O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ambientes rental kredit
Ahojte. Mali sme mat svadbu 27.4.2020, ale bohuzial kvoli korone nam ju zrusili a momentalne je odl…
chairra
Pred 5 rokmi
1
Slané pagačiky a rozrátanie alkoholu SB, PO
Ahojte žienky, chcem sa opýtať, či mi neviete poradiť okolie SB, PO kto pečie malé chutné slané pa…
marienka1125
Pred 5 rokmi
3
Ako vybieliť spandexové návleky na stoličky?
Ahojte. Chcem sa opýtať, či má niekto z vás skúsenosti, ako vybieliť spandexové návleky na stoličky…
alex129
Pred 5 rokmi
1
Mobilný alko bar
Ahojte, má niekto prosím skúsenosti s mobilným cocktail/alko/nealko barom na svadbu ? Aké sú cca…
lis_ette
Pred 5 rokmi
2
Starejší Poprad a okolie
Dobrý deň nepozná niekoho kto robí na svadbách starejšieho tzv. moderátora Poprad a okolie svadba 2…
zdeniik_bohacova
Pred 3 rokmi
4
Starejší, moderátor na svadbu 5.9.2020 - Modra
hladame skuseneho moderatora na nasu svadbu... dakujeme!
petertazky
Pred 5 rokmi
2
Fotograf na svadbu Prešov
Dobrý deň, hľadáme fotografa na svadobné fotenie - Prešov okolie Termín 5. sept. 2020. Ďakujeme …
jan_ducko
Pred 4 rokmi
11
Svadobné Obrúčky.
Ahojte, mate niektorá skúsenosti so zlatníctvom na fb sa volajú Zlatnícka dielňa - šperky priamo od…
sima2418
Pred 5 rokmi
1
sponzor fóra
3D menovky
Ahojte baby, má niektorá skúsenosť s takýmito menovkami? Veľmi sa mi to páči, ale neviem či je to ú…
marienka1125
Pred 5 rokmi
3
Kapela na svadbu Piešťany
Dobrý deň, hľadám akustickú, poprípade jazzovu, ľudovú alebo elektronickú kapelu na svadbu, ktorá …
baska153
Pred 5 rokmi
1
Účes+makeup Nitra a okolie 17.10.2020
Ahojte, prosím baby poraďte, kto ma pekne nalíči a očeše na svadbu? Nitra a okolie, termín 17.10.20…
misheldv
Pred 5 rokmi
2
Víno Ostrožovič
Ahojte.Prosím poraďte, dievčatá ktoré budete mat víno na svadobnej hostine od Ostrožoviča, kupujete…
petraant
Pred 5 rokmi
1
Skúsenosti s LUNZO
Ahojte, aké máte skúsenosti s lunzo.sk, je to spoľahlivý e-shop? Ďakujeeem ;-)
maj89
Pred 5 rokmi
4
Funky Dj - kapela na svadbu Žilina
Dobrý deň, hľadá sa funky - oldies vždy dobre naladený dj alebo kapela, ktorá zabaví. V okolí Žilin…
djpetersk
Pred 5 rokmi
3
Je vhodné ríbezľové víno do výslužky pre hostí?
Ahojte baby, dáva niekto z Vás ríbezľové víno do výslužky pre hosti ? Myslíte si že je to dobrý náp…
sara07
Pred 5 rokmi
6
Výzdoba 6.6.2020 PB,ZA
Ahojte,potrebujeme výzdobu na svadbu do 50 ludí. Mali sme reštiku,ktorá to mala urobiť na komplet,a…
luxdecor
Pred 5 rokmi
5
Hostina v Penzióne Benátky v Piešťanoch
Ahojte, chcem sa spýtať, či nemáte skúsenosti so svadobnou hostinou v Penzióne Benátky v Piešťanoch…
greta07
Pred 5 rokmi
4
Svetelné osvetlenie
Dobrý deň prajem. Viete mi poradiť kde by sa dalo požičať svetelné osvetlenie? Chcela by som niečo …
veselie
Pred 5 rokmi
5
Poraďte mi, kde nájdem tieto šaty?
Ahojte 🙂 viete mi prosím poradiť kde nájdem takéto šaty? Chcela by som ich ako popolnočné a na tej …
peter_a_lucia
Pred 5 rokmi
2
Svadba júl 2020
Ahojte júlové nevesty:) chcem sa poradiť ako vidíte tie naše svadby. My konkrétne mame dátum 11.7 a…
minnie0
Pred 5 rokmi
3
Starejší na 22.5.20201 - Levice
Dobrý deň, vedeli by ste mi prosím odporučiť dobrého a zábavného starejšieho? Na naš termín 22.5.…
angie1994
Pred 5 rokmi
3
Hladame fotografa na nasu svadbu 19/9/2020 Dolny Kubin
Hladame fotografa
michelled_photography
Pred 5 rokmi
11
Svadba zahorie, stodola alebo vintage
Dobrý deň, neviete niekto prosím o nejakom mieste na zapadnom Slovensku prípadne aj v Českej republ…
sarusi
Pred 5 rokmi
1
Poďakovanie rodičom ako a kedy?
Ahojte, chcela by som kúpiť nejakú drobnosť v rámci poďakovania rodičom. AKo ste to riešili Vy? Da…
monika_jakubickova
Pred 5 rokmi
5
Reštaurácia v Piešťanoch
Zdravím. Prosím Vás kto mal svadbu v reštaurácii Furman v Piešťanoch? Ako to tam je cenovo a celkov…
an09
Pred 5 rokmi
1
Tabuľa pred kostolom
ahojte. mali ste niekto pred kostolom tabulu s textom "dnes dve rodiny jednou sa stanu, tak vyber…
adriklu
Pred 5 rokmi
1
Obrúčky svadobné
Ahojte, viete odporučiť nejaké dobré zlatníctvo v okolo Považskej Bystrice?(alebo Trenčín, Žilina??
simona_18
Pred 5 rokmi
2
Svadba Vranov a okolie
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť priestor, miestnosť alebo nejaké pekné miesto, kde by sa dala usku…
naty94
Pred 5 rokmi
5
Starejší na 26.9.2020 - Topoľčany
Ahojte, zvazujeme termin svadby 26.9.no nas starejsi uz nema volne najde sa starejsi- uprednostnuje…
petertazky
Pred 5 rokmi
2
Septembrove svadby- 26.9. a pocasie
Ahojte nevesty. Mali sme mat svadbu dnes a s priatelom si vravime ake by sme mali krasne pocasie, v…
zajo123
Pred 5 rokmi
7
1
2
…
113
114
115
116
117
…