. Pred kostol Horné Lefa…
7daniela3
Pred 5 rokmi
1
DJ alebo kapela?
Ahojte, chcela som sa vás dievčatá opýtať, či sa dá nejak skĺbiť DJ a redový tanec (východné Sloven…
bibcabibi
Pred 2 rokmi
9
Jedlo
Zdravím. Zháňam catering alebo kuchárov a obsluhu na svadbu v okolí Bardejova? Ďakujem. Viac info s…
modroocko1111
Pred 5 rokmi
1
1
2
…
100
101
102
103
104
…