O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
DJ Trencin 26.09.2020
Ahojte poradte prosim dobreho a nie drahého DJ-a na svadbu v Trenčíne na 26.09.2020 (nemame zaujem …
deejaymajkteampoprad
Pred 5 rokmi
2
Kameraman na 17.10.2020 - Dunajská Streda a okolie
Dobrý deň, hľadáme kameramana na svadbu, ktorá bude 17. Októbra 2020. Naša predstava je jedno dlhši…
szilviakovacsova
Pred 5 rokmi
4
DJ na 10.10.2020 - Terchová a okolie
Ahojte, nájdem tu DJ na termín 10.10.2020 v Terchovej, resp. v okolí? Prosím posielajte aj s …
maria1995
Pred 5 rokmi
3
Vizáž a vlasy ZM
Zdravím, viete mi poradiť nejakú dobrú vizážistku, ktorá nelíči jedným štýlom všetky ženy? 🙂 Pripad…
romi747
Pred 5 rokmi
1
Voľný kameraman na svadbu 10.10.2020 - Terchová?
Ahojte, hľadám fotografa a kameramana na svadbu, termín 10.10.2020. Svadba sa bude konať v Terchove…
maria1995
Pred 5 rokmi
5
Voľný fotograf na svadbu 10.10.2020 - Terchová?
Ahojte, hľadám fotografa a kameramana na svadbu, termín 10.10.2020. Svadba sa bude konať v Terchove…
maria1995
Pred 5 rokmi
6
Priestor na svadbu pre cca 100 ľudí - Ilava, Trenčín
Ahojte, neviete niekto odporučiť priestory na svadbu v okolí Ilavy alebo Trenčína, ideálne niečo me…
kris_povalova
Pred 2 rokmi
10
Kaderníčka na svadobný účes - Prievidza a okolie
Ahojte hladam kadernicku ktora mi spravi svadobny uces, Kedze svadba je pri Priviedzi ( len koli s…
mariavisage
Pred 4 rokmi
5
sponzor fóra
Problémy vo vzťahu
Ahojte žienky, Chcela by som vedieť váš názor na moju situáciu, asi sa potrebujem iba vyhovoriť. S…
rita113
Pred 5 rokmi
10
Súbor na čepčenie - 10.10.2020 Bardejov
Zdravím, zháňame súbor na čepčenie 10.10.2020, viete niekoho odporučiť? ĎAKUJEM
anniechin
Pred 5 rokmi
2
Kapela pred kostol tzv chodníky 19.9.2020
Ahojte vie mi niekto odporučiť kapelu / hudobníkov ktorí by zahrali tzv chodniky ( u nevesty cca po…
mmm2mmm
Pred 5 rokmi
1
Kvetinová výzdoba v Novembri
Ahojte...z dôvodu Korony sme museli presunut svadbu z Juna na November. Uz som mala premyslenu cel…
erzebet1983
Pred 5 rokmi
2
Dj na svadbu Prešov
Ahojte. Hľadám DJ na svadbu v Prešove dňa 11.7.2020.
brano_seman
Pred 5 rokmi
2
Je vhodný starejší na menšiu svadbu?
Ahojte, poradte pls.. ano ci nie starejsieho? Mame cca do 40hosti ale tradicie som chcela, avsak na…
radka654321
Pred 5 rokmi
5
Máte skúsenosť s týmito šatami?Našla som ich na Ali a nikde som ich už nenašla..
Ahojte nevestičky...veľmi sa mi páčia tieto šaty ..našla som ich na aliepresse len u jedného predaj…
lullu13
Pred 5 rokmi
1
LaStodola Pobedim - skúsenosti
Zdravím. Kto mal, alebo bol pozvaný na svadbu, ktorá sa konala v Lastodole v Pobedime? Aké to tam b…
an09
Pred 5 rokmi
1
Svadba 26.9.orava
Zdravim. Hladame fotografa na nasu svadbu... ak ma niekto volny termin tak sa prosim ozvite ..
nikoletka258
Pred 5 rokmi
11
!!!Sála v boho štýle!!!
Ahojte. Už som zúfalá a potrebujem poradiť. Budúci rok sa budem vydávať a svadbu chcem robiť do Boh…
zajo123
Pred 5 rokmi
2
Kameraman ZM
Ahojte, najde sa nejaky kameraman za primeranu cenu? Svadba buduci rok v juni. Okres ZM. Poprosim i…
mbstudio1
Pred 5 rokmi
4
Fotograf na svadbu - Bánovce nad Bebravou a okolie
Ahojte :-) viete mi odporucit nejakeho sikovneho fotografa v okoli BN? :) dost rozhodujuca je aj …
didifoto
Pred 5 rokmi
17
Foto(+video) svadba 26.9. Topolcany
Ahojte hladam idealne foto+video, pripadne fotografa kt.vie zaroven natocit aj kratky film napriec …
nikoletka258
Pred 5 rokmi
11
Recenzie na ZUNABAND
Ahojte, rezervovala som si túto skupinu podľa videí na youtube, inak som ich nezažila naživo, tak b…
azbesta
Pred 5 rokmi
3
Ohňostroj a doprava
Chyba mi ešte doprava pre svadobných hostí Žiar nad Hronom, Zvolen okolie ak je tu niekto nech sa o…
lillisun
Pred 5 rokmi
3
Fotokútik - Bratislava
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť podľa Vás NAJ fotokútik v Bratislave?? Môže byť niečím iný originá…
gergelyphoto
Pred 5 rokmi
7
Svadba a stan co vy na to?
Ahojte nevesty, chcela by som sa vas spytat ake mate skusenosti so savdbou v stane zaciatkom maja? …
17kris
Pred 5 rokmi
1
Fotograf - 1.5.2021 - východ SVK
Ahojte, hľadám fotografa na svadbu, ktorý ma voľný termín na 1.5.2021. Najlepšie niekoho z východn…
michalmajcher
Pred 5 rokmi
16
Taxi - rozvoz hosti - 8.8.2020 - BA
Dobry den, hladam spolahliveho taxikara, ktory zabezpeci rozvoz svadobnych hosti vo vecernych a no…
luciiia_ll
Pred 5 rokmi
1
Zháňam bledoružové mašle na stoličky Levice
Ahojte. Zháňam bledoružové mašle (70ks) na stoličky, ktoré budú potiahnuté bielymi spandexovými náv…
alex129
Pred 5 rokmi
5
Svadobné auto - Oldtimer Fiat 600 - okres Trenčín
Čo môže byť romantickejšie, ako nechať sa odviezť na svadobný obrad v Oldtimeri, ktorý púta pozotno…
martinarych
Pred 5 rokmi
1
Poraďte, kde nájsť tieto svadobné šaty
Ahojte, možno niektorú z vás napadne, možno ste ich niekde videli. Poraďte mi prosím kde by som …
nikolletttka
Pred 5 rokmi
4
1
2
…
112
113
114
115
116
…