Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
no su to nohavice a nejaky top, ktory sa sklada z 2 vrstiev, spodna je na ramienka a dlzka asi do pasa a vrchna (taka priesvitna) je na jednej strane po kolena a na druhej asi do polovice stehna, ale zle sa to opisuje, ked to budem mat doma, tak to nafotim
ale este celkom fajn vecicky maju aj pri byvalom barteri (teraz su tam koberce) za kauflandom...je to nova budova na spodku je martha ... (neviem co) tam mali fantasticke nohavice a aj topy (nie take klasicke)
ja som si myslela - podla vykladu, ze to je taky obchod skor pre starsie panie .... vnutri som este nikdy nebola
solarium je v Exedre, dalsie je pri Bunda pube za Tatra bankou a este viem o jednom v tom dvore pri Sehatexe
dik, asi budem musiet ist ked sa to pocko neumudry, a do lucasa radsej chod cim skor, lebo tam bude asi dost svadieb...
no ja som ani nepozerala co maju vo vyklade, len sme tam naklusali a kym som si skusala nieco ine, tak sa mama pohrabala a nasla to...a panskych oblekov a kosiel tam maju neurekom
vcera sme si boli informativne pozriet obrucky, v Sali ani nie su take drahe .. moj buduci manzelicek si myslel, ze to bude 10 tisic, ale vobec vobec
tak sme si z tolkej radosti kupili velku kvetinu do bytu :-)
hej, je to nolina.. mali tam dva druhy, jedna mala tensie listy, druha take trosku hrubsie...
len sme si vybrali, ze ake by sme asi chceli, ale este neobjednali
vy mate odkial?