Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

5. jan 201696080
  • som strasne zvedava na tie okna, vraj uz su 3 hore zo 4. A samozrejme sa tesim aj na manzela 😃

• super, to su sikovni teda, dobre ste si vybrali, snad vela bordelu nenarobili

• ten bordel mi ani nebude vadit, lebo aj tak to mame rozmurovane, akurat kazdy den na vecer pekne poprasim (zametam) takze sa mozu realizovat. 😃
    ale vraj zajtra maju prist murarske prace robit (ale to vraveli este vcera, mozno to stihnu dorobit dnes)

• Sponzor fóra
  • si urcite zvedava vsaaak 😉

• som, a strasne. Je to taky iny pocit, sa strasne vytesujem a chcem ist co najrchlejsie do bytika, az na niektore drobnosti ako ze nebudem moct mat drez tam kde som chcela a tak, ale to su len detaily... 😃

• takze aj vy budete este pred svadbou vlastnikmi bytu? Ako je pisany, len na muzika alebo aj na teba?

• len na muza, aj tak ja budem menit meno, tak naco to komplikovat ... mozno neskor
    heeej drahy utekal z roboty, tak snad oddnes do 14 dni ... mozno do svadby ... treba len palce drzat, snad je to posledna prekazka a nebudu na katastri robit drahoty

• urcite nie, moj si bol teraz doma pre svoj vypis, mi ho postarka nechcela dat aj ked sme uz boli manzelia 😬 , a uz som si vytlacila tlaciva, ktore potrebujeme na prepis trvaleho bydliska. Ozaj nevies dokedy su v SA na vybavovani OP?

• no, ja sa hadam s "mozno buducim muzom" cez ICQ .. je to uzasne 😞

• emkaa, sa neoplati hadat, skus ako zabka...zahraj si bojovu PC hru 😃

• 😃 tak to vypni 😃 dakujem csikike, zajtra od siestej znova utocim 😎

• tak ja sa lucim 😎 a vzhuru do svetla a tepla 😎

• Ahoj zabka, tak zajtra 😉

• ahoj zabka.. aj ja koncim, ahoj csikike

• ahoj emi

• Sponzor fóra
  • dobreeeee rano vsetkym zelam!

• Ako vidim mas rannu.
    Dobre rano aj tebe!

• Csikike, mate krasne fotky. 🙂

• ahoj kaprik 😵 , co tak skoro v praci? hej posledna sluzba tento tyzden

• Ahojte.Zabka,kedy sa ty chystas do SA?

• ahoj evatu 😵
    v piatok vecer, v sobotu je oslava a domov pojdem asi az v pondelok vecer

• Ahojte
    uz aj ja zarezavam v praci

• ahoj csikike 😵

• zabka, uz od zajtra tu nebudes?

• eee 😃 , mam vybavovacky, ale rano este hej a do 30.6 mame net 😃

• super, dufam, ze dovtedy sa budem nudit aj ja v praci, aj ked dnes mam este kooooooopu roboty

• Ja sa uz snazim byt pri pc co najmenej,bolia ma ocka a uz sa mi ani nechce sediet vnutri,ked je tak krasne... 🙂

• 😐 no zanedbavas nas evi!
    ja si zase uzivam ziadnej roboty 😉 , konecne sa mozem flakat bez zleho svedomia!

csikike tak co okna?

• zabka,aj to sa niekedy treba 🙂 a ved si to aj zasluzis.

• hej hej

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov