Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala. Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) . Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to! My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme. Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
Odpovedať
Mne ich bude robit kamosky, ale ta ma salon v zamkoch.
Odpovedať
ja som si myslela, ze vy poradite :-)
Odpovedať
tak som si dobre pamatala ;-) a cches len biele alebo nejako speci zdobene?
Odpovedať
Asi budem mat zdobene. K satom by sa hodil kamienok. Ale asi iba na kazdom prste 1, lebo nechcem aby to bolo prehnane.
Odpovedať
juuuj ja sa tesim, az vas ako nevesticky uvidim! snad mi do toho nic nepride x-)
Odpovedať
alebo nam :-D no dobre, blby vtip ... :-)
Odpovedať
no ale ked si das tie gelove, zabka, tak potom poprosim o info, ako si bola spokojna a tak... d
Odpovedať
dobre urcite
Odpovedať
Emkaa, ja som gelove mala si rok. Chodila som si ich 1 x do mesiaca obnovovat. Bola som nad mieru spokojna. Len ked som sa rozhodla, ze si uz necham svoja, aby sa mi do svadby zregenerovala, tak to bola trocha trapenie. Ale po dvoch mesiacoch do uz bolo OK. A po svadbe si opat necham urcitu dobu gelove.
Odpovedať
Pozeram kolko chyb som narobila, tak dufam ale ze si ma pochopila.
Odpovedať
:-D to tie rychle prstiky niekedy nestihaju, je to pochopitelne ;-) kaprik a pojdes si este aj satocky omrknut pred skuskou, ci uz nie?
Odpovedať
kaprik a mozem si vybrat aj dlzku, alebo to je nejako standardizovane? lebo ja mam svoje dost kratke a teda by som ani nechcela nejake extra dlhe gelove...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Uza asi nie, lebo by som len vymyslala, zacinam mat pochybnosti, ci su to tie prave a tak to radsej necham tak.
Odpovedať
kaprik, fakt, radsej nechod, lebo dopadnes ako ja... :-) uz mi zo siat sibe :-(
Odpovedať
mne sa na obrazku co mam od zabky, strasne pacia, ale bojim sa , ze kym sa ku mne dostanu nebodu take dlhe. Ja tiez nemavam dlhe tie nechty. Vlastne mne to robi tak, ze mi opilnikuje moje, nalepi take umele a tie skrati na taku velkost aku chcem a na to nanasu ten taky akokeby prasok miesany s niecim co potom stvrdne.. Potom sa tu znova pilnikuje, lakuje a tak. Mavala som aj take ine, ale tie sa robili dlhsie, muselo sa pockat kym vytvrdnu pod takou lampou a viac sa mi lamali, akokeby boli krehkejsie.
Odpovedať
kaprik tak nechod! ja musim ist, lebo som si myslela, ze na satach stras, ale su to asi perlicky, tak musim ist omrknut aj dlhy zavoj som si asi vymyslela, pojedem skusit, tentoraz uz bez zenicha
Odpovedať
a zenich uz suhlasi so zavojom?
Odpovedať
tak ja sa niekedy niekde necham objednat na tie nechty.. kedze ti to robi kamoska, asi nevies, kolko stoja, ale pocula som, ze zhruba 100 Sk jeden necht...
Odpovedať
juuuj,ved si to spravte po svojom :-) ja som drahemu pred svadbou oznamila moju predstavu o svadobnych satach a o tom,z echcem mat korunky a nie zavoj a aj,ze chcem uzku suknu..,to aby som vedela,ci sa mu taky styl paci,aby nahodou nebol sklamany,ze dojdem v uzkych a on by cakal take tie nadychane siroke :-) A nakoniec mi aj povedal,ze presne tak ako som vyzerala v den svadby,si to aj on predstavoval :-)
Odpovedať
To sa mi zda drave. Myslim, ze by to mohlo byt 700-800. Ja ich mam len za smiesnu sumu. :-D
Odpovedať
neviem asi nesuhlasi, ale uz sa ho nepytam, akosi sa dost hadame teraz
Odpovedať
zabka,ale po svadbe vam vsetky hadky "zmiznu",uvidis...a bude dobre. :-)
Odpovedať
ja viem, len ma jeduje niekedy jeho nezaujem a ze vsetko ma cas :-(
Odpovedať
My sa praveze nehadame. Ale o svadbe sa aj tak moc ani nebavime. Uz sa opat obavam, ci sa tam pomestime a ci sme to nemali mat radsej v Lukase.
Odpovedať
nie neboj pomestite a bude to krasne!
Odpovedať
kaprik a kde to budete mat?
Odpovedať
kaprik,ale ved si spominala,z eje tam aj terasa..A teraz je aj tak velmi teplo,vela ludi pojde radsej von,bude to tam dobre,uvidis. :-)
Odpovedať
V diakovciach penzion Europa. Je tam terasa, ale papat sa bude naraz, len toho sa bojim, ked budeme vsetci pokope.
Odpovedať
aha, mohla som si kuknut v albume ...
Odpovedať
nie naozaj sa neboj, vsetci budu hladni tak s radi potlacia a potom sa rozdelia do skupiniek, uvidis!
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?