O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Poraďte - jednoduchá výzdoba Sabinov + Prešov a okolie
Ahojte,viete mi prosim poradit niekoho-nemusi byt firma,moze to byt aj niekto kto sa tomu venuje ak…
marienka1125
Pred 5 rokmi
4
Fotograf na 8.8.2020?
Ahojte všetci, viete mi poradiť nejakého dobrého fotografa na fotenie portrétov 3.8.2020 a potom aj…
denissak
Pred 5 rokmi
8
Tip na svadobnú hostinu v Bratislave pre 45 hostí
Potrebujem poradiť s miestom v Bratislave na svadobnú hostinu pre 45 hostí s možnosťou ubytovania (…
hidalgo4
Pred 5 rokmi
3
Dj jordy - skúsenosti
Milé žienky (aj ktokoľvek iný), máte skúsenosť s Dj jordy na svadbe ? Ďakujem za odpovede :)
natalia123456789
Pred 5 rokmi
1
Svadba 30.5.2020 v okrese Myjava
Dobry den zhanam volneho fotografa na svadbu 30.5.2020. Viete mi niekoho odporucit?
nvphoto
Pred 5 rokmi
10
Svadobné detaily
Ahojte, náš termín svadby sa blíži. Chcem vás poprosiť o tipy na čo všetko treba myslieť pár dni pr…
cofka1
Pred 5 rokmi
5
Skúsenosť s Avanti Dizajn
Ahojte... Mate niekto skúsenosť s spoločnosťou AVATE DIZAJN????
michala16
Pred 5 rokmi
3
Dobry farar v Nitre
Ahojte, viete mi poradit v Nitre kostol na svadbu s nejakym fajn fararom? Priatel sa boji, ze nas b…
lucy1311
Pred 5 rokmi
1
sponzor fóra
Odporučte miesto na svadbu pri Nitre pre 70-80 ľudí
Dobrý večer mohli by ste mi poradiť niake pekne miesto na svadbu pri Nitre s kapacitou 70 - 80 ľudí…
klaudiarybanska
Pred 5 rokmi
3
Kosmeticka a kadernice Presov
Ahoj holky, hledam kadernici a kosmeticku, ktery by me a moje kamaradky prisla nalicita ucest domu…
beautystudioniky
Pred 5 rokmi
2
Tanečné papučky
Ahojte, inšpirovaná internetom som sa rozhodla že ich chcem na svojej svadbe tiež, preto sa chcem s…
markara02
Pred 5 rokmi
12
Super moderná kapela východné Slovensko
Ahojte, nevie mi prosím niekto odporučiť skutočne dobrú kapelu: - najlepšie takú čo vie hraťj mode…
wooders
Pred 5 rokmi
3
Fotograf 19./26.9. - Dolný Kubín, Ružomberok a okolie
Ahojte, hľadám voľného svadobného fotografa na svadbu tento rok koncom septembra - buď 19. alebo 26…
alofokm
Pred 5 rokmi
11
Kameraman + fotograf Senica
Ahojte, zháňame kameramana a zároveň aj fotografa na svadbu 10.10.2020 zo Senice prípadne z okolia …
fujo
Pred 5 rokmi
5
DJ a starejší 2v1
Hľadáme DJ a starejšieho v jednej osobe na našu svadbu ktorá sa bude konať 10.10.2020 v Bratislave.…
zuzka1806
Pred 5 rokmi
4
Iné svadobné šaty
ahojte aký mate nazor na svadobné šaty inej farby ako biele ? Napríklad slabo modré? Mala ste niekt…
madeleine
Pred 5 rokmi
19
Výzdoba zilina a okolie
Prosím poraďte niekoho na výzdobu v okolí Žiliny, svadbu budeme mat v Kaštieli Krasňany. Za prenájo…
veselie
Pred 5 rokmi
10
Ahojte hľadám dj na svadbu 16.05.2020 Ružomberok ..neviete o niekom čo by vedel moderovať ?
Ak sa niekto najde zašlite mi správu :)
petushatko
Pred 5 rokmi
1
Skupina Rytmix?
Aky máte názor na skupinu rytmix zo Spišskej Belej? Hrajú dobre na svadbách? Mal ich niekto na svad…
slavka66
Pred 5 rokmi
1
Menovky ako ich urobit doma
Ako mam urobiť menovky vo worde ? Rucne to nejde skrabem ... Tak aby by sme mali z toho také st…
3macinka3
Pred 5 rokmi
13
Kameraman 6.6.2020 TN
Ahojte, svadba 6.6.2020 Trenčín zháňame kameramana cenovo dostupného neviete mi niečo odporučiť? Ďa…
fantastikfoto
Pred 5 rokmi
4
Kameraman svadba 12.9.2020 KE-okolie
Dobry den, zhaname kameramana KE-okolie termin - 12.9.2020. Dakujeme za tipy, osobne skusenosti a p…
dkvideo
Pred 5 rokmi
4
Čo dať na švédske stoly?
svadba bude vegan, ale nebránte sa nápadmi aj nevegan lebo každé jedlo vieme spraviť po vegánsky . …
blabla22
Pred 5 rokmi
19
DJ - 12.9.2020 KE okolie
Dobry den, zhaname DJ na svadbu KE-okolie termin - 12.9.2020. Dakujeme za tipy, osobne skusenosti a…
fsenky
Pred 5 rokmi
4
Kameraman levice
Ahojte prosím vás nepoznáte nejakého kameramana do 200€ len kamera. Okres Levice. Dakujem
zeliah
Pred 5 rokmi
12
Gazdovstvo Uhliska
Ahojte damy, mali ste niektora svadbu v Gazdovstve Uhliska pri Nemsovej? Chcela by som Vas poprosit…
lvi
Pred 5 rokmi
2
Starejší Šamorín okolie 29.8.2020
Hľadám starejšieho s dobrými recenziami do tých cca 300€. Obrad bude vo Veľkej Pake v penzióne pri …
petertazky
Pred 5 rokmi
2
Svadobná cesta v marci
Ahojte, hľadám inšpirácie kam by sa dalo ísť na svadobnú cestu v marci. Chceli by sme niečo netradi…
matulienocenka
Pred 5 rokmi
5
OVALNY obrus
Zdravím, neviete či niekto nepožičiava aj oválne obrusy? Viem, že to nie je štandard ale bohužiaľ m…
gabika7
Pred 5 rokmi
2
Hľadám vizážitu a kaderníka na 10.10.2020 Bratislava
Dobrý deň, hľadám vizážistu a kaderníka v jednej osobe. Budem potrebovať make up a účes na svadbu. …
paula_the_makeupartist
Pred 5 rokmi
8
1
2
…
135
136
137
138
139
…