Svadba v Nitre. Poraďte peknú lokalitu

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Čaute baby, neviete poradiť nejake pekne miesto na svadbu v Nitre? cca 35 ľudí, nič náročné. Díky. :-|
Odpovedať
rozisli a nic lepsie sa mi stat ani nemohlo. lebo si ma nasiel najlepsi chlap na svete a ja som uplne ze neskutocne stastna
Odpovedať
Profilova fotka
lucinkao ty kokso, tak to som myslela, že je možné iba vo filme. Tak možno stihneš ešte termín 8.8. len ženích bude iný :-D ...
Odpovedať
no vsak to sa vsetci smeju ze mam len meno prepisat na pozvanka vies co najvacsia sranda ze moj ex nebol schopny za 9 rokov ist so mnou byvat sam bez rodicov a moj terajsi po tyzdni bali kufrea a ideme do spolocneho tak sa teraz vytesujeme ... inac moj terajsi na mna rok cakal pokial sa rozidem .... takze laska ako svina :-D
Odpovedať
Profilova fotka
vieš ono to prvotné poblúznenie možno časom pominie a príde realita... Ale zase keď na teba rok čakal, tak možno už toto je tá (pekná) realita. A keď tvoj bývalý nebol schopný po 9 rokoch sa osamostatniť od mamičky, tak je to asi fakt najlepšie čo si mohla urobiť. Držím palčeky ;-)
Odpovedať
ale to neni pobluznenie my sa strasne dlho pozname a viem o sebe strasne vela...takeho dobreho chlapca inac someste nikdy nepoznala az teraz aj to sa mi niekedy nezda tak uvidime ale ked sa stahuje 40km za mnou tak hadam to vyjde ... ale aj tak sa tesim hlavne ze nebudu ziadne nadavky a bitky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ale také si dúfam netolerovala ani svojmu bývalému partnerovi :-o
Odpovedať
netolerovala praev preo nie som s nim nech si ma nejaku ku ktorej si to moze dovolit
Odpovedať
Baby, rozmýšľali ste nad tým, kde by ste sa chceli fotiť keby pršalo? dajte mi nejaký tip, fotograf nemá štúdio, takže budeme musieť niečo vymyslieť
Odpovedať
Profilova fotka
nooo dievcence... rozchody so stastnym koncom... uuuplne kraaasne.... som pisala, ze depky skoncili.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lucinkao: nemám slov. jedine ak "ty vole" no ale aj tak to dobre dopadlo. ale určite sa s týmto neponáhlajte do svadby. kašli na ten termín v auguste a radšej si dajte čas do budúcej jari. aspon zistite ako vam to klape v spoločnom bývaní. no ja už začínam pomaly stresovať. práve teraz ma napadla kopa vecí ktoré treba doklepnúť takže buduci tyžden to musím obehať (dojednať kyticu, dojednať menu, vybaviť organistu, zavolať cukrarke, ísť na skušku make-up a ohlásiť sa aj u kaderníčky, a ešte rozhodnúť sa kam si dám robiť nechty) inak baby máme obrúčky, sú také božské až tomu neverím :-D po 5 júne ju nedám z prsta ani za celý svet :D idem ich dať do albumu lucka_ceryova: my máme zajednaný zlatý klúčik. skvelý nápad mojej fotografky, mna by asi nenapadlo myslieť na to že môže byť aj zle počasie
Odpovedať
kati: no svadba tak skoro nehrozi uplne sa teraz vytesujeme ze konecne ideme spolu byvat a konecne sme spolu... :-D
Odpovedať
katka708: peknučke obručky, kde vam ich robili? ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
kati tie obrucky su pekne :-D ja mam tie moje doma a neviem co mam s nimi spravit
Odpovedať
Profilova fotka
lucinka: no to chápem ved máte kope času. a kam sa stahujete? do toho bytu čo ste hladali už dávno predtým či niečo iné? kupujete to alebo idete do podnájmu?
Odpovedať
no moj drahy to zobral z rychla a za tyzden nasiel podnajom na chrenovej zatial ale blazen uz planuje stavat dom ze aby sem mali kde byvat hrozne je sladky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ty brdo tak to je fakt hrrr do toho :D júúúúj aj my by sme stavali len tie peniažky ...........
Odpovedať
moj ma peniazkov aj vsetkeho ale to neni podstatne..
Odpovedať
Profilova fotka
lucinkao: to máš pravdu, v láske to podstatné nie je ale zas to dokáže uľahčiť spoločné bývanie :-D inak som rada že si sa ohlásila. som sa bála kam si sa podela ked si tu tak dlho nedala o sebe vedieť. a čo sa týka tých obrúčok, tak si z nich daj spaviť niečo pekné, napr naušnice (roztaviť a doplatiť za úpravu) vcielkamaja: však? aj mne sa velmi páčia ;-) :-D robili nám ich v zlatníctve Jozef a Martina vedla sloven.sporitelne na pešej zone
Odpovedať
kati moj terajsi povedal ze ich ma odlozit ze potom si z nich dame spravit my obrucky hovorim blazen inac akurat som pisala lucke dne s ze ci by sme sa nestretli :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ktorej lucke? lucke203? vy sa poznáte aj osobne? no ved ked to frajerovi nevadi tak to by bolo najlepšie riešenie. a tvoj ex sa pozná s terajším? rozišli ste sa v dobrom, však? nemusíš odpisovať, to len ja som taká zvedavá ;-)
Odpovedať
nie ved zer sa nepozname osobne ale mohli by sme sa ked uz tolko piseme
Odpovedať
kati pozna sa lebo sa mu vyhrazal a neviem co aleš v zlom sme sa rozisli a myslim ze az moc v zlom ... ale s mojim ex sa uz nedalo uz som bola na prasky z neho nemat joja tak som asi na psychiatrii... inac sa divim ze moja laska tam neskoncila ked som mu vyplakavala do telefonu ze sme sa s ex rozisli a ze co budem robit .... ani som nedufala ze ma tak podrzi a teraz som stastna ze to vydrzal lebo lepsie ako rozchod sa ani stat nemohlo teraz som taka stastna hadam ani za 9 rokov som taka nebola ako som teraz :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lucinkao: to to som šťastná s tebou. držím vám palce nech ste navždy spolu šťastní. je super že to nakoniec takto dobre dopadlo a neurobila si taký zlý krok. možno ked som o rok alebo o dva zavítam, tak tu budeš opäť veselo plánovať s novou vlnou neviest :D ale teraz si užívajte spoločné bývanie a randite kým sa dá :D ozaj baby otázka aj na vás: chce sa vášmu partnerovi aj po rokoch chodiť s vami na rande a brať vás do kina, reštiky alebo na výlety??
Odpovedať
tak sa tesim kati lebo konecne mam chlapa ktory ma nenecha sediet doma a mame vela konickov spolocnych
Odpovedať
Profilova fotka
lucinkao: tak teraz z mojej strany čistá závisť ]-( :-D my sme po 4 rokoch nejako zleniveli. teda väčšinou môj polovičiak. snád ho teraz v lete trochu rozhýbem. zatial pá letím kukať hokej ale ukáž sa tu občas.
Odpovedať
jasne ukazem a ked si to stym stretkom rozmyslis daj vediet rada by som vas spoznala aj osobne
Odpovedať
Profilova fotka
katka708 fakt sú tie obrúčky krásne. Koľko trvalo kým ich urobili? A môžem sa spýtať koľko stáli? Môžeš aj IP ak nechceš takto verejne. Nakoniec si našla aj tie zlaté sandálky? A kde si ich kúpila???
Odpovedať
Profilova fotka
lucinkao To v albume mas este toho stareho alebo toho noveho nastavajuceho....????Ak stareho tak nemyslis ze je najvyssi cas ho odtial vypratat?????
Odpovedať
Profilova fotka
gabriellka: výroba trvala asi 2 týždne možno aj menej ale boli nam potom dosť tesné tak ešte další týžden potrebovali na zväčšenie (neviem ako to urobili ale na obručkach po tom nie je ani stopy) cena je v ip ale sama uznáš že na nitru je tu uplne minimum za také isté ceny a tie isté vzory obrúčok majú aj v Trnave v zlatníctve Jozef na pešej zone ale tam majú dokonca ešte ovela väčší výber tak až poznáš trnavu, oplatí sa ti isť vybrať aj tam. sandálky som kupila v maxe v Altere.
Odpovedať
Profilova fotka
katka tak to je ozaj dobrá cena, musíme tam aj my zabehnúť, lebo už sa nám to neuveriteľne kráti...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?