O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kroj
Ahojte neviete kde v okoli Trnavy sa dá požičať pánsky kroj najlepšie Trnavský. Ďakujem
palicka20
Pred 5 rokmi
1
Návleky na stoličky - Prešov
Ahojte:slight_smile:, viete mi poradiť niekoho, kto prenajíma návleky na stoličky za rozumnú cenu …
veselie
Pred 5 rokmi
2
Zasadaci poriadok v tvare u
Prosim nejake ukazky zasadacieho poriadku v tvare U prosiiiim ...ako ste tvorili tu uvodnu tabulu..…
janamartish
Pred 5 rokmi
2
Make up a uces 13.9.2020
Dobrý deň, vedeli by ste mi niekoho odporučiť na svadobné líčenie a účes v okolí Nitry?
petra3829
Pred 5 rokmi
1
Fotograf Marcel Kusnir
Ake skusenosti snim mate,kto ho pozna.
ludmila3131
Pred 5 rokmi
1
Vlastné sľuby
Ahojte. Písali ste si niekto prosím vlastné sľuby na svadobný obrad? My budeme mať len civilný sobá…
blabla22
Pred 5 rokmi
4
Ruž
Dievčatá, poradte zhanam niečo pekné nevýrazné na pery co samozrjeme aspon nieco vydrzi a bola by s…
nikiki29
Pred 5 rokmi
3
Kameraman 24.4.2021- východ
Ahojte. Hľadám kameramana na svadbu na 24.4.2021. Svadba sa bude konať v Humennom. Nechceme žiadne …
ninka187
Pred 5 rokmi
4
sponzor fóra
Svedok z ČR
Jeden z našich svedkov bude pravdepodobne Čech, svadbu máme civilnú. Mali ste niekto svedka zo zahr…
marianka_pis
Pred 4 rokmi
3
Svadba 2021 BB a okolie
Ahojte zienky, potrebovala by som poradit ohladom svadby. Chystame ju buduci rok v lete a aktualne …
veva24
Pred 5 rokmi
9
Miesto svadby - Jašter Hlohovec
Ahojte, mali ste niektorá svadbu v Jašteri v Hlohovci? Prípadne ste tam svadbu už absolvovali alebo…
tinus16
Pred 5 rokmi
1
Prenajom svietiacich pismen
ahojte baby, mate nejake odporucanie na prenajom velkych svietiacih pismen na svadbu co ma nezruinu…
kati301
Pred 5 rokmi
5
Preloženie svadby zo septembra na budúci rok
Ahojte budúce nevesty , idem sa vás spýtať , tie čo máte v septembri , októbri svadbu , nepredávali…
mia015
Pred 5 rokmi
30
Hľadáme DJ na 10.10.2020
Hľadáme na svadbu dátum 10.10.2020. Lokalita Pružina. Ďakujeme.
brano_seman
Pred 5 rokmi
4
Fotograf, kameraman Michalovce Trebišov
Ahojte odporucil by mi niekto dobreho kameramana a fotografa Michalovce, Trebišov a okolie? Svadba …
ccathrine
Pred 5 rokmi
9
Svadba v zime - strach zo zhoršenia situácie
Ahojte svadbu mame az v januari ale nikde na nete neviem vycitat ake je momentalne povolene mnozstv…
oveska1
Pred 5 rokmi
4
Svadobný účes pre dlhé riedke vlasy
Prosím poradte dajte inšpiráciu,radu, skúsenosť, foto...aký by ste zvolili účes aký ste mali účes …
zusi369
Pred 5 rokmi
12
Plazivý dym
Pekný deň, chcem sa spýtať či má niekto v ponuke na prenájom plazivy dym na 24.10.2020 okolí PO. Ďa…
marcelka421
Pred 5 rokmi
1
Kontakt alebo recenzie starejsi Laco Jurik
Mate prosim niekto kontakt na starejsieho Laca Jurika? Pripadne referencie..vdaka
11katy11
Pred 5 rokmi
1
Postavičky nevesta a ženích na zasadací poriadok
Ahojte baby, poradte prosim kde zohnat taketo postavicky , potrebujem ich na zasadaci poriadkk
qlarinka
Pred 5 rokmi
2
Hľadáme fotografa z blízkeho okolia na našu svadbu - Blatné -12.8.2020
Dobrý deň, hľadáme fotografa, ktorý by mal voľný termín na 12.9.2020. Svadba by sa konala v Blatnom…
anicka119
Pred 5 rokmi
4
Svadba v zahraničí - skúsenosti s agentúrami
Ahojte, baby 😊 cez aké agentúry ste riešili svadby v zahraničí? Premýšľame nad niektorým z gréckyc…
racheljulia
Pred 1 rokom
11
Candybar východné Slovensko
Ahojte dievčatá. 24.4.2021 budeme mať svadbu v Humennom, a chcrla by som mať ba svadbe aj candybar.…
17kris
Pred 5 rokmi
3
Cimbalovka na svadbu (okolie BA)
Dobrý deň, na našu svadbu (21.8.2021) hľadáme cimbalovku na cca 4 hodiny (od 18:00 do 22:00). Nejak…
webmaster
Pred 5 rokmi
3
Svadba U Hricka v lete 2021
Ahojte, je tu niekto, kto má rezervovaný sobotný termín svadby v Hanušovciach u Hricka v lete 2021?
janasalamonova
Pred 4 rokmi
8
ŠATKY PRE DIEVČATKO NA SVADBU
Ahojte baby, pôvodne som to vôbec tu nechcela riesiť, ale neviem nájsť pekné šatky pre našu malú na…
marienka1125
Pred 5 rokmi
3
Kapela v okoli Košic
Ahojte, poradite niekto, hladame skupiny na svadbu v okoli KE. Chceli by sme skupinu ktora vie hrat…
simkapalinkova
Pred 5 rokmi
4
Vlastná oddávajúca reč pri neformálnom obrade
Ahojte, chcem sa opytat, ci ma niekto skusenosti s vlastnou oddavajucou recou pri obrade. Kamarati …
nicol_duncko
Pred 5 rokmi
2
DJ Maroš Štubňa - skúsenosti
Ahojte, pozná niekto DJ - Marián DJ Maroš Štubňa? Boli ste spokojne? Ďakujem pekne Martina
matula72
Pred 5 rokmi
2
Predaj rucne šitych šiat- skusenosti
Ahojte, tie co ste si dali usit saty od nejakej krajcirky podarilo sa vam ich neskor aj predat? Nev…
11katy11
Pred 5 rokmi
1
1
2
…
99
100
101
102
103
…