Svadba v Nitre. Poraďte peknú lokalitu
- Sponzor fóra
...jaj mary svetoveee, uplne ako sme si vysnivali, vsetko vyslo, aj netanecnici sa bavili a krepcili o 106
mihalnice som mala svoje - len trvala a satky boli bozske, ani sa mi ich zajtra nechce vratit
fotil nas lubos borik, fotili sme v mylnoch a an hrade, tak uvidime, ake budu
mojmirovce sme nestihali, nevadi hlavne ze neprsalo
3. okt 2010- Sponzor fóra
ahojte babyyyy...no bolo v celku fajn, ja som celkom spokojna pani manzelka...len este stale sme sa nejako nedopracovali k svadobnej noci
super, sme prisli asi o pol tretej domov
bolo dobre a ja som nepocitovala ziaden stres...co som sa cudovala...proste vsetko v uuuuuplnom klude...pohodicka, paradicka...mali sme aj lampiony...moj vzlietol a bolo to uzasne krasne...ale majkov zhorel
23. okt 2010caute, tak kazdy vecer sedim pri pocitaci a hladam nejaku salu v nitre pre sto ludi, myslela som, ze by to mohlo byt v novej Mladosti, ale zevraj je uz zavreta, tak neviem, ci to je pravda, tak hladam dalej.
(este ze mam taku uzasnu maminku, ze mi vsetko obeha v nitre co potrebujem)
Som v zahranici, tak to mam trosku tazsie, ale co uz, tak keby ste mali nejake tipy na salu, tak mi prosim napiste, dakujem.24. okt 2010Caute baby, tak uz mame salu, moja mama pobehala hadam vsetky saly, kde sa zmesti 100 ludi, ale bud tam boli stlpy alebo by sme sa tam nepomestili alebo sa jej nepacila. Nakoniec moju mamu napadla sala na Potravinarskej skole. Vidite, studovala som tam 5 rokov na hotelke a vobec ma nenapadlo tam urobit svadbu. Tak som happy! Chcem sa spytat, ci mate niekto kontakt na vyzdobu saly a zaujimala by ma aj cena. Dakujem, pa pa
2. nov 2010
lubi dakujem, PKO odporucam
tak,ako vsetkych dodavatelov..
mozem ti dat kontakt..

vcielka, my sme mali kameramana, ktory bol do prichodi do restiky nas kameraman a potom kameru prevzala jeho manzelka a on robil DJ