O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hľadám miesto na svadbu pre 70 ľudí v Prešove
prosím Vás o radu pomožte 70 ludi (pekne prostredie, parkovanie, dobra cena) PREŠOV napadlo ma hote…
mia213
Pred 10 rokmi
23
Akú sú úlohy družičiek?
Ahojte nevestičky, rada by som sa vás spýtala, že akú úlohu zohrávajú u vás družičky?
caramellka
Pred 13 rokmi
6
Október 2012 a predpovedané chladné počasie
Ahojte nevesticky, vsetci ma strasia ze bude zaciatkom oktobra zima.. v salone mi ponukali kozusti…
mojko22
Pred 13 rokmi
1
2
33
Svadobné šaty pre tehotné ženy
Ahojte nevestičky,poraďte mi prosím kde v Košiciach zoženiem schopné svadobné šaty pre tehulky, som…
mayca20
Pred 13 rokmi
3
Som tu nová s nickom pomme
Čaute čaute :-D Tak, dva roky po zásnubách máme aj my termín svadby, tak som, samozrejme, neváh…
pomme
Pred 13 rokmi
1
Je 3000 eur za svadbu pre 45 ľudí málo?
nechceme nic okazale, saty sa mi podarilo zohnat za 200eur, fotograf aj DJ gratis, penzion po znamo…
ingridka07
Pred 13 rokmi
5
Je 3000 eur za svadbu pre 45 ľudí málo?
nechceme nic okazale, saty sa mi podarilo zohnat za 200eur, fotograf aj DJ gratis, penzion po znamo…
girl177
Pred 13 rokmi
17
Hľadám DJ z okolia Prievidze
nevesty z pd a okolia..kamaratka hlada hudbu na svadbu..zatial sme dostali len kontakt na dj chobot…
macekovam
Pred 13 rokmi
2
sponzor fóra
Aké sa platí clo pri objednávkach z Ameriky?
Ahojte holky, chcem si objednať šaty z Ameriky, zo stránky dhgate . com , ale neviem, ako je to s c…
vierao
Pred 12 rokmi
3
Farebné topánočky
Nevesticky rozmyslate nad tym, ze topanky budete mat farebne? teda inej farby ako biele? :-)
jinx23
Pred 13 rokmi
3
Svadba 9.6. 2012 Šaľa a okolie
Tak sa hrnieme do toho aj my.. :-N neviem, čo skor. Ale mám už fotografa Zdenka Romana a mám zajedn…
tulinkovaa
Pred 13 rokmi
2
Svadobné pierka
ake svadobne pierka sa hodia pre oddavcov?? z akych kvetov?
mirka283
Pred 13 rokmi
1
Aká bola svadba?
Zaujalo ma, ze ked citam v albumoch o tom, aka bola svadba, kazda pise, ake to bolo uzasne. Pritom …
laleeta
Pred 13 rokmi
6
Program pre hostí
Ahojte všetci , moja svadba bude 19.05.2012, a mám jeden problém a to aký program mám vybrať p…
helesovam
Pred 13 rokmi
7
Hľadám zábavného starejšieho z okolia Malaciek
Hľadám.....poradíte mi niekto. Svadbu máme už 9.júna.
tulinkova
Pred 13 rokmi
1
Objednali ste si šaty Ever pretty cez www.najspolocenskesaty.sk?
mate niekto prosim skusenost s touto strankou, objednala som si saty a stale nic :-| uz su to takm…
remkag
Pred 13 rokmi
4
Som tu nová s nickom evi248
Ahojte,volám sa Eva,o Modrom koníkovi som sa dozvedela od mojích kamarátach,moja svatba už bola 8.1…
evi248
Pred 13 rokmi
1
Dotazník na zvládanie stresu
Chcela by som Vás poprosiť o pomoc s výskumom, zameraným na skúmanie zvládania stresu, nezáleží, či…
katarinamars
Pred 13 rokmi
1
Salón Gabriela - Mercedes a ponuka šiat v tomto salóne
ahojte boli ste niektora v tovto salone skusat saty??? je v sali a este dalsie dve pobocky,ja sa ta…
doda3103
Pred 13 rokmi
11
Kúpim svadobné šaty z okresu Prešov, Humenné a Vranov
ahojte vsteci,kupim pekne svadobne saty z okresu prsov,vranov,humenne no proste vychod.hladam hlada…
casnicka
Pred 11 rokmi
15
Som tu nový s nickom baluboy
Ahojte vsetci svadby chtivi ;o) Toto je asi najkomplexnejsi portal o svadbe (a veci okolo svadby)…
katmi
Pred 13 rokmi
8
Hľadám fascinátor do vlasov s perím
ahojte...hladam nejaky pekny, vkusny, stylovy fascinator do vlasov s perim. vo farbe slonovej kosti…
michalik
Pred 13 rokmi
1
Zámky na Slovensku, v Čechách a v Rakúsku
Ahojte, kedze velmi tuzim po svadbe na zamku / kastieli, rada by som sa s Vami podelila o moje nazo…
jahodenka81
Pred 13 rokmi
16
Môžu byť čierne šaty na redový?
Baby, mali ste niektorá čierne krátke šaty na redový? Ja som si kúpila,,a topánky budem mať cyklamé…
guiseppinka
Pred 13 rokmi
19
Svadba 22.9.2012 v Petržalke
Ahojte kočky. Plánujete niektorá svadbu 22.9.2012 v Petržalke? Kedy ste začali vybavovať? My sme už…
siskas1311
Pred 13 rokmi
3
Akú kyticu k princeznovským šatám?
Babule potrebujem poradiť - aký tvar kytice sa hodí k princeznovským šatám ?? (Veľká sukňa)
cibulatko
Pred 13 rokmi
7
Svadba 14.7.2012 v Nitre
ahojte su tu nejake nevesty ktore maju taky isty termin??? co mate uz vybavene???
marciatko
Pred 13 rokmi
12
Kedy rozkrojiť svadobnú tortu?
Neviem ako sa to robí bežne, bohužiaľ som nebola na veľa svadbách, aby som mohla porovnávať, preto …
ewinecka
Pred 13 rokmi
15
Predaj šiat cez internet
ahojte nevestičky a všetci ostatní.. máte niektorá skúsenosti s predajom svadobných šiat cez intern…
marika1987
Pred 13 rokmi
2
Poznáte cateringovú spoločnosť v Martine a okolí?
Ahojte baby, neviete niekto o nejakej CATERINGOVEJ spoločnosti v Martine alebo okolí??? a neviete č…
bjanulienka
Pred 13 rokmi
4
1
2
…
1481
1482
1483
1484
1485
…